• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Konzultacie u JAKABA :)

Started by Hero, 30.09.2008, 02:13:32

« predchdzajce - alie »

Corse

Kusok odomna:

V prilohe je Vas zadavaci list na BP - chcel som ho s Vami osobne prejst,
ale nejako si neviete najst cestu ku mne....
Tento tyzden:
- so dostupny v piatok od 8.00 do 10.00 - pridte na konzultacie - myslim, ze
je to nutne.

S pozdravom,

fj

Ako sila pisem mu maily jak najaty, no ale vazne si asi k nemu neviem najst cestu bu

ApokalypS

zaujimave.. mne pisal cosi podobne.. a taktiez prikladam:
Zdravim,
nejako mi Vas mail "usiel" - ospravedlnujem sa.
V prilohe najdete finalne zadanie.

Ocakavam Vas na konzultaciu v piatok medzi 8.00 - 11.00 - je to nutne - aby sme sa dohodli o dalsom postupe.

S pozdravom,

Frantisek Jakab
cize na kedy sa dohodneme, ze sa tam vsetci zas stretneme??
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Hero

napisal mi, ze ocakava spravu o rieseni. neviete co to je? Ja za nim pojdem na 8. A kolko toho sa chystate napisat a ukazat mu to v piatok?

sri

tak pridam aj ja svoj:

Zdravim,

v prilohe Vam zasielam finalnu verziu zadania BP.
Je potrebne aby ste sa tento tyzden urcite za mnou zastavil, aby sme dohodli dalsi postup, kedze je koniec semestra (je to vo Vasom zaujme).
Zastavte sa v piatok - medzi 9.00 az 10.30.

S pozdravom,

Frantisek Jakab

Takze ja pridem do skoly asi tak 8.30-9.00.
Hero: Myslim, ze sprava o rieseni, je bud tych 20-30 stran co mas napisat, alebo nejaka "sprava", ze ako na tom si :D

DeNaTuReMaN

Heh cize kazdeho zjebal :) No ja planujem teda na piatok nieco napisat ale tak neverim ze to bude viac ako 10 stran lebo velmi malo casu.
Moj vyber z mailu  :
"Bol som naozaj rad,
keby ste chodil pravidelne na konzultacie a to si neviem predstavit ako
pracu urobite."
V nedelu na obed budu krky

ApokalypS

http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

ywetka

to je uplne v pohode, to je len preventivne ... doc. Jakab je jeden z najprivetivejsich ucitelov na skole, neviem si ani zdaleka predstavit, ze by niekomu robil problemy, skor presne naopak.
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

Corse

JCube

vies jak...ked je bufet tak sa nepracuje :) ked sa robi BU BU BU tak je skoncene skorej :)
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

DeNaTuReMaN

No ako ? kolko mate stran na zajtrajsiu konzultaciu ? Ja mam zatial vsetko v hlave heh, a nechce sa mi to davat na papier , tak neviem ci sa mam premoct a nespat v noci a nieco napisat.

ApokalypS

tak ja tiez nemam nic napisane, dokonca ani v hlave ako pises ty..
kedze ma nezdrbal mailom, tak mu dam moznost to napravit osobne.. :(

DeNaTuReMaN

No ako uz mate nieco rozpisane ? , do 10 teho treba poslat mailom ak si dobre pamatam. Mne sa nechce nejako zacat, ale uz by bolo na case.

ApokalypS

Quote from: DeNaTuReMaN on  04.01.2009, 20:34:41
No ako uz mate nieco rozpisane ? , do 10 teho treba poslat mailom ak si dobre pamatam. Mne sa nechce nejako zacat, ale uz by bolo na case.
tak ja som uz zacal, ale zatial ziadna slava.. mam tak pol strany..
a myslim, ze ten mail si dobre pamätas.. ale ved ty si mal asi najviac vtedy v piatok napisane.. tak v com je problem?

DeNaTuReMaN

No ze to co som mal nebolo dobre heh :) , treba od znova inak. Ale taku celkovu nechut mam

JCube

ja som dneska chytil chut...:D od deviatej rana do desiatej vecera v skole :D

ApokalypS

jedna vec je byt cely den v skole a druha mat aj nieco napisane k bakalarke alebo sa nieco naucit, ci dokonca dostat znamku za nejaku skusku.. o zadaniach ani nehovorim..

JCube

no jednu skusku uz mam :) a dokonca som sa vcera aj daco naucil :D

DeNaTuReMaN

Prave som poslal tu pracu nejakych 15 stran s nejakymi obrazkami, a je to dost chaos. Uvidime reakciu

Hero

chaos mam aj ja a este ani 15 stran nemam, pisem to teraz snad to dovecera stihnem... strasnu nechut mam az mi je zle od zaludka. A inac odpisal uz niekomu nieco? Predpokladam, ze to bude vraciat na prerobenie... A este aku formu ste tomu dali, robili ste to uz podla tej sablony na bakalarsku pracu,alebo len tak jednoducho ze titulka, uvod, jadro a nejaky zaver?

DeNaTuReMaN

No mam tam titulky ze seminarna praca., potom obsah a rozdelil som si to do kapitol a podkapitol, mam 3 kapitoly, a asi 10 podkapitol spolu, na konci zoznam literatury. Nenapisal nic od decembra, aj ja cakam ze sa to vrati naspat, a som zvedavy ako to bude s tym klasifikovanym zapoctom.

zuzanka

ja mam okolo 19 stran, este idem daco dorobit a poslat...kolko toho ma byt? okolo 30 vravel?
a komu sa ozval, tak piiiiste pls :)
Byt mŕtvy, nebyť.....je sladké preto, že je to omnoho viac než spánok, je to mier, upokojenie, koniec bolesti a trampôt; ale túto vrcholnú slasť, akú možno ľudskému tvorovi dopriať, mŕtva bytosť už neprežíva, necíti.

Corse

Ja som mu poslal presne 30 stran 6. januara ... neodpisal
Napisal som mu 8.januara ze ci dostal, ci zije a tak, reku 10.1 sa blizi

Odpisal mi v noci v piatok, ze sa mi v sobotu ozve bo ja na sluzobke.
Ta cakam ze sa ozve  ap

ApokalypS

co ste sa zblaznili? to kedy ste sa tak rozpisali?

zuzanka

corse: ozval sa? sobota uz konci
Byt mŕtvy, nebyť.....je sladké preto, že je to omnoho viac než spánok, je to mier, upokojenie, koniec bolesti a trampôt; ale túto vrcholnú slasť, akú možno ľudskému tvorovi dopriať, mŕtva bytosť už neprežíva, necíti.

Corse

Sobota skoncila ... asi namna zabudol  ak: