• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Konzultacie u JAKABA :)

Started by Hero, 30.09.2008, 02:13:32

« predchdzajce - alie »

ApokalypS

Quote from: DeNaTuReMaN on  19.05.2009, 03:12:18
Inak ked ste mu to v nedelu posielali to co mate napisane, odpisal niekomu ? lebo ja som poslal v nedelu na obed a nejako nic este.
coo :o my sme mu mali cosi posielat?
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Hero

No trebalo poslat. Chcel do nedele ci pondelka cim viac. A do piatku by chcel dostat pracu komplet napisanu.

ApokalypS

http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

sri

Ti co robite stranku v Drupale, treba aj systemovu a pouzivatelsku prirucku?  ??? (Prosim prosim povedzte ze nie  :embarassed: )

Hero

Tak predpokladam, ze su potrebne, aj ked osobne som sa ho na to nepytal. Ale nepredpokladam, ze by povedal, ze ich netreba :(.

sri

Jakab odpisal :)
Mozno sa niekomu hodi:
Zdravim,
ok.
Minimalne by mal byt navrhnuty zakladny design stranky. Koncepcia by mala byt popisana este detailnejsie.
Ako stojite? V pondelok budem davat zapocty. Ocakavam, ze dovtedy uz praca bude "skoro" hotova.

fj
Dnes pred spanim mu este napisem a opytam sa ho, ako je to s priruckami, s prilohami a pod.
Ak ma niekto nejake dodatocne otazky, ktore by sa ho chcel opytat, nech ma kontaktuje kym mam zeleny ICQ symbol tu vlavo

Hero

jj, hlavne o tie prirucky sa ho popytaj, napis potom sem :)

Hero

Neviete niekto ci tych 40 - 50 stran prace myslel aj s titulkami alebo cisto text?

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

ApokalypS

ja som sa ho na prirucky pytal uz davnejsie.. bohuzial treba

sri, preco v pondelok? nebolo, ze v piatok?
ako viac mi to vyhovuje.. mam navyse cely vikend..

sri

Ja neviem, aj mne povedal, ze v piatok a teraz napisal, ze v pondelok... Tiez sa cudujem, lebo do 22.5. maju byt zapocty, pokial viem.
BTW Uz mi odpisal na otazku ohladom priruciek:

Ak budete predvadzat nejaku "prvu verziu" – ze nieco je navrhnute, tak ano

To "predvadzat" myslel na obhajobe? Ako mam potom zosuladit prirucky, ktore budem robit teraz a stranku, ktoru mozem robit este do 16.6.?

DeNaTuReMaN

No neviem co ja mam dat do tej prirucky :) Len cisto drupal ako tu vytvorenu portalovu stranku ? Lebo ked este popri tom pouzivam v celej koncepcie dajme tomu 5 dalsich aplikacia, ktore som neprogramoval ale iba nastavil a maju svoje vlastne dokumentacie dostupne na webe ako ffmpeg, wowza, flash encoder, dvplay .. To tam asi len spomeniem jednou vetou heh
V nedelu na obed budu krky

Hero

no to ma tiez zaujima co dam hlavne do systemovej.  Co tam davate? Popis instalacie drupalu a modulov a ich nastavenia? To som v podstate opisal aj v implementacnej casti. Ale tak opakovanie matka mudrosti. Nemam pary co ineho tam vymysliet.

sri

Ja mam podobny problem, rozmyslal som, ci to nestaci vygenerovat v doxygene alebo v niecom... ved kto to bude citat? :) Na druhej strane je otazne, co mi vygeneruje ;D

kamelot

doxygen ti vygeneruje to co mas prislusne okomentovane cez ///<summary> ;)

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

sri

ved to, ze som tam nic nekodil, takze systemova z doxygenu nebude mat velky vyznam....asi budem musiet pisat  >:(

DeNaTuReMaN

Ja som dal do pouzivatelskej postup instalacie, poziadavky, a ukazku prace s aplikaciou cca 17 stran, do systemovej som dal analyzu riesenia, vytiahol zoznam tried databazy zo systemu drupal, potom nejaky popis modulov v drupale a nejake keci cca 16 stran.
Vcera som pisal z Jakabom a v maise je problem ked vam nepise priradenie k zaverecnej praci, ze to pojde vybavit v pondelok niekde je chyba. A mne uz aj potvrdil ze mozem viazat pracu, tak konecne bude pokoj :)

Hero

dostala sa mi informacia, ze vraj prrucky sa nedavaju viazat, ale iba sa prilozia k praci. Ze praca ma byt zviazana sama a volnejsie, aby tam potom vosli tie prirucky. Robite to takto? A v cislovani v priruckach ste pokracovali tam kde ste skoncili v hlavnej casti ako to je v sablone? Lebo mam tu 2 vzory a v kazdom su prirucky cislovane osobitne.

DeNaTuReMaN

Ja som bol v tom ze prirucky zviazem zvlast tou spiralovitou vazbou a tak isto aj zvlast cislovanie. No neviem co teda vymyslaju vzdy, tak ako teda to treba.

Hero

DeNaTuReMaN: aky si dal datum obhajoby? Mna Jakab poslal za Sidarovou sa opytat, velmi sa mi nechce este tam ist.

DeNaTuReMaN

Heh no ja som sa ho nepytal na datum a som jebol 16.6 len tak s fleku, ale netusim kedy mam :) A to sidarova nema dajaky mail abo co , lebo mne sa nechce ist tiez :)

ApokalypS

hero: Emilia.Sidarova@tuke.sk
a ja pisem tak, ze pokracujem v cislovani v priruckach a dam to cele spolu zviazat..
popripade sa este spytam v pondelok jakaba, ze ako to ma byt.. ale dufam, ze tak :)

Hero

tak hej napadol ma mail, lenze raz mi odpisala po mesiaci...ale tak skusim, ak nie tak zabehnem za nou v pondelok co uz.

sri

Mne teraz prisiel mail od Jakaba, tak mozno sa Vam zide nieco z toho:
par pripomienok:

- ihned v abstrakte mate.. "... temou mojej ..." - v odbornom texte sa osobne zamena nepouzivaju - teda miesto "mojej" len napiste ... "temou prace.."... a tyka sa to celej prace - a vyrazov.. "mojej", "som", "mam vypracovat".., "ako sme videli.".. toto musite vsade opravit - v celom texte prace (taketo odborne prace sa pisu v "tretej osobe..".

- CV sa do prace nedava.

Inak, moj nazor k priruckam je ze to treba cislovat osobitne, zislo by sa ho nato opytat.... Ti co cislujete tam, kde ste prestali v praci, davate akoze aj do obsahu "Pouzivatelska " , "Systemova" , atd. ?

Viazat sa podla mna urcite nemaju spolu, ved aj do prace to znacis len ako "Priloha" ... A mohli by sme sa opytat, ci ich vobec treba tlacit, ci nestaci na CD  :embarassed:

Ing. nemtom

cislovanie pokracuje z prace, viaze sa zvlast, potom sa priklada k praci (spolu do toho hrubeho obalu (viazaci uz vedia))
brix will be shat