• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Distribuované programovanie

Started by AnvilOfFury, 23.09.2011, 20:51:49

« predchádzajúce - ïal¹ie »

AnvilOfFury

Quote from: ppeess on  02.10.2011, 15:31:23
Quote from: AnvilOfFury on  02.10.2011, 13:33:43
Quote from: ppeess on  02.10.2011, 03:36:54
<QUOTE />

Som to mal zrozumitelnejsie napisat ..... ono ked dam ant run1 tak vypise ze build successful a nevypise mi tu hlasku co mam v start().......
Postni ako máš ShareMeImpl.

EDIT: BTW, len pre info, kto má s doc. Ing. Martin Tomášekom, PhD. cviÄenia, on spomínal že sa tam nemusíme ukázaÅ¥ vôbec nie? Netreba ani každé tie dve (dva?) týždne?  (V preklade: je nepárny týždeň ale nemusím mu prísÅ¥ na tie jeho konzultácie?) Myslím že to tak bolo ale sa radÅ¡ej informujem eÅ¡te...

Nie nemusime tam vobec chodit :) .... len na tie testy co su na moodle

<CODE />

Ak je to cela trieda tak tam chyba este: ISearchResult search(string) throws ShareMeException, ale to by ti malo hodit NB samo, vyzera to v poriadku, mozno len take... skus namiesto ex.printStackTrace() vyhadzovat rovno vynimky ShareMeException, pride mi to logickejsie kedze je deklarovane throws ShareMeException. Inak nevidim v tom ziadnu chybu. Skús si pomôcÅ¥ pomocnými výpismi po Äastiach kódu a uvidíš ako ten program behá.
Keep information to yourself - Knowledge is power. Think job security. Never provide documentation.
Use Real Tools - No "fancy-pancy" IDEs. Real developers only use vi.
Compiled = Ship It - User acceptance testing is an absolute waste of time.

ppeess

Quote from: AnvilOfFury on  02.10.2011, 18:03:50
Quote from: ppeess on  02.10.2011, 15:31:23
Quote from: AnvilOfFury on  02.10.2011, 13:33:43
Quote from: ppeess on  02.10.2011, 03:36:54
<QUOTE />

Som to mal zrozumitelnejsie napisat ..... ono ked dam ant run1 tak vypise ze build successful a nevypise mi tu hlasku co mam v start().......
Postni ako máš ShareMeImpl.

EDIT: BTW, len pre info, kto má s doc. Ing. Martin Tomášekom, PhD. cviÄenia, on spomínal že sa tam nemusíme ukázaÅ¥ vôbec nie? Netreba ani každé tie dve (dva?) týždne?  (V preklade: je nepárny týždeň ale nemusím mu prísÅ¥ na tie jeho konzultácie?) Myslím že to tak bolo ale sa radÅ¡ej informujem eÅ¡te...

Nie nemusime tam vobec chodit :) .... len na tie testy co su na moodle

<CODE />

Ak je to cela trieda tak tam chyba este: ISearchResult search(string) throws ShareMeException, ale to by ti malo hodit NB samo, vyzera to v poriadku, mozno len take... skus namiesto ex.printStackTrace() vyhadzovat rovno vynimky ShareMeException, pride mi to logickejsie kedze je deklarovane throws ShareMeException. Inak nevidim v tom ziadnu chybu. Skús si pomôcÅ¥ pomocnými výpismi po Äastiach kódu a uvidíš ako ten program behá.

Oks a dil :)

GryfonN

ide vam poslat ten ukoncovaci packet cez prikaz ant stop1 ?

AnvilOfFury

Quote from: GryfonN on  03.10.2011, 03:27:33
ide vam poslat ten ukoncovaci packet cez prikaz ant stop1 ?
Nie, nepozeral som do build.xml že jak je to robené, používam rovno celý ten príkaz v skripte.
Keep information to yourself - Knowledge is power. Think job security. Never provide documentation.

REDsvk

luky

Quote from: REDsvk on  04.10.2011, 15:05:10
su dnes cvika s paralicom?
ano
1., 3., 5., 7., 9., 11., 13. týždeň

REDsvk

Painkiller03

obchoduje tu niekto so zadaniami?

jozva

mam vsetky 4 zadania  spravene kto chce sa dohodneme :)

v_oid

4 su zadania, fyi.. a ak ma niekto zaujem o moj zdrojovy kod, poslem vam zadarmo

GryfonN

poradte pls v com mozem mat chybu
po spraveni 1.4 som mal takyto vypis :
run1:
     [java] Docasny text ShareImpl metoda start()aaaaaaa
     [java] ShareMe server started.
     [java] London
     [java] Martini
     [java] nedraw
     [java] nedraw
     [java] Lolitka.
     [java] LubomirR
     [java] at.ac.rnue.tuwien.infosys.rnue.implementation.ShareMeMain NullPointerException (code:43);
     [java] Hawaii
     [java] nedraw
     [java] nedraw
     [java] at.ac.rnue.tuwien.infosys.rnue.implementation.ShareMeMain NullPointerException (code:43);
     [java] cenki
......

vadia mi tie NullPointerExceptioni ....... !

AnvilOfFury

OMFG to je len dáky troll, užívateľ rnue029 s IP:PORT 147.232.40.99:7146, ktorý si dal meno " at.ac.rnue.tuwien.infosys.rnue.implementation.ShareMeMain NullPointerException (code:43);"

GryfonN

Quote from: AnvilOfFury on  10.10.2011, 02:01:59
OMFG to je len dáky troll, užívateľ rnue029 s IP:PORT 147.232.40.99:7146, ktorý si dal meno " at.ac.rnue.tuwien.infosys.rnue.implementation.ShareMeMain NullPointerException (code:43);"
najst a zmlatit :D

ursus

to bude dakto z utorka 10 50 !

:emot-dance:

btw aj ja mam nedraw 4x, to je normalne?  ;D
nevertheless sa mi do tabulky duplicity nedostanu ale aj tak .. whats up wit dat ? ;D
So this router walks into the doctor's office...
- Doctor, it hurts when IP.

ursus

btw to sa mi zda alebo ten timeout tam skace ako chce a nie vzdy sa mi stihne naplnit cela tabulka ?

GryfonN

je niekde chyba u mna alebo znova nejaky chytrak s dobrym nickom ? ak je moj vypis po 1.4 cviku takyto :
[java] LubomirR
     [java] nedraw
     [java] nedraw
     [java] ursus
     [java] Lolitka.
     [java] Tramtaria
     [java] Hawaii
     [java] nedraw
     [java] Martini
     [java] cenki
     [java] nedraw
     [java] at.ac.tuwien.infosys.rnue.implementation.multicast.HostInfoMessageImpl
     [java] London
     [java] LubomirR
     [java] nedraw

at.ac.tuwien.infosys.rnue.implementation.multicast.HostInfoMessageImpl co to ma znamenat ?

AnvilOfFury

Quote from: GryfonN on  11.10.2011, 02:07:37
je niekde chyba u mna alebo znova nejaky chytrak s dobrym nickom ? ak je moj vypis po 1.4 cviku takyto :
[java] LubomirR
     [java] nedraw
     [java] nedraw
     [java] ursus
     [java] Lolitka.
     [java] Tramtaria
     [java] Hawaii
     [java] nedraw
     [java] Martini
     [java] cenki
     [java] nedraw
     [java] at.ac.tuwien.infosys.rnue.implementation.multicast.HostInfoMessageImpl
     [java] London
     [java] LubomirR
     [java] nedraw

at.ac.tuwien.infosys.rnue.implementation.multicast.HostInfoMessageImpl co to ma znamenat ?
Toto už je tuším užívateľ so zlým package Äo posiela. Prijal si zlý package a hlási ti to chybu ClassNotFoundException. Aspoň mne tak...

revelc

Quote from: AnvilOfFury on  11.10.2011, 02:21:39
Toto už je tuším užívateľ so zlým package Äo posiela. Prijal si zlý package a hlási ti to chybu ClassNotFoