• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Databazove systemy

Started by ppt, 27.09.2008, 20:47:54

« predchdzajce - alie »

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

badi

gori. no ta solidne .. uz vas nemaju co ucit ta mate "nase" predmety :-)
no sak jasne, musia vam dat aj nieco zlozite, ne len jednoduche veci
Som rýchly ako Intel, lebo iba hádam, ale jedinečný ako AMD, keďže to viem aj zdôvodniť.

Sooloni

vie niekto presne ake bude rozlozenie otazok a bodov z dbs? 30 / 30 ? alebo da viac teorie? .. a priklady budu vsetky doplnovacky alebo aj neco na zaskrtnutie? napr ako tie tabulky zo zapoctoviek?

gori

jasne badi jasne :D
aj HI maju ten predmet aj my aj vy, to oni potom budu porovnavat kto lepsie skonci :pimp:
Nejak bolo, nejak bude :)

Sooloni

vie niekto presne ake bude rozlozenie otazok a bodov z dbs? 30 / 30 ? alebo da viac teorie? .. a priklady budu vsetky doplnovacky alebo aj neco na zaskrtnutie? napr ako tie tabulky zo zapoctoviek?
+

mam este otazku ako sa budu riesit doplnovacky... napr ked napisem spravny SELECT, ale vymenim napr poradie tabuliek vo FROM.. a da mi za to 0... mam potom ist za ucitelom co bude ako dozor aby mi upravil body alebo ako? btw: inac na zswi nam dnes vysledky neukazalo len pocet bodov...takze dufam ze toto na dbs nehrozi :(

DeNaTuReMaN

Telepovska spominala ze sa reklamacie budu dat riesit, no bude v tom urcite chaos ked urcite kazdy si najde nejaku reklamaciu pri takom style testu. Myslim ze aj cas skusky je vyhradeny dvojnasobny ako limit na moodle.
V nedelu na obed budu krky

badi

Quote from: gori on  08.01.2009, 04:57:32
jasne badi jasne :D
aj HI maju ten predmet aj my aj vy, to oni potom budu porovnavat kto lepsie skonci :pimp:

no kazdy na Acko, co ine by si z takeho lahkeho predmetu ocakaval ?
Som rýchly ako Intel, lebo iba hádam, ale jedinečný ako AMD, keďže to viem aj zdôvodniť.

Guisseppe

Dnesna skuska v skratke :

34 otazok, jedno a dvojbodove. 6 selectov na dopisanie celych, lenze opravovali to rucne, lebo ked som vypisal select a presiel na inu stranu tak mi to vymazalo (ako aj vsetkym) a nepomohlo ani predbezne ukladanie. Takze selecty sa pisali na papier a opravovali dozorom. Jedno dopisanie triggra alebo procedury, toto fungovalo, mohlo sa na papier aj nemuselo. Zvysok klasika, klikacka  :bananawrite:, podobne jak na zapoctovke, okrem teoretickych boli aj obrazky a selecty na vyber. Myslim, ze urobil kazdy. Zapisanie do indexu bolo ihned, co je lepsie ako cakat do poobedia na zapis.

Ak som nieco zabudol, ostatni ma doplnte

gori

pekne :)
takze da sa :)
stacilo sa ucit z prednasok? alebo stacilo to co bolo na zadaniach?
Nejak bolo, nejak bude :)

Guisseppe

no, prednasky som nevidel. Jedine co som si pozrel bolo priprava na pisomku co je na hypnose v DBS_, tam su nejake selecty, tak som si len zopakoval. Ale teoretickych bolo dost, tak ked si pozries prednasky, tak by nemal byt problem so skuskou ;)

ApokalypS

tak a mame to v kapse.. :D
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

badi

Myslim ze to co je na FTP pekne staci :-)
myslel som ze to bude pruser skuska, ale ... :-)

GrindMyAss

ziadne ucenie netreba :) som si precital prednasky 2 krat a stacilo to precitat nula krat :) mam Dcko :)

danielmi

co je take zaujimave na ftp
Subject: how women communicate with computer

Login: yes
Password: i dont have one
password is incorrect...

Login: yes
Password: incorrect

doc.returner

Mam otazku na tych co mali vyucovania s LM-om: Do systemu nam predmet zapocita len Telepovska, alebo to ma v pravomoci aj LM? Bo zapocitane mam, ale v systeme mam furt nulu...

Tanka

Do systemu dava veci isto iste Teleteta, LM totiz moze zhola nic :D

doc.returner

Parada, dik za rychlu odpoved... Skoda ze som sa to dozvedel az teraz, pred vianocami sa mi este chcelo pobehovat  :emot-LMAO:

Hunterko

Nepameta si niekto nejake otazky alebo priklad na nejaky select niektorym by to este dost pomohlo hlavne tym co sa nechcu ucit psychicky  ah:

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

puq

hubertus

Quote from: badi on  08.01.2009, 20:26:09

tymi materialmi na FTP myslis tie ceske 160 stranove sktripta na hypnose ? zobrazilo mi tam sice 2 priecinky s nazvom DBS, ale v oboch je to iste .. spominane skripta
.: hubertus :.

diacon.mex

Quote from: hubertus on  12.01.2009, 19:03:04

tymi materialmi na FTP myslis tie ceske 160 stranove sktripta na hypnose ? zobrazilo mi tam sice 2 priecinky s nazvom DBS, ale v oboch je to iste .. spominane skripta

skus poriadne pootvarat, su tam aj ine veci, textaky a take... mozno Ti len otvara ten isty...

hubertus

Quote from: diacon.mex on  12.01.2009, 19:14:36
Quote from: hubertus on  12.01.2009, 19:03:04

skus poriadne pootvarat, su tam aj ine veci, textaky a take... mozno Ti len otvara ten isty...

asi fakt mi otvara ten isty .. skus to premenovat ako DBS1 a DBS2 alebo niec take pls .. lebo mi strale ukazuje 2 rovnake diroctory >> DBS .. nechapem

diacon.mex

Quote from: hubertus on  12.01.2009, 19:16:21
...

asi fakt mi otvara ten isty .. skus to premenovat ako DBS1 a DBS2 alebo niec take pls .. lebo mi strale ukazuje 2 rovnake diroctory >> DBS .. nechapem

skus teraz som to prekopiroval a nechal jeden priecinok, dufam, ze mi je taka zmena povolena  ah:

hubertus

Quote from: diacon.mex on  12.01.2009, 19:25:37
Quote from: hubertus on  12.01.2009, 19:16:21
...

skus teraz som to prekopiroval a nechal jeden priecinok, dufam, ze mi je taka zmena povolena  ah:

nechapem .. nejde >> Could not enter folder /FEI/3. rocnik/DBS
nezmenil si mu prava .. ci to len bude chyba dakde u mna ?  :hammer: