• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Konzultacie u JAKABA :)

Started by Hero, 30.09.2008, 02:13:32

« predchdzajce - alie »

Corse

Ti, co za nim chcete ist zajtra kedy idete?

ApokalypS

mne napisal, ze ma caka o 13:00 :)
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

sri

ApokalypS

tak nejak.. ale je tu problem..
ako som bol upozorneny, na studijnom su iba do obeda a ja este nemam jeho podpis v indexe.. co s tym?

http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Hero

tak posli mail jakabovi, podla mna v noci bude odpisovat :), aspon tak zvykol v nedelu. Povedz mu, ze aka je vec. Ked neodpise, skus ho rano vyhladat a pri najhorsom zajdes na studijne poobede, s tym ze si vypocujes od tiet "pochvalu", ze ides nacas :)

lukasqo

Quote from: ApokalypS on  25.05.2009, 03:32:32
tak nejak.. ale je tu problem..
ako som bol upozorneny, na studijnom su iba do obeda a ja este nemam jeho podpis v indexe.. co s tym?
ja mam ten isty problem a tiez mam prist az na 13:00. Dost na prd je to.

Hero

potvrdil uz niekomu, ze moze tlacit pracu (okrem denturemana), pripadne co treba upravit?  Poslal som mu veci v nedelu a neodpisal doteraz.

Corse

mne uz odklepol pracu ale to som tam este nemal zaver. ten mu uz nebudem davat overovat

sri

mne odpisal dnes o 4.03 AM ;D Ide sa tlacit  :alc:

DeNaTuReMaN

Info kedy bude u seba najblizsie ?
V nedelu na obed budu krky

ApokalypS

v pondelok mu mam priniest vytlacene a zviazane..
zajtra ma byt zas niekde odcestovany.. :)

DeNaTuReMaN

Ale to hadam jemu obe sa daju ? ci apokalyps fakt myslis ze treba s jednou nahanat oponenta ?
Inak co sa MASI tyka je este niekto okrem mna ,ktoremu sa jebe system a Jakab ho nemoze priradit k praci , a v kolonke zaverecne prace mu nepise vetu ze je prihlaseny pre danu pracu. Dufam ze s toho systemoveho problemu vznikne nejaky vacsi problem a bude.

Hero

podla mna netreba, to ucini veduci...a ja v maise mam vsetko nastastie nastastie v poriadku... tak drzim prstyy pri vyrieseni :)

Hero

okolo ktorej za nim zajtra idete? Akosi zatial neodpoveda na maily.

EDIT: odpisal... od 10:30 - 11:00 je  L521B

rennow

tak o 10:30 za nim idem :-D

DeNaTuReMaN

Uz ste posielali na ukazku hotove prezentacie ? Ci este nikto to neriesil ? Ze dokedy mu to treba poslat. 

Hero

ta vravel ze posle vzor, ale neposlal nic zatial. Neviem ako vam...A oponenta treba kontaktovat? Lebo mne povedal, ze vraj bude chciet nieco vidiet, ako to funguje, ale tak nikto znamy to tak nerobi. Vy ako?

DeNaTuReMaN

Hero

ok dik, pre istotu som mu napisal mail, lebo pravdepodobne na mna zabudol...

DeNaTuReMaN

treba napisat, aj oponentovi ohladom poslania posudku a hodnotenia.

sri

pekne, akoze mne tiez slubil a hovno.... to posiela jednu za den? nemohol poslat vsetkym naraz ? uz ma ten jeho pristup zacina [edited] pekne hnevat [/edited]

Hero

dohadoval sa s nim niekto ohladom posudku? Nevravel kedy bude posudok dostupny a ako?

sri

ja som pisal vcera Janitorovi (moj recenzent) a dnes rano jemu, zatial nikto nic

Corse

Uz ste mu poslali prezentaciu?

sri

dnes rano ... :) ale iba ppt, sprievodny text netreba ze?