• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Pocitacova grafika

Started by smelyzajo, 12.10.2011, 16:30:13

« predchdzajce - alie »

bohusik

hej len kto vie co pre kazdeho cviciaceho znamena rozpracovane  ;)

Gabho

Quote from: MuF123 on  13.12.2011, 06:24:49
Quote from: Gabho on  08.12.2011, 15:17:24
Zadania sa maju ukázať len rozpracované v zápočtovom týždni (resp. podľa toho, ako vám povedal cvičiaci), a dátumy na odovzdávku budú vypísané v moodli. Odovzdávať sa bude až počas skúškového, a keď chceš ísť na skúšku, musíš mať zadanie odovzdané.
sujansky bude preberat tie zadania a vypisovat terminy do moodlu?

Zadania bude preberať aj známkovať cvičiaci, a nie Šujanský. Na skúške si Šujanský len pozrie dokumentáciu a pokonzultuje o zadaní. Ak robíte zadanie viacerí, tak bude konzultovať len s prvým, ktorý na skúšku príde. S Ostatnými, ktorí prídu v inom termíne už konzultovať nebude.

pooler

má niekto aspoň približný zoznam toho čo bolo na prednáške ?

smelyzajo

nejake prednasky mam naskenovane z minulych rokov tak hadam budu stacit aj tento rok

AnvilOfFury

Quote from: smelyzajo on  24.12.2011, 01:59:35
nejake prednasky mam naskenovane z minulych rokov tak hadam budu stacit aj tento rok
A nepodelíš sa?
Keep information to yourself - Knowledge is power. Think job security. Never provide documentation.
Use Real Tools - No "fancy-pancy" IDEs. Real developers only use vi.
Compiled = Ship It - User acceptance testing is an absolute waste of time.

pooler

nechce si niekto vymeniť termín ? mám 4.1. rád by som trochu neskôr

v_oid

Quote from: pooler on  25.12.2011, 19:49:50

mozno by som mal zaujem. Ja som prihlaseny na 19.1.

Sice, otazka: Treba mat zadanie odovzdane, aby som mohol ist na skusku?

Lebo ked sa nebude pacit zadanie, tak uz by som neodovzdal do 4.1.

luky

Quote from: v_oid on  25.12.2011, 20:36:30
Quote from: pooler on  25.12.2011, 19:49:50

mozno by som mal zaujem. Ja som prihlaseny na 19.1.

Sice, otazka: Treba mat zadanie odovzdane, aby som mohol ist na skusku?

Lebo ked sa nebude pacit zadanie, tak uz by som neodovzdal do 4.1.

ano treba mať odovzdané

dEVIANT

Choďte 4. teho  ;) ešte budú skvelé otázky..a ujo bude zhovievavý ako minulý rok :D
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

smelyzajo

Quote from: dEVIANT on  27.12.2011, 22:00:37
Choďte 4. teho  ;) ešte budú skvelé otázky..a ujo bude zhovievavý ako minulý rok :D

co si mam predstavit pod pojmom ujo bude zhovievavy?????

tino8

to ze na neskorsich terminoch sa ti kludne moze stat ze nedostanes skusku aj ked budes mat dost bodov. A najdolezitejsie je aby ste CD pripli k dokumentacii tak, aby to vydrzalo trasenie s celym dokumentom!

ale pravdou je ze ak sa na skusku pripravite dobre tak ju aj dostanete :)

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

sulo

Nepoznáte nejaký nástroj, ktorý by z Javadoc komentárov vedel spraviť peknú, prehľadnú tabuľku na vytlačenie, takú aká bola v tých vzorových zadaniach, čo nám ukazovali na cviku? Lebo RTF výstup z Doxygen-u vyzerá otrasne.

Najpox

Nechcete  si niekto vymenit termin na skusku?
ja mam 9.1, a chcel by som 19.1, lebo nestiham este dokumentaciu zrobit :D
v pripade zaujmu:

sulo

Quote from: sulo on  30.12.2011, 21:01:44
Nepoznáte nejaký nástroj, ktorý by z Javadoc komentárov vedel spraviť peknú, prehľadnú tabuľku na vytlačenie, takú aká bola v tých vzorových zadaniach, čo nám ukazovali na cviku? Lebo RTF výstup z Doxygen-u vyzerá otrasne.

Tak som to našiel: http://doclet.com/packages/RTFDoclet.zip, http://nzin.free.fr/RTFDoclet.zip - keby niekto potreboval.

Lartfort

Neviete niekto čo si treba vziať na skúšku zajtra??

sulo

Neviete, koľko stojí vytlačenie farebnej strany v knižnici?

jozva

ake ste mali otazky na skuske ? :) a co sa vas pytal na ustnej casti ? :)
aj celkovo priebeh by ste mohli trocha opisat ;)

Baron

1. Grafické periférie, vstupné zariadenia
2. Spôsoby zobrazenia - axonometria podrobne, hlavne 3D => 2D
3. Orezanie kružnice (algoritmus)
4. Fergusonova krivka

Na ustnej casti si najprv prejde tvoje zadanie, v pisomke sa pyta len nato o com pises, vycita ti co nespomenies (a si mal), ide hlavne o to, ci tomu rozumies co pises. V ojedinelych pripadoch som pocul ze dal niekomu napisat nejaky algoritmus viditelnosti a pod. (aby to vytiahol na E 51 :) ) Nepoznam pricinu preco takto "vyhovel".

maros67

Nespravil by niekto 28. zadanie?? Viem ze je dost neskoro, ale veci nevychadzaju podla predstav  :(  Na cene nezalezi

smelyzajo

ako mozem povedat ze drti to dobre a skresava tie body musis fakt rozumiet tomu co si napisal aby si si to vykecal u nho ako mal som vsetko k axonometrii a dal mi 10 bodov pretoze som to mal len naucene...ale inak dalo sa kto ma v poriadku dokumentaciu hlavne treba vela rozpravat a tvarit sa ze vsetkemu co on aj ty budete rozpravat rozumiete proste treba nanho trpezlivost ale inak sa to da:) ked sa naucite nepyta sa vela len to co ste napisali resp.nenapisali potrebuje vidiet vela obrazkov nakreslenych radim farebne pera vyznacovat vsetko hlavny je prvy dojem a vela vela textu napisaneho aj ked okolo jednej veci napr. o pocitacovej mysi napisete pol strany potesi sa a prida body nebude to cele citat :D good luck

jozva

otocenie bodu okolo priamky, 3D
nema to niekto ? bolo to na prednaske ale z mojeho obrazka nevijdem...a popis by sa hodil velmi

Najpox

Nechce niekto vymenit termin 19.1 za 9.1 ?

james138

z akej literatury si sa ucil ? pocul som ze vraj pri nom treba vediet jeho poznamky z prednasok a bude to ok! a ako pises vediet vela kecat aby videl ze chapes , ci mas ine zdroje na ucenie ?

totaluser

presiel som si PG kratsie a zhrnutie by Cica, na viac som nemal cas
samozrejme aj poznamky z prednasok dost pomohli, a to ze som na tych prednaskach bol tiez pomohlo k pochopeniu toho, co bolo napisane

inac good luck :)

garfield

niekto, kto odovzdal zadanie a mal ho OK??? co vsetko sa pytali? ako to prebiehalo???