• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Databazove systemy

Started by ppt, 27.09.2008, 20:47:54

« predchdzajce - alie »

LONEr

ahojte, mozte dat tie testy opat na ftpko? tie screeny, lebo tam uz nie su a nemam ich, diky

SSPPYY

Aj tak su ti tie testy pravdepodobne platne tak na 10%
Kedze sa tento rok prvy krat berie Oracle namiesto Informixu tak sa cele testy na moodli prerabaju komplet.

lada

zapoctovka bude klikacka?

plexisklo

mix podla Csabu,2 ulohy sam napisat select,1 doplnit nieco do triggera a jedna testova otazka
I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn

lukasqo

Quote from: SSPPYY on  29.11.2008, 02:56:18
Aj tak su ti tie testy pravdepodobne platne tak na 10%
Kedze sa tento rok prvy krat berie Oracle namiesto Informixu tak sa cele testy na moodli prerabaju komplet.
To co je Oracle???  bk nieco take ako nadstavba skicara? (kto pozna skicar, tak vie o com hovorim)  :evica:

LM

ak mi zajtra pojde net, tak do 15.00 by som zavesil obsah cviceni na dreamhosta.
budete tam mat aj popisky a aj kratke vysvetlivky. zatial mam spracovane po 7. cviko a dnes sa mi uz nechce, rano to dokoncim :)
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
- Jeff Pesis

Who's General Failure and why's he reading my disk?
- Anonymous

Internet is so big, so powerful and pointless that for some people it is a complete substitute for life.
- Andrew Brown

Payne

To by bolo od teba pekne...

Payne

Chcel by som sa spytat, ci este niekto robi zadanie v kombinacii Java + NetBeans...

polystyren

Chcem by som sa opytat, aky je novy login a heslo na ftp-cko grand.dreamhost alebo preco to vlasne nebavi? bk

LM

mate to na dreamhoste.
nemate zac.
- Jeff Pesis

- Anonymous

Internet is so big, so powerful and pointless that for some people it is a complete substitute for life.
- Andrew Brown

lada

Quote from: polystyren on  29.11.2008, 21:27:44
Chcem by som sa opytat, aky je novy login a heslo na ftp-cko grand.dreamhost alebo preco to vlasne nebavi? bk
je na to topic nekde uz nepamatam kde

LM

hypnos.dreamhost.com
login: tukesk
password: netusim... mam vytvoreny sesion a neviem
- Jeff Pesis

- Anonymous

- Andrew Brown

ApokalypS

raz za cas by sa oplatilo si precitat aj tento topic..
http://www.tu-ke.com/forum/index.php?topic=368.msg6743#msg6743
a nespamovat zbytocne..
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

polystyren

Kolegovia vytvaram IS v C# , nemozem vytvorit connect na databazu. Isiel som podla toho postupu co je v pdf. Tu referenciu oracle.dataAccess.dll som stiahol z netu, lebo v adresary oracle som ju nenasiel. Ak dam skompilovat program tak mi vyhodi vynimku: Unable to load DLL 'OraOps10.dll': The specified module could not be found. . Neviete mi prosim Vas poradit, co mam zle nastavene alebo v com je problem? :(

Matolator

nato sa vyser, mne to robilo presne to iste... ten navod v pdf je nanic... pouzi toto
using System.Data.OracleClient;
using System.Data.OleDb;
a nemusis stahovat nic z netu

polystyren

Quote from: Matolator on  01.12.2008, 04:09:36
nato sa vyser, mne to robilo presne to iste... ten navod v pdf je nanic... pouzi toto
using System.Data.OracleClient;
using System.Data.OleDb;
a nemusis stahovat nic z netu

vyskusal som to, ale aj tak to nefunguje. Dpc somarina jedna skurvena :j_sad:

polystyren

Diky moc Matolator, som somarinu urobil, ale uz teraz to slape :)

zuzanka

za kolko bodov je pisomka z databaz?
Byt mŕtvy, nebyť.....je sladké preto, že je to omnoho viac než spánok, je to mier, upokojenie, koniec bolesti a trampôt; ale túto vrcholnú slasť, akú možno ľudskému tvorovi dopriať, mŕtva bytosť už neprežíva, necíti.

Viper_No1

3 zasady do zivota:
"Skutocne mudry muz nikdy neskace roznozku cez chrbat jednorozca."
"Nepi rano kavu. Nebudes moct cele doobedie zaspat."
"Mylit sa je ludske, ale naozaj nieco zamotat je mozne len pomocou pocitaca."
+bonus: "Nikdy nejedz zlty sneh!"

lada

Speedy2003

ten kto uz pisal, nemohol by napisat aky typotazok bol kladeny, kolko ich bolo a ci trebalo vsetko doplnovat alebo nie

kOsTi

Quote from: LM on  29.11.2008, 21:40:23
mate to na dreamhoste.
nemate zac.

neviem ci je problem len u mna ale na hypnose v adresari DBS nic nevidim :/
:trestac:

Indian

Quote from: LM on  29.11.2008, 21:40:23
mate to na dreamhoste.
nemate zac.

dik

kOsTi: ja som to teraz stiahol, takze ... :)

kOsTi

hm skus to niekde upnut neviem preco mi to blbne... thx

omg uz to mam... ten adresar sa nevola "DBS" ale "DBS " a to mi FF 3 nechcel vzat
:trestac: