• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Databazove systemy

Started by ppt, 27.09.2008, 20:47:54

« predchdzajce - alie »

ApokalypS

super neonfish, vdaka.. mame sa naco tesit..
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

neonfish

Quote from: LM on  04.11.2008, 21:21:49
neonfish, ved je este len 7 tyzden, ved mozete pisat este v 8. 10. a 11. nepaci sa ti???
a ked sa ti nepaci, tak v 11. dam pisat zo vsetkych prednasok co boli dovtedy :)

ja som len myslel ,ze o tyzden uz bude zapoctovka z cviceni tak lae zrejme  to nejako poriesis

lada

LM ty mas cvika z DBS v pondelok o 15,10? xD

ApokalypS

Quote from: lada on  05.11.2008, 17:05:35
ano ma.. a o 16:50 tiez..

http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

puq

Quote from: ApokalypS on  05.11.2008, 17:09:35
Quote from: lada on  05.11.2008, 17:05:35
ano ma.. a o 16:50 tiez..

o 15:10 nema urcite ;)

ApokalypS

jak nie? nemal nikdy v tom case cviko?
skor mam pocit, ze sa len s niekym vymenil..
neviem.. myslel som, ze ma.. ospravedlnujem sa.. :)

puq

Quote from: ApokalypS on  05.11.2008, 17:16:04
jak nie? nemal nikdy v tom case cviko?
skor mam pocit, ze sa len s niekym vymenil..
neviem.. myslel som, ze ma.. ospravedlnujem sa.. :)

mal mat :) ale sa vymenil ;)

lada

takze LM neni andreas, ok to som chcel vediet, lepsie povedane som chcel vediet ci tie terminy sa vztahuju len na LMove skupiny ci na vsetky xD

LM

to co poviem sa vztahuje iba na moje skupiny, preco by sa to malo stahovat na niekoho ineho :)
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
- Jeff Pesis

Who's General Failure and why's he reading my disk?
- Anonymous

Internet is so big, so powerful and pointless that for some people it is a complete substitute for life.
- Andrew Brown

lada

preto som chcel vediet ze ci som v tvojej skupine, ale holt asi ne som  bu

murphyy

dnes sme mali zastupovane cviko z DS o 11.30 dole v PC centre, vie mi niekto z tej skupiny povedat ako sa vola ten cviciaci? super vysvetluje.. pre osatnych mozno: mlady, mal okuliare a nausnicku sa mi zda

Agamemnon

taký je každý druhý :D
All code is crap.

42

johnyo13

...to by mohol byt Peter Bratru
☼Ѿ☼ ... ☼Ѿ☼

ywetka

Quote from: johnyo13 on  08.11.2008, 15:46:05
...to by mohol byt Peter Bratru

urcite to bol on... nikto iny ani zdaleka podobny tomuto popisu na KPI nie je
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

johnyo13

ja s nim mam cvika, a fakt pohodka, aj daco vysvetluje cely cas, ale dozadu to jaksi nepocut :D
ale dal nam skvelu tu stranku djandreas, fakt pekne prikladiky na kadejake srandy z databaz!
☼Ѿ☼ ... ☼Ѿ☼

murphyy

dikes vam.tak uz viem ;)

stevko..86

Quote from: johnyo13 on  09.11.2008, 00:58:41
ja s nim mam cvika, a fakt pohodka, aj daco vysvetluje cely cas, ale dozadu to jaksi nepocut :D
ale dal nam skvelu tu stranku djandreas, fakt pekne prikladiky na kadejake srandy z databaz!
Podla mojho nazoru,Bratru je fakt dobry cviciaci,aj ked da nejaku tu pisomku (ale nie je to nic zakerne-ked sa ucis tak vies),poznam aj horsich...(Vaclavik), a lepsich(Adamuscinova...nasa kraska).Ktovie,co sa z toho Bratru vykluje,ked pride na preberanie zadani...

