• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Konzultacie u JAKABA :)

Started by Hero, 30.09.2008, 02:13:32

« predchdzajce - alie »

DeNaTuReMaN

existujuce , trocha malych uprav ked treba.
V nedelu na obed budu krky

ApokalypS

fuha, netrufal by som si vytvarat, ci upravovat moduly, kedze drupal len spoznavam.. :)
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Hero

Quote from: ApokalypS on  05.05.2009, 03:05:08
fuha, netrufal by som si vytvarat, ci upravovat moduly, kedze drupal len spoznavam.. :)
preto sa pytam :), lebo ani ja. A posielal som mu co mam zatial spravene, ale pouzil som iba nejake existujuce a nemal som dobre pocity z toho ci to bude stacit, kedze to vlastne neje ani moc vlastna  praca nie? Ale tak zrejme to bude stacit. Pevne v to verim, inak pruser  :)

JCube

vlastna praca v pripade bakalarky spociva v nasadeni uz existujucich rieseni
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

sri

Nove info od Jakaba, dalsie stretnutie bude pravdepodobne v stvrtok o 11.00

DeNaTuReMaN

Nejake info ci naozaj plati ten stvrtok 11:00 ?

ApokalypS

kiezby neplatilo.. vela mam toho zajtra.. hlavne APS :(

http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Hero

Quote from: DeNaTuReMaN on  13.05.2009, 21:38:09
mne napisal stvrtok po 9:30...

a ako stojite s aplikaciami?

sri

potvrdil mi to aj vcera ...

Quote from: Hero on  13.05.2009, 22:58:50
mne napisal stvrtok po 9:30...

a ako stojite s aplikaciami?
kedy Ti to napisal?

Hero

ApokalypS

DeNaTuReMaN

No aj som sa sral dnes s aplikaciou, a apokalyps si mi pisal ze jak robim aplikaciu ale nejako tie PM mi viackrat prisli a neviem ci odomna odosli tak ti to napisem tu , tak uz mam taky drupalovy portal kde je VOD cast ze videa konvertujem , pridavam, zaradzujem, hodnotim, komentujem, prezeram. A potom live streaming cast kde prehrava v portaly zivy obraz z kamery, a televizne vysielanie ktoreho vstupom bude playlist(ten este nemam). Zivy obraz z kamery sa uklada a archivuje pri kazdom vypnuti kamery . A este co spravim zajtra : Tvorbu playlistu kde zdrojove subory budu uz existujuce prekonvertovane videa vlozene s portalu a archivne videa z kamery , z toho sa vyvori stream ktory bude vstupom pre televizne vysielanie v portaly. Technologie ktore som vyuzil : Drupal 6, Flashvideo modul, FFmpeg, JW flv player, Dash player, Wowza media server, Flash media encoder, DVplay, DVtitle.

A napisane uz mate vsetko ? Ja som taky lenivy a neviem si najst cas dopisat tie kapitolu implementacie , zhodnotenia a zaveru (cca 15 stran), a este aj tie prirucky treba

Tanka

Ty si sa tusim rozhodol provokovať :D poniektorý sa teraz dostavajú k prvopísaniu

DeNaTuReMaN

No ja neviem mne sa praveze zdalo ze zaostavam :), mne tu pisu na icq spoluziaci ze maju 70 stran hotovych a aj a cely program hotovy.
Takze nemusim do zajtra vsetko napisat heh ked pojdeme za Jakabom? :) Lebo nechce sa mi, takze mi hovorite ze tam pridete s poloholymi ritami ?

ApokalypS

asi tak isto ako to bolo na konci zimneho semestra.. ;D
vtedy tiez vela trebalo a nemali sme takmer nic.. a ty si mal najviac ak sa nemylim..

a teraz je to nejak podobne.. :) ja urcite nepridem s hotovou vecou..
nemam ani z polovice to, co by som si predstavoval, ze bude finalna verzia..

chapem, ze ti niekto pise, ze uz ma takmer vsetko.. na inych skolach uz maju aj zviazane a vytlacene bakalarky.. segra tiez uz finisuje tu svoju.. maju totiz skorsie terminy ako my.. a my sme si zvykli robit vsetko na poslednu chvilu..

