• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

BvI cvika

Started by DeViLvs, 04.03.2009, 02:18:20

« predchdzajce - alie »

DeViLvs

Hi,
pocujte kedy treba ist v stvrtok na cviko BvI s Balazom? co povodne malo byt 13:30 ale minule som nebol. A na prvom spominal, ze sa budeme delit....

buhehe

nexcem zakladat novu BVI temu tak sa spytam tu...prekladatelia...grafy a tabulky robite v exceli prip. worde alebo vo visiu? thx

ApokalypS

pred rokom kazali vo visiu robit.. ;)
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

buhehe

no aj teraz kazali obrazky vo visiu ale sa mi to kvoli jednej tabulke a grafu, ktore mozem lahko spravit aj v exceli, nexce instalovat

tomash

Quote from: buhehe on  05.03.2009, 20:50:59
no aj teraz kazali obrazky vo visiu ale sa mi to kvoli jednej tabulke a grafu, ktore mozem lahko spravit aj v exceli, nexce instalovat

Skus sa opytat cviciaceho. Ja som mal tiez len jeden obrazok a v pohode mi na to stacil Skicar, v ktorom som len prepisal anglicke nazvy na slovenske.

Guisseppe

mne to pisalo ze vo visiu ;)

Dudusa

Zajtra cviko s Balazom teda nebude? lebo minuly stvrtok sm nebola..
Setrite vodu, pite pivo!

diacon.mex

Quote from: Dudusa on  15.04.2009, 23:15:44
Zajtra cviko s Balazom teda nebude? lebo minuly stvrtok sm nebola..

Pokial sa dobre pamatam, tak nebude. Ani minuly tyzden nebolo. Spominal, ze sme uz vsetko prebrali.

buhehe

tak tak..len ak xce niekto konzultovat zadanie  ;D

Dudusa

:D tak toto je najlepsi predmet aky som kedy zazila
Setrite vodu, pite pivo!

cepi

Quote from: DeViLvs on  04.03.2009, 02:18:20
Hi,
pocujte kedy treba ist v stvrtok na cviko BvI s Balazom? co povodne malo byt 13:30 ale minule som nebol. A na prvom spominal, ze sa budeme delit....

staci ti prist uz len v 10 tyzdni
som kto som vdaka palenke

mio

ako je to so zapoctami ??? kedy sa budu zapisovat ?

Guisseppe

ja mam s Ing. Mizikom, prisiel som na posledne cviko v stredu, nebol tam. Dnes tam nebol tiez. Ale som pocul, ze vraj ti co prekladali, tak im zapich zapise Ing. Balaz na skuske. Ti co kodili neviem :)

SirMephisto

ti co kodili odovzdavali uz pravdepodobne skor...aspon na nasom cviku (stvrtok 9:10) to tak bolo...ti co prekladali budu mat zapich v is-ku a zapise sa na skuske :)

Guisseppe

kamos kodil, odovzdal asi na tretom cviku a tiez nema zapich este :)

SirMephisto

no pokial viem zapich nema este nikto :) ale popravde ma ani netrapi ze este nieje v indexe ked ho staci zapisat na skuske

zuzanka

ja zapich uz mam, zapisany v indexe od mizika, (robila som aplikaciu), ale v mais este nemam, lebo ho to tam necelo pustit...
Byt mŕtvy, nebyť.....je sladké preto, že je to omnoho viac než spánok, je to mier, upokojenie, koniec bolesti a trampôt; ale túto vrcholnú slasť, akú možno ľudskému tvorovi dopriať, mŕtva bytosť už neprežíva, necíti.

buhehe

ako boli rozdelene body na zapocet?

ppt

ehmhmmmmmm a ja este furt nemam zapocet v MAISe, Mizik si asi naponahlo nedava...
bez zapoctu sa nemozem prihlasit.. :'(

LONEr

inac co bude na tej skuske? ake otazky? a kolko.

buhehe

neprisiel ti mail? skontroluj...tam sa vsetko dozvies...

Eghinka

skuska bude pisomna z toho co bolo na prednaske....ale no taaaq :D uff

buhehe

a to teraz pozeram ze prednasky v anglictine :D

ppt

No ja som neprekladal, ale odovzdaval program. Takze ma nema na starosti Balaz, ale Mizik. Aach, ktovie, kedy si na mna spomenie.

tualatin

Existuju aj nejake ine materialy na skusku ako tie 2 dokumenty s prednaskami v anglictine co su na ftp?