tomash

Podla mojho nazoru,Bratru je fakt dobry cviciaci,aj ked da nejaku tu pisomku (ale nie je to nic zakerne-ked sa ucis tak vies),poznam aj horsich...(Vaclavik), a lepsich(Adamuscinova...nasa kraska).Ktovie,co sa z toho Bratru vykluje,ked pride na preberanie zadani...

ajaj, niekto nema rad vaclavika... ved je to v pohode typek a nepoznam nikoho, komu by nedal zapocet... a to poznam takych flakacov, co neprepisali ani meno na cudzom zadani  ;D

stevko..86

Quote from: tomash on  09.11.2008, 14:41:51

ajaj, niekto nema rad vaclavika... ved je to v pohode typek a nepoznam nikoho, komu by nedal zapocet... a to poznam takych flakacov, co neprepisali ani meno na cudzom zadani  ;D
mne nedal zapocet....a zadanie som robil sam....ale to bolo uz davno(4 roky dozadu)

Ing. nemtom

heh podla toho sudite ucitela kolkym ludom dal zapocet?
brix will be shat

ywetka

no mna nikdy neucil, ale mimo to je strasne super, jeden z mojich top fave kolegov na katedre :D

a stevko... ono sa niekedy take stane, ze sa aj nepravom take nieco podari, vacsinou je jednoduche odhalit, kto zadanie robil a kto nie, ale niekedy je to fakt na hrane... nabuduce (ale snad sa to uz nestane) si musis razantnejsie stat za svojim a bojovat za to, ak ti na tom zalezi, hoci aj ist za garantom predmetu, ten take problemy riesi.... a neverim, ze budes neuspesny.
mne sa tiez stalo na skole par krivd, ale tak je to za mnou a tazke srdce nemam snad uz na nikoho... co bolo, bolo :)
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

stevko..86

Quote from: ywetka on  09.11.2008, 17:19:54
no mna nikdy neucil, ale mimo to je strasne super, jeden z mojich top fave kolegov na katedre :D

a stevko... ono sa niekedy take stane, ze sa aj nepravom take nieco podari, vacsinou je jednoduche odhalit, kto zadanie robil a kto nie, ale niekedy je to fakt na hrane... nabuduce (ale snad sa to uz nestane) si musis razantnejsie stat za svojim a bojovat za to, ak ti na tom zalezi, hoci aj ist za garantom predmetu, ten take problemy riesi.... a neverim, ze budes neuspesny.
mne sa tiez stalo na skole par krivd, ale tak je to za mnou a tazke srdce nemam snad uz na nikoho... co bolo, bolo :)
Dakujem za moralnu podporu,ale pravdou je,ze sa tomuto cviciacemu snazim vyhnut,kedze mam s nim uz takuto skusenost.Aj ked mozno ze to co mi urobil bolo ovplyvnene aj momentalnou zhorsenou naladou,alebo aj tym,ze k prvakom sa sprava niekto inak ako ku studentom vyssich rocnikov.Vtedy,ked som mal tento problem s Vaclavikom mi napriklad Marek Paralic nemal volu pomoct,ale odvtedy(okrem toho) sa ku mne sprava velmi seriozne,dokonca by som o nom povedal,ze je jeden z najserioznejsich ludi na katedre. :zuzka:

lada

zahada vyriesena xD, ked si prvak to ako keby si ani nebol studentom, pre vacsinu profakov si nieco menej ako tie zachody v ZP xD, proste skusenosti z 1 rocnika si treba skrtnut, to ako keby si ani nebol studentom  :smokin:

zuzanka

haj lidicky....v ktorom tyzdni sa pise ta velka zapoctovka?
Byt mŕtvy, nebyť.....je sladké preto, že je to omnoho viac než spánok, je to mier, upokojenie, koniec bolesti a trampôt; ale túto vrcholnú slasť, akú možno ľudskému tvorovi dopriať, mŕtva bytosť už neprežíva, necíti.

LM

11. podla novej informacie
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
- Jeff Pesis

Who's General Failure and why's he reading my disk?
- Anonymous

Internet is so big, so powerful and pointless that for some people it is a complete substitute for life.
- Andrew Brown