Hero

tak ja napisane nemam este nic okrem toho co som odovzdaval v zimnom semestri... :)

a na aplikacii akurat robim, v podstate mu to asi prvykrat ukazem ako to vyzera a co to dokaze... Dufam, ze to bude stacit.
Treba mi dorobit este par veci na tom. A dopisat zbytok planujem niekedy zaciatkom buduceho tyzdna, ak to nebude chciet este skor no.

sri

Napisat je imho minimum, ked ste nieco robili (alebo aspon viete, co by ste mali robit ;D ) tak sa na navrhovej a implementacnej casti da pekne vyburit ... a kedze vsetci mame poctivo 20 stran zo ZS, tak staci nejakych 10-15 stran dopisat a je to :) Ja som viac zvedavy na to, co mi povie k aplikacii, zajtra mu to tiez ukazem v podstate prvykrat a uvidime ... mohol by sa zachovat ako v ZS, ked som cakal masakralny zjeb a on ma pochvalil ;D

ApokalypS

tak mam pocit, ze vsetci mu to zajtra ukazeme prvykrat alebo sa mylim?

DeNaTuReMaN

No ja som mu ukazoval minule aj posielal to iste co vlastne mam teraz napisane. Len aplikaciu som trocha dorobil, ale tak to mu ani ukazat neviem kedze ta cast aplikacie ktoru som dorobil je na desktope ako serverove sluzby. Tak vobec neviem ci pojdem za nim dnes ked vlastne nic nove od minula mu neukazem.

edit> no nesiel som :), ako bolo ?

Hero

tak ja som mu ukazal aplikaciu, velmi rychlo si to preletel(ze si to pozrie neskor), povedal som mu k tomu par viet, zrejme ani viac nechcel pocut lebo mal naponahlo :).Zapisal zapocet a povedal, ze do pondelka mu mam poslat cim viac napisaneho textu k praci, lebo mam este len toto zo zimy, ze to je priorita a ze na aplikacii mam dalej robit a ze to sa da az do obhajoby. Toto mi je trochu divne kedze aplikaciu treba mat hotovu pri registracii v kniznici, ci nie???

JCube

no...formalne ano...ale nie
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

sri

Ja som bol dnes, povedal som mu, ze uz cosi mam napisane a aplikaciu som mu chcel ukazat, ale na mojom skvelom freeserveri mu to nenacitalo ani po 20 sekundach a kedze bol na Bacovom kompe a Baca stal za nim, tak to vzdal ... ale zapisal mi A ;D A tiez vravel, ze do nedele mu mam poslat napisane co najviac, aby to vedel zhodnotit a ze do buduceho piatku by to malo byt napisane vsetko .... na aplikacii sa moze robit az do obhajoby.

sri

Este by ma zaujimalo o com teraz pisete? Ja som si to rozdelil na navrhovu a implementacnu cast, v navrhovej pisem v podstate co mi bolo zadane a co by som tam chcel mat, plus som tam dal jeden Use Case diagram  8) V implementacnej pisem o tom, co som robil cisto v Drupale a co pomocou pridavnych modulov plus nejake nastavenia ake som robil atd. .... Co este?  ???

DeNaTuReMaN

No ja to tak podobne mam rozdelene, ze teoreticka cast - opisujem technologie rozne , navrhova cast - opisujem koncepciu a vybrane technologie z predoslich ktore su pre to vhodne. Implementacna - konkretny postup ako som nastavoval jednotlive moduly aby fungovalo ako celok. A teraz este chcem dopisat zhodnotenie , overenie, zaver, cca nejake 3 strany.

Inak ked ste mu to v nedelu posielali to co mate napisane, odpisal niekomu ? lebo ja som poslal v nedelu na obed a nejako nic este.

sri

Neodpisal este veru ...
Inak som velmi zvedavy, aka bude zhoda medzi pisanou castou a samotnou strankou, ked dopisat pracu chcem tento tyzden a do obhajoby potom ostavaju este vyse 3 tyzdne, pocas ktorych mozem este celu stranku prekopat na nepoznanie ;D