• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Co bolo na prednaske

Started by Havran, 22.09.2008, 20:50:20

« predchdzajce - alie »

FrozenX

Diacon, nooo... co sa tyka vyucby tak prisiel Fecilak, presli sme prve 3 cisco moduly formou rychlej prezentacie, ktora nebude nikde nahodena online, lebo to je vraj "cisco property" xD Co sa tyka prezentacky tak bola, body sa budu priratavat k zapoctu[12bodov podla toho kolkokrat si bol na prednaske]... ale uz si nejak nepatam, ci bude stale alebo len nahmatkovo ^^" Dost na tom, ze ani on sam to este nemal vsetko premyslene a ze blizsie info nam da nabuduce  :j_rolleyes: Kto zachytil viac nech doplni  bk

edit: Teraz ma este nieco napadlo... pre tych, ktorym sa prekryvaju cisco prednasky s nejaky inym cvikom bude pripravena nejaka forma nahrady s ich cisco cviciacimi. Tj. body ziskaju za nieco ine[nestratia body xD teoreticky...]. Co to bude zalezi uz od dohody medzi cviciacim a studentami...
"To obtain, something of equal value must be lost."

nebel

co je zajtra pg ci ls dpc s nimi bo sa mi necee na 7 30  :mishela

rennow

ApokalypS

jj, dve prednasky PG by mali nasledovat tento tyzden..
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

nebel

shit a kolko ma vlastne pg bo na rozvrhu mam v stredu napisane od 1510 do 1700 to nejaky divny cas?!

ApokalypS

no je.. aj ja mam tak v rozvrhu.. takze asi vsetci.. a asi to bude dlhsie ako klasika..
myslim, ze 3 x 45minut + nejaka ta pauza na kavicku z automatu.. :D
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

plexisklo

uz sa niekto pg mastera pytal ze ako to bude s bodmi za prezencku ak ma pocas prednasok cvika?
I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn

lada

nefim ja som este grafiku normalnu nemal xD

Eghinka

chej a nemas ju nahodou v utorok rano?  :j_rolleyes:

puq

bola dnes prednaska z PG rano? ak jo tak co bolo ludia

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

kOsTi

:trestac:

puq

a nejake info ine :P k comu pojdu body za prednasky hlavne :)

kOsTi

hm ja neviem... prd ho bolo pocut (ako kazdeho v AF ked je tam milion ludi)
:trestac:

JCube

hlavacovu bolo pocut furt ale ta mala mikrofon a malo ludi :D

puq

inac taka situacia...ked je clovek chory tak ma v piiip tie bodiky kedze nepride na prednasku ne? skvely system :D ako mna to netrapi len tak pre zaujimavost

ywetka

Quote from: puq on  07.10.2008, 02:44:20
inac taka situacia...ked je clovek chory tak ma v piiip tie bodiky kedze nepride na prednasku ne? skvely system :D ako mna to netrapi len tak pre zaujimavost

tak hej... ved aj vo firme, ked ochories a nestihne sa nejaky milestone, tak mas po premiach...  :emot-prettywink:
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

JCube

ale napriklad ja si nemozem vybrat PN (a to som tazko chory (ako kazdy chlap ked ma nadchu)(umieraaaaam :D)) :D btw 100 bodov to nie je zakladny plat? :D a body navyse tie premie :D

ywetka

no PN sucks, nezarobis si ani na slanu vodu, plat sa ti za tych par dni tak zredukuje, ze to az boli :D za chorobu sa proste plati, ci vo firme, ci v skole :D  ap

JCube

okej beriem na vedomie :D ze tie body teda nedostanem ked som si radsej klikal cisco ako cumel bezvladne na teba :D

puq

Quote from: ywetka on  07.10.2008, 03:08:03
no PN sucks, nezarobis si ani na slanu vodu, plat sa ti za tych par dni tak zredukuje, ze to az boli :D za chorobu sa proste plati, ci vo firme, ci v skole :D  ap

zeby som isiel na metu 13 z 25 za zadanie :P :P toto ma odradza :P na LS sa mi to paci...kto xce lepsiu znamku chodi na prednasky tym sa treba inspirovat :)

Havran

ta ako kde v jakej firme, ale asi to plati aj ako kde na jakej skole :)
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

ywetka

Quote from: Havran on  07.10.2008, 16:41:37

ta ako ked v jakej firme, ale asi to plati aj ako kde na jakej skole :)

v ktorej firme sa ti oplati PN-ka? podla mna v ziadnej... sak preto si ludia vyberaju radsej dovolenky, ked nahodou ochoreju...

puq

a ja si dovolnku nemozem vybrat :P :P a to uz tu robim treti rok :D :D

ywetka

Quote from: puq on  07.10.2008, 20:19:58
a ja si dovolnku nemozem vybrat :P :P a to uz tu robim treti rok :D :D

tvoja dovolenka (resp. ekvivalentna suma) ide na zaplatenie skolneho, ktore plati za kazdeho studenta zatial stat ;)