• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Bakalarska praca

Started by diacon.mex, 11.10.2008, 17:42:26

« predchdzajce - alie »

diacon.mex

s akym nastrojom generujete .pdf dokument z wordu 2003 ? pouzivate nieco z ponuky ETD <http://www.etd.sk/tuke/sw.html> ?

Viete nieco odporucit? vdaka

ApokalypS

skus PDF Creator.. ;)

aha, ten tam je.. ja som ho pouzival skor ako som pozrel na nejaku etd stranku..
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Ing. nemtom

myslim ze aj ja toto pouzivam
brix will be shat

kOsTi

:trestac:

puq

mishelka

Quote from: diacon.mex on  28.05.2009, 06:14:50
s akym nastrojom generujete .pdf dokument z wordu 2003 ? pouzivate nieco z ponuky ETD <http://www.etd.sk/tuke/sw.html> ?

Viete nieco odporucit? vdaka
ak mas office 2008 tak tam existuje plugin ze ti to priamo uklada ako pdf - pdf saver.. ked chces mozem to dat na web...

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

JCube

ja som pouzival primopdf...odporucam najma ak mas vela obrazkov lebo si vies nastavit kvalitu pdfka tak aby si nemal nekvalitne obrazky...hlavne sa mi to stalo s pdfcreatorom
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Havran

ta tiez primopdf som pouzival ked som mal word
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

diacon.mex

ok, este raz diki za rady, skusal som ten PDFcreator (ten ktory odporucaju v ETD), aj tam sa dala nastavit kvalita obrazku a ine.. neviem ako to je v inych, skusal som bullzip, ale nejak ma nezaujal.

A este k tym obrazkom.. ked som to vygeneroval, tak niektore diagramy neboli kvalitne zobrazene (uroven kvality kompresie obrazkov som zvolil: najvacsia (mal som aj bez kompresie, ale rozdiel bol len vo velkosti suboru)), no potom som tu stranu skusil vytlacit a vytlacilo ju normalne ako vyzerala v .doc subore.
Tak len tolko, aby to neodradilo niektorych tlacit z .pdf (word si niekedy moze pomenit formatovanie ako to je zvykom hlavne pri tlaci..).

diacon.mex

Pri registracii prace, je potrebne zvolit uroven zverejnenia...

prihliadaju pri obhajobe, alebo recenzent na zvolenu uroven? Keby nebola B1, ale napr. A alebo C? dik

JCube

LONEr

btw, kde zistim, kto je moj oponent? :D

JCube

johnyo13

ehm, kde to treba odovzdat tu druhu (ne pre veduceho) BP? kde to mam hladat?
☼Ѿ☼ ... ☼Ѿ☼

johnyo13

tak este jedna otazka, co ma byt napisane na tom CDcku k bakalarke?
☼Ѿ☼ ... ☼Ѿ☼

DeNaTuReMaN

Ja som tam vtesnal titulnu stranu z bakalarky - skola, fakulta, nazov, meno , rok . Ale ci to dobre je to neviem heh no na identifikaciu to staci hadam, nebudem menit zbytocne.
V nedelu na obed budu krky

JCube

Quote from: johnyo13 on  29.05.2009, 03:43:24
tak este jedna otazka, co ma byt napisane na tom CDcku k bakalarke?
6       Pokyny na popis médií

Média (disketa(y), resp. CD disky) ako prílohy musia obsahovať textové dokumenty vo forme príslušných súborov vrátane obrázkov a ďalších produktov počítačového spracovania (zdrojové texty, spustiteľné programy, výkresy a ostatné dokumenty.). Štítok média musí obsahovať:

-          názov katedry (pracoviska),

-          charakter produktu (Semestrálny projekt, Diplomová práca, názov predmetu a pod.),

-          prípadne ďalší upresňujúci názov média.

-          meno autora,

-          meno vyučujúceho(ich), resp. meno vedúceho a konzultanta-ov pri DP,

-          dátum odovzdania produktu,

-          označenie čísla média  v tvare <poradové číslo>/<celkový počet> (napr.: 1/1 pri jednom médiu, pri dvoch prvé bude označené 1/2, druhé 2/2 a pod.),

-          prípadný krátky popis prístupu na médium (heslo, spôsob rozbalenia, druh použitého programového prostredia a pod.).

Média musia byť umiestnené v sprievodnej správe tak, aby nebolo možné ich samovoľné vypadnutie, napr. v prilepenej obálke k hlavnému textovému dokumentu.

johnyo13

lol, jak to mam natrepat na jedno CDcko, navyse s takou hrubou fixkou, aj to ledva pisucou... to bude boj :D
☼Ѿ☼ ... ☼Ѿ☼

JCube

nalepka? lightscribe? :P alebo skus tenku fixu za 5 korun ;)

DeNaTuReMaN

No tak ja to tam este najebem s tou fixou to bude vyzerat jak poznamkovy blok a ne cdcko.
A musim to CD asi aj pokrstit abo co , nejaku palenku tu otvorim.
V nedelu na obed budu krky

Payne

Ja co mam pozicanu jednu bakalarku od porubana z minuleho roku tak tam je len nazov prace a bakalarkaska praca hore potom vpravo je ze priloha a no a dole meno a rok...

LONEr

kde zistim datum zadania? uz to tu bolo, ale neviem to najst.

Payne

na zadavacom liste dole

ywetka

je jedno, co je na CD, jedina povinna vec je tam len meno autora a nejake oznacenie, teda bud "Bakalarska praca Priloha A" alebo nazov tej prace, nic viac tam nemusi byt
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

maTo

Quote from: ywetka on  29.05.2009, 16:13:48
je jedno, co je na CD, jedina povinna vec je tam len meno autora a nejake oznacenie, teda bud "Bakalarska praca Priloha A" alebo nazov tej prace, nic viac tam nemusi byt

konecne nieco na ukludnenie :D