• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

DS - Distribuovane programovanie

Started by diacon.mex, 26.09.2008, 18:13:47

« predchdzajce - alie »

johnyo13

kedy uz konecne budu tie vysledky?
☼Ѿ☼ ... ☼Ѿ☼

Agamemnon

výsledky budú, až paralič iniciuje vyhodnotenie
All code is crap.

42

kornas

Quote from: Agamemnon on  19.10.2008, 17:33:46
výsledky budú, až paralič iniciuje vyhodnotenie

takze este sa da stihnut aj 120% termin? Ci tam rozhoduje datum odovzdania do toho 18.10.08 ???

kOsTi

ja som poslal rano a dosiel mi mail ze odovzdane na 100% termin :(
:trestac:

Agamemnon

All code is crap.

42

puq

mario sak ten 120% termin to je plus k zapoctu 1-1,5 boda naviac :D co ked tak mas v riti ked sa nepodarilo stihnut...moze byt ze niektori od nas stratie zopar bodov a potom si opravia nieco a  odovzdaju na 100% termin a nakoniec ziskaju viac bodov :)

Padres

Kontrolna otazka: zajtra je cviko s Tomasekom? Nevie niekto kedy presne je ten test, ze v ktory tyzden?

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Indian

uz bolo vyhodnotenie 100% terminu? resp ci vam uz dosiel mail alebo ako to funguje

diacon.mex

Quote from: Indian on  27.10.2008, 21:49:27
uz bolo vyhodnotenie 100% terminu? resp ci vam uz dosiel mail alebo ako to funguje

Na cviku Ti to cviciaci da vyhodnotit, aspon u nas to tak bolo... a potom si prikazom mutt pozries ako to dopadlo (- pride Ti email).

Padres

Nevie niekto ako sa vyhodnocuju na cvikach tie zadania u Tomaseka? Nakolko cvika mame kazde 2 tyzdne, tento myslim ze byt nema, a kto nechce ani mat nebumusi, pusti on to vyhodnotenie, alebo ako s tym? Nerad by som sa po skonceni 80% terminu dozvedel ze zadanie nebolo funkcne... :)

puq

jednoducha odpoved :) napis mu mail a spytaj sa ho :)

Padres

JCube

Quote from: Padres on  28.10.2008, 05:02:07
Nevie niekto ako sa vyhodnocuju na cvikach tie zadania u Tomaseka? Nakolko cvika mame kazde 2 tyzdne, tento myslim ze byt nema, a kto nechce ani mat nebumusi, pusti on to vyhodnotenie, alebo ako s tym? Nerad by som sa po skonceni 80% terminu dozvedel ze zadanie nebolo funkcne... :)
mne dosiel mail...a mam s tomasekom...

Padres

myslis nejaky mail na mutt? Mne tam dosiel mail este pri odovzdavani ze sa to pocita ako 100% termin a ze sa to da skompilovat... Odovzdaval si na 120%tny alebo 100%tny termin?

JCube

dosiel mi mail s vyhodnotenim ze som dostal 29,4 boda...odovzdaval som na 120%

Padres

ale dosiel ti okamzite po odovzdani alebo ktory den?

JCube

tusim den po uplynuti datumu...

puq

ee mne dosiel po cviku s tomasekom...na ktorom som ale nebol cize asi vtedy si nasiel cas to bolo cca 6 dni po mojom odovzdani(odovzdaval som na 120% termine)

zuzanka

dosiel uz niekomu mail zo 100% terminu? (myslim vyhodnotenie)
Byt mŕtvy, nebyť.....je sladké preto, že je to omnoho viac než spánok, je to mier, upokojenie, koniec bolesti a trampôt; ale túto vrcholnú slasť, akú možno ľudskému tvorovi dopriať, mŕtva bytosť už neprežíva, necíti.

Padres

nie mne nedoslo este nic (Tomasek), dnes Paralic hovoril ze tak do piatku by mali dojst, davaju si nacas :-)

Sooloni

zadanie 2 uz mam cele nakodene ale nejak som zamrzol na poslednom odstavci a to:

Použitím RMI kompilátora vytvorte stub triedy SearchEngineImpl(nezabudnite použiť úplné meno triedy – t.j. aj s názvom balíka). Váš server by mal teraz korektne odpovedať na zadané vyhľadávacie dotazy ostatných uzlov.

???

puq

hujer

nejde mi vyhladavat v londyne, ale inde ide, co nejde?

Mao

neviem co sa stalo ale vcera ked som siel odovzdavat tak mi londyn nezobrazovalo medzi dostupnymi uzlami. Asi ho niekto zhodil  :)