• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Zaklady softveroveho inzinierstva

Started by puwel, 08.11.2011, 21:19:25

« predchdzajce - alie »

puwel

Ako ste na tom so ZSwI? Uz mal niekto prvy zapich?

totaluser

chcel by som poprosit tych, co maju dnes cviku s Ennertom o 15.55, nech daju vediet ake priblizne otazky boli na tom teste

vdaka vopred :hug:

smelyzajo

vie niekto co sa treba ucit na zapocet???

smelyzajo

nevie niekto nahodou dokedy treba odovzdat zadanie pri mr.Vrablovi????
resp. do ktoreho tyzdna

black_stone

Robi niekto zadania (€) ? Piste cez PM.

HejaHop

ktoré prezentácie treba vedieť na prvý moodle test?

puwel

luky

meroving

caute..... kto mal uz zapich zo zswi nech da uz vediet ze ake otazky boli .... surne prosim!!!!

ricco102831

MILY PANI, MLE DAMY (aj neda mi :P),

prosim poslite mi vsetci vase prezentacie, kt. ste prezentovali na ZSI.....dam to na svoj web....

www.ricco.tym.sk

Je to aj pre Vas, tak sa posnazte :)

5839

smelyzajo

gareth

OsamelyVlk

OZNAM PRE TYCH , KTORY MAJU CVICENIE S  Ing MADOSOM (v Utorok) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ODKAZUJE , ze za nasledujuce chyby bude strhavat body (my sme odovzdavali ako prvi takze za taketo urcite strhne body !!!)
-cislovanie stran (aj v obsahu aj na samotnych stranach musi byt)
-popis k obrazkom, cislovanie (kazdy obrazok ma mat cislo obrazku a nejaky strucny opis co na obrazku vobec je)
-popis k diagramom (proste pokec,vysvetlenie daneho obrazku)
-use case...(nech nejako vyzera, ale to plati pre vsetky diagramy- nech su aj nejako priestorovo normalne nakreslene, nie vsetko na jednej malej kope)
-sekvencny - ukoncena existencia... (ukoncit tam existenciu)
-nad 6mB upload  (kazdy musi uploadnut niekde svoj projekt to znamena ze dokumentacia a zdrojove kody- proste vsetko zabalit niekde uploadnut a JEMU poslat link kde si to bude moct stiahnut , lebo  posta nad 6 MB asi neprejde cez schranku a neuploadnute sa neprebera !!!!!!!!!!!!)

a samozrejme vsetky ostatne veci nech tam su, toto je len to co sme mali zle my :)

P.S.: Poslite to kazdemu koho sa to tyka :D

gareth

Možno aj Vaše zadanie  ;) Má niekto záujem ? ak ano tak PM PM PM

ricco102831

co ma byt v zadani + hodnotenie je na http://ricco.tym.sk

zalozka TUKE FEI :P

Cukor

Kto mi spravi zadanie ? € to fakt nikto nerobi? Alebo aspon nejaka inspiracia nejake vzorove zadanie? aj s kodom.....

cayka

Vie mi niekto poradit ako zrobit financny a casovy odhad?(COCOMO)

cayka

Quote from: sulo on  11.12.2011, 00:41:24
COCOMO kalkulačka: https://moodle.fei.tuke.sk/mod/resource/view.php?id=2539

Dakujem...a co sa tyka financneho odhahu?..to tam asi nezrobim..ci?..som slepa? ;)

Painkiller03

zdravim, ako robite ten financny odhad projektu ?

sulo

Myslím, že na finančný odhad potom už len stačí vynásobiť počet človekomesiacov (E= ... PM) mesačným platom zamestnanca. Či nie?

cayka

Quote from: sulo on  12.12.2011, 08:02:09
Myslím, že na finančný odhad potom už len stačí vynásobiť počet človekomesiacov (E= ... PM) mesačným platom zamestnanca. Či nie?

Moze byt...ale ako urcis mesacny plat zamestnanca? bk

sulo

Brand