• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Bakalarska praca

Started by diacon.mex, 11.10.2008, 17:42:26

« predchdzajce - alie »

ppt

minule nefungoval, skusim na obede priamo :)

kOsTi

jj od noveho roka nefunguje tusim... inac zbenite dakto na ZSR a SAD overit :D
:trestac:

trek

jak fajne ze som si minuly tyzden kupil listok do prahy za plnu sumu....a teraz vyzera ze bude platit zlava :D

puq

ako super ze bude zlava...len do pici com su kokoti a daju to az teraz? a nie najneskor v den promocii boha :) teraz sa musim jebat do KE :)

kOsTi

jj sak ja som odvtedy more kolko love dal na cestovanie... boha som si mal listky odkladat a doniest vokimu :/

puq

treba mu doniest...osrat tie blocky a napchat mu do huby chujovi jednemu

ppt

No je to velmi zaujimave...
Terminal ukaze, ze som studentom denneho studia do 31.8.2009. Predtym som bol studentom do nejakeho 20.6.2009. Cize logicky mi z toho vyplyva, ze by som mal mat vsetky zlavy aktivne. Ale na obede to hodilo tete pri pokladni nejaku null exception ;D

kOsTi

diacon.mex

Napisem tu este moju prihodu: Prikladal som ISIC k terminalu v den promocii. Na druhy den som siel autobusom a pytal studentsky listok. Prilozil som v buse kartu a vypisalo, ze: "Platnost karty do: 1.1.1995". Vodic na mna pozrel, ze ci som OK a pytal sa, ze skade som taku kartu vyhrabal. Nechapem co to je za datum. :(

ppt

Dost blby datum. Keby to bolo 1.1.1970, tak to by som este pochopil. ;D

kOsTi

mno uz niekto overoval tu "novu" zlavu na staniciach? :/

Alex

no dnes som bol v skole, prilozil kartu k terminalu, daco sa mi tam zaktualizovalo ... na SAD mi to uz funguje (overene priamo u vodica ... ), predpokladam ze vlak by mal fachat tiez ... ;)

zuzanka

aj na DPMK funguju zlavy
Byt mŕtvy, nebyť.....je sladké preto, že je to omnoho viac než spánok, je to mier, upokojenie, koniec bolesti a trampôt; ale túto vrcholnú slasť, akú možno ľudskému tvorovi dopriať, mŕtva bytosť už neprežíva, necíti.

JCube

Quote from: kOsTi on  14.07.2009, 16:35:02
jj od noveho roka nefunguje tusim... inac zbenite dakto na ZSR a SAD overit :D
dneska som siel vlakom aj to sprievodcovi piplo ze som student
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

JCube

btw skusim zajtra aj obed :)

kOsTi

jj ja som bol dnes v buse a ide... no ten obed je este stale zaujimavy :)

ppt

ten obed aj bude zaujimavy - do konca augusta, kedy budem musiet kazdy den platit o 2E viac ako inokedy. :)

Pusta

na obed zabudnite.... MHD, SAD, ZSR mi ide ale obedy ee  :emot-rolleyes:

JCube

damn...to vazne? co to pise?

ppt

parafrazovanie: "Stravnika null nemozno najst v systeme" ;D

JCube

ApokalypS

odkaz pre JCuba (a ostatnych, ktorych zaujima info ohladom platnosti nasich isic kariet v stravovacich zariadeniach), bohuzial, ale tak ako tu uz bolo napisane, karta sa na obedy neda pouzit.. :(
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

JCube

okej tak blocky za obedy odnesiem na uvt...

ApokalypS

80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/