• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Pocitacova grafika

Started by 486, 28.09.2012, 03:16:17

« predchdzajce - alie »

xxx3

takze o problem viac, doucit sa este javu alebo c# :D

orsi

to nie je problém, to je radosť  :D

selli1235

Ludia neviete niekto prosim, ake je rozdelenie bodov na pocitacovu grafiku? Hladam som na moodli, na tej stranke, ale nikde som nic nenasiel. Nezapisal si to niekto??

Raynoko

Niekto kto vyhotovy zadanie z PG za financnu odmenu?

veteran

Quote from: selli1235 on  07.11.2012, 00:22:27
Ludia neviete niekto prosim, ake je rozdelenie bodov na pocitacovu grafiku? Hladam som na moodli, na tej stranke, ale nikde som nic nenasiel. Nezapisal si to niekto??

SEMESTER 30 b.
10 b. zápočtový test (Moodle)
10 b. aktivita, bleskovky apod.
10 b. zadanie

SKÚŠKA 70 b.

ppeess

Quote from: veteran on  09.11.2012, 23:07:25
Quote from: selli1235 on  07.11.2012, 00:22:27

SEMESTER 30 b.
10 b. zápočtový test (Moodle)
10 b. aktivita, bleskovky apod.
10 b. zadanie

SKÚŠKA 70 b.

vam sa uz rataju body za zadanie k zapoctu?

veteran

Asi hej, aspoň tak mám napísané  :D Vraj minulý rok boli dve zápočtovky za 10 b., teraz je už len jedna.

ppeess

Quote from: veteran on  11.11.2012, 00:55:05
Asi hej, aspoň tak mám napísané  :D Vraj minulý rok boli dve zápočtovky za 10 b., teraz je už len jedna.
Nie, minuly rok bola len jedna zapoctovka 15b a 15b aktivita :D body za zadanie sa ratali k skuske :)

smelyzajo

:xmas: Vypracujem zadania z grafiky piste znenia do spravy a dohodneme sa aby boli obe strany spokojne, bez dokumentacie alebo s dokumentaciou  :xmas:

esperian

A ak robime dvaja zadanie, tak to potom musime ist spolocne na skusku alebo ako ???

veteran

Quote from: esperian on  04.12.2012, 15:59:12
A ak robime dvaja zadanie, tak to potom musime ist spolocne na skusku alebo ako ???
Môžete/nemusíte. Ak budete nahlásení obaja na ten istý termín, pôjdete za Šujanským spolu.

smelyzajo

spravim zadanie na grafiku v C# na cene sa dohodneme da sa roypracovat do bud. tyzdna

PALLY27

Quote from: smelyzajo on  16.12.2012, 06:55:14
spravim zadanie na grafiku v C# na cene sa dohodneme da sa roypracovat do bud. tyzdna

si srandista :D, v 13. týždni sa bud odovzdavaju alebo ukazujú rozpracované :D a od pondelka je 13. týždeň :D

smelyzajo

tino8

rozpracovane znamena napr ze mas vytvoreni prazdny projekt v ide

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

xxx3

vedel by mi niekto nakreslit .. staci aj v skicari .. ze ako vyzera kolma axonometria a ako kosouhla ? Docital som sa len tolko, ze kolma ma jednotkove vektory na vyskach axonometrickeho trojuholnika ... ale ako to vyzera na obrazku ? Staci aj v skicari narychlo ... neviem ci to dobre chapem ... osi su vzdy rovnako, zalezi len na polohe priemetne a podla toho je kolma/kosouhla ? Ci jak to je ?

veteran

φ<90° ⇒ kosouhlé premietanie
φ=90° ⇒ kolmé premietanie

φ – uhol premietania

xxx3

a z obrazku to ako vidno ci je kolma alebo kosouhla ? Alebo to viem zistit len ked viem aky je ten uhol premietania ?

veteran

Treba sledovať premietací "papršlek" (viď červené šípky) :D

EDIT: a ešte... Pre zlepšenie predstavy, aký je rozdiel medzi kosouhlým a kolmým premietaním :)

xxx3

xxx3

staci nejaky papier na grafiku na skusku a pero ?

Cital som v archive, ze niektori kreslili obrazky pravitkom ... je to nutne ? Nestaci od ruky ?

revelc

Čo môžeš urobiť dnes odlož na pozajtra a ziskaš deň voľna.

"I'm a man of simple tastes. I enjoy dynamite...and gunpowder...and gasoline! "

esperian

koko je casu na pisomnej skuske v maise je 480  :ringsmiley:   ;D takze realny cas je ??
treba mat nejaku uvodnu stranu ??

neviem ci som prepocul, alebo nebolo spomenute

sulo

Quote from: esperian on  03.01.2013, 05:56:03
koko je casu na pisomnej skuske v maise je 480  :ringsmiley:   ;D takze realny cas je ??
Na písomnej už nepamätám koľko, ale tak akurát, asi hodina a pol alebo tak nejak. Ústna trvá spravidla do neskorého večera.

treba mat nejaku uvodnu stranu ??
Keď sa dobre pamätám, tak nie.

veteran

A tá ústna časť trvá cca koľko u jedného, keď vraj celkovo trvá do neskorého večera? A aké je tam poradie? Kto jak príde? Alebo on volá ľudí k sebe?

Lebo na skúšku je nahlásených 19 ľudí, čo nie je až tak veľa.