• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Bakalarska praca

Started by diacon.mex, 11.10.2008, 17:42:26

« predchdzajce - alie »

danielmi

ste ma potesili,ja trosku viac mam,ale nechce sa mi...
Subject: how women communicate with computer

Login: yes
Password: i dont have one
password is incorrect...

Password: incorrect

JCube

tak ako ja napisane nemam nic :) ale kusok som popracoval...ale napisat to je najmenej...kodenie ma kus serie
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Tanka

ja by som o tom napisat je najmenej zapochybovala.... este nemam ani ciarocku a napisat to bude u mna najvacsi problem  bu

Pusta

fiiiha thak my [info]na HF[/info] musime mat povinne uz 10- 20 stran hotovych a mame finishovat  :bananawrite:

JCube

feikare maju turboacademic 3000 :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

nighthunter

Quote from: Pusta on  18.03.2009, 04:20:45
fiiiha thak my [info]na HF[/info] musime mat povinne uz 10- 20 stran hotovych a mame finishovat  :bananawrite:
info  FAIL
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Pusta

Quote from: nighthunter on  18.03.2009, 04:31:25
info  FAIL
?hm? akoze nie vsetci co tu chodia a pisu len do serioznych tem musia vediet ze neni som z fei

ywetka

ved este skoro... ja som realne zacala na svojej diplomke makat asi 5 tyzdnov pred odovzdanim (ale studium problematiky mi zabralo pol roka predtym, to je pravda, cize preto nebol pre mna problem to potom tak rychlo urobit) a pisala som ju asi 2 tyzdne cisteho casu... casu mate este dost ;)
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

nighthunter

Quote from: Pusta on  18.03.2009, 16:25:39
Quote from: nighthunter on  18.03.2009, 04:31:25
info  FAIL
?hm? akoze nie vsetci co tu chodia a pisu len do serioznych tem musia vediet ze neni som z fei
zajacik prijmi moje ospravedlnenie
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Frodooo

...ja som si vedomy ze casu je dost najhorsie je sa prinut na tom robit...treba pozitivnu motivaciu aj prostrednictvom tohto topicu ;) navodit

Pusta

Quote from: nighthunter on  18.03.2009, 23:09:27
zajacik prijmi moje ospravedlnenie
:-*
Quote from: Frodooo on  18.03.2009, 23:17:34
...ja som si vedomy ze casu je dost najhorsie je sa prinut na tom robit...treba pozitivnu motivaciu aj prostrednictvom tohto topicu ;) navodit
ID PISAT!  :baaa:

danielmi

ja som zase viac spokojnejsi ked tu citam vase prispevky,kedze od zapoctu bc projektu som nic nespravil,nepozrel,zhruba mesiac a pol,

password is incorrect...

kOsTi

:trestac:

WRC03

no som zacal pisat bakalarku :D

neviete kde najdem nazvy tem, lebo neviem nazov svojej, taka dlha bola ze nemam ani sajnu :D

WRC03

dik, ale som na KEMTe, sry ze som nenapisal :)

zuzanka

tak to bude na stranke vasej katedry ...hladaj :)
Byt mŕtvy, nebyť.....je sladké preto, že je to omnoho viac než spánok, je to mier, upokojenie, koniec bolesti a trampôt; ale túto vrcholnú slasť, akú možno ľudskému tvorovi dopriať, mŕtva bytosť už neprežíva, necíti.

Pusta

omg, omg OMG!!! ja uz dobreze zviazanu pracu mam a on nevie nazov temy?! wtf  :o mate radi adrenalinove sporty?

WRC03

ta neviem kde sa kazdy plasi ked do 1.juna este tolko casu ze sa ani velmi nemusim ponahlat.
ale mam rad adrenalinove sporty :D

Pusta

a ty akoze kedy koncis? v Januari 2098 ?
my musime do 11.5.2009 v kniznici mat uz zapisanu

TradeMark

Ja napr. tiez odovzdavam az 1.6 ;) ale good luck Pusta
Pičoch jest veľo, ale nalivačoch malo!

danielmi

zastavi sa na jednom probleme a skoncil.....

password is incorrect...

Frodooo

no keby som mal odovzdavat 11.5. tak si hodim asi slucku bo aplikacia este zdaleka vobec nebeha

WRC03

moja bakalarka nie je vobec tazka, takze nemyslim ze by som s nou mal nejaky vacsi problem.

a i tak mesiac na bakalarku je dost vela casu ked sa jej clovek venuje denne iba par hodin tak v pohodke to zvladne, nechapem co kazdy stresuje :)

ApokalypS

Pusta stresuje, lebo uz ma takmer vsetko a my este stale nic.. :)
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/