• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Databazove systemy

Started by ppt, 27.09.2008, 20:47:54

« predchdzajce - alie »

LM

utrusil, a ked som povedal, ze ju vyliecime z jej traumy, tak si mi navrhol aby som ju liecil na kazdom sedeni... intenzivne :)
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
- Jeff Pesis

Who's General Failure and why's he reading my disk?
- Anonymous

Internet is so big, so powerful and pointless that for some people it is a complete substitute for life.
- Andrew Brown

Sephiroth

Hmm ........ to si uz nepametam. Je tu aj taka moznost  bu

kOsTi

hm co ja viem, velka zmena to nie je... skoro ziadna vlastne, pisomky sa pisu i tak a ci su tie body samostatne abo spolu s prednaskou mas jedno
:trestac:

puq

podla mna sa to zmenilo na poriadnu kktinu...kedze nam cviciaci hovoril ze pani telepica si nepraje ludi na prednaskach co nemaju zaujem tam byt a ze cviciaci nam bude davat body len cisto za pisomky...a zrazu v 6tom tyzdni sa budu rozdelovat body aj za dochadzku...tak to je kktina...ked nieco niekto povie nech si za tym stoji! :) :)

sri

No a ked som dovtedy na prednasky nechodil, tak dostanem 0 ci 5? (Cisto teoreticky, ja som chodil :) )

Viper_No1

neviete niekto ake bolo zhruba znenie druhej otazky na pisomke na cvikach s LM? ...ta selekcia - prip aj s vysledkom, ked exituje niekto taky ochotny... dik
3 zasady do zivota:
"Skutocne mudry muz nikdy neskace roznozku cez chrbat jednorozca."
"Nepi rano kavu. Nebudes moct cele doobedie zaspat."
"Mylit sa je ludske, ale naozaj nieco zamotat je mozne len pomocou pocitaca."
+bonus: "Nikdy nejedz zlty sneh!"

LM

No jasne ze vieme co bolo na cvikach s LM.. a ano bola tam relacna algebra :)
vidis aky som ochotny :)
- Jeff Pesis

- Anonymous

Internet is so big, so powerful and pointless that for some people it is a complete substitute for life.
- Andrew Brown

cepi

Skusal niekto toho vymakaneho oracle klienta pre linux ?
som kto som vdaka palenke

ApokalypS

pravdupovediac nie.. naco aj..
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

cepi

Bo pod win mi nejde a uz som fakt vsetko skusal
som kto som vdaka palenke

LM

No ako som pozeral prednasky, tak nic ine nemozem dat, ak sa rozhodnem dat pisomku ako normalizaciu :(
- Jeff Pesis

- Anonymous

- Andrew Brown

JCube

Quote from: LM on  01.11.2008, 23:54:02
No ako som pozeral prednasky, tak nic ine nemozem dat, ak sa rozhodnem dat pisomku ako normalizaciu :(
oh yeah! dalsia pisomka za 0 :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Tanka

Quote from: LM on  01.11.2008, 23:54:02
ehm.... myslis ze je ta pisomka tak akutne potrebna  ::) (ja len tak medzi recou)

LM

no nemyslim si ze je to potrebne... ale niekedy Vam ju musim dat, este vam musim dat 4 pisomky a nejak potom nevyjde cas... tak radsej teraz ako neskor :)
- Jeff Pesis

- Anonymous

- Andrew Brown

Sephiroth

No ci budem mat 0 tento alebo buduci tyzden je v podstate dost jedno  bk

ApokalypS

mne nieje.. ja by som konecne chcel zacat zbierat bodiky.. :)
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

LM

viete co, cez vikend som cely prelezal v posteli a som este aj dnes chory, takze na 99,9% pisomka nebude. I tak vam ju nemam z coho dat.
- Jeff Pesis

- Anonymous

- Andrew Brown

puq

Quote from: LM on  03.11.2008, 14:06:41
viete co, cez vikend som cely prelezal v posteli a som este aj dnes chory, takze na 99,9% pisomka nebude. I tak vam ju nemam z coho dat.

nemozes nakazit aj naseho cviciaceho? :D

libra2

Quote from: LM on  03.11.2008, 14:06:41
Ani zajtra nebude pisomka?

LM

co ja viem... hmmm ... co ste ochotny zaplatit :)

ale nie, ekd som nedal dnes nedam ani zajtra
- Jeff Pesis

- Anonymous

- Andrew Brown

puq

Quote from: LM on  04.11.2008, 04:03:44
co ja viem... hmmm ... co ste ochotny zaplatit :)

ale nie, ekd som nedal dnes nedam ani zajtra

bez urazky ale je to dvojzmyselne :D jak keby to nejaka panska slapka povedala :D :D

lada

Kedy je deadline na odovzdavanie zadani? Musim si to naplanovat a zacat robit xD

LM

Deadline: je zaciatok skuskoveho plus dvatyzdne, podla studijneho poriadku -
t.j. v piatok v druhom tyzdni skuskoveho o 12.00

odporucam vsak odovzdat v 13. tyzdni a nebudes mat stres, minuleho roku sa stavalo, ze niektori museli prerobit zadanie v den ked odovzdavali. t.j. asi vsetko.
- Jeff Pesis

- Anonymous

- Andrew Brown

neonfish

LM: tak ked dnes nedas pisomku tak kedy piseme?

LM

neonfish, ved je este len 7 tyzden, ved mozete pisat este v 8. 10. a 11. nepaci sa ti???
a ked sa ti nepaci, tak v 11. dam pisat zo vsetkych prednasok co boli dovtedy :)
- Jeff Pesis

- Anonymous

- Andrew Brown