• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

DS - Distribuovane programovanie

Started by diacon.mex, 26.09.2008, 18:13:47

« predchdzajce - alie »

JCube

hm zeby nemali daku osetrenu vynimku? :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Mao

teraz pozeram ze bezi ale ani mne nefunguje vyhladavat unho, predtym islo v pohode

To Kumar : neviem ci to je uzol, ale nech si ho vypne kedze mu vysiela blbo, pridu mi styri isalive pakety od neho az potom od niekoho ineho

EDIT : v lonyne nevyhladava preto lebo Londyn vyhadzuje NotBoundException, ako keby nemal zaregistrovanu sluzbu v systeme.

Payne

Hej inak to do zajtra na 120 staci odovzdat, nie? V ten den ako je v tom zozname do 24.00?

sri

puq

jeeej diky :D by som zabudol poslat :)))

Payne

Pocujte teraz momentalne vam ide to ShareMe vyhladavanie?

Bo neviem ci ja mam daco zle, ale mne sa to normalne spusti, akurat ze mi vobec nic nenajde, co je cudne, lebo skorej mi to slo v pohode viacmenej...

kOsTi

:trestac:

Mao

diacon.mex

ApokalypS

80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

kOsTi

aha tak som vypol ShareMe a zapol zas a nejde

EDIT: a teraz uz ide  :ropebanana: to co?

Payne

Hej a neviete WTF ide v nasledujucich veciach? Fakt nechapem ze co tam chcu odo mna...

"...odstráňte odkaz na objekt servera (UnicastRemoteObject.unexportObject(mySearchEngineObject, true)" ???

"Použitím RMI kompilátora vytvorte stub triedy SearchEngineImpl(nezabudnite použiť úplné meno triedy – t.j. aj s názvom balíka). Váš server by mal teraz korektne odpovedať na zadané vyhľadávacie dotazy ostatných uzlov." ???

kOsTi

ta posledna veta je nic... to sa urobi samo pri kompilacii a to prve tam len hodis a hodis miesto mySearchEngineObject tvoj objekt triedy SearchEngineImpl co mas

Payne

Dik, hej som si vsimol ze som zabudol pridat importy, tak preto to neslo...

Payne

Hej a este v tom properties subore akoze zapis "FileBase=lib" ??? ci treba aj nejako cestu nastavit???

Agamemnon

ak si dobre spomínam, tak to je adresár, v ktorom sa vyhľadáva u teba... ale nie som si istý teraz už
All code is crap.

42

ppt

jj, ako vravi agamemmnon:
FileBase=/home/uebungen/rnue/rnueXXX/TVOJadresarURCENYnaZDIELANIE/

diacon.mex

Quote from: ppt on  04.11.2008, 05:14:35
jj, ako vravi agamemmnon:
FileBase=/home/uebungen/rnue/rnueXXX/TVOJadresarURCENYnaZDIELANIE/

staci len
FileBase=nazov_adresara/

Payne

Pocujte s nestretli ste sa nahodou s chybou typu :

Starting ShareMe client ...
java.lang.NullPointerException
        at java.net.URI$Parser.parse(URI.java:2946)
        at java.net.URI.<init>(URI.java:574)
        at java.rmi.Naming.parseURL(Naming.java:220)
        at java.rmi.Naming.rebind(Naming.java:154)
        at at.ac.tuwien.infosys.rnue.implementation.ShareMeImpl.start(Unknown Source)
        at at.ac.tuwien.infosys.rnue.helpers.search.SearchMain.main(SearchMain.java:56)
Could not instantiate implementation class (or other error)!
null
Exit 1

???

Agamemnon

null pointer exception... ešte aj s riadkom kódu
All code is crap.

42

kOsTi

ukaz ako parsujes string na int ... tusim RMI port sa parsoval

Payne

int registryPort = Integer.parseInt(properties.getProperty(IConstants.RMI_REGISTRY_PORT));

To Agamemnon : Akurat ze k tomu suboru nemas pristup...

kOsTi

skus Integer.valueOf(properties.getProperty(IConstants.RMI_REGISTRY_PORT)).intValue()

Payne

to je to iste, akurat ze vytvaras Wrapper objekt ku int, teda Integer a potom zas to prevadzasna int...

ale skusim no...

kOsTi

tak ja neviem... usudzujem len podla tych errorov tam ale bez kodu tazko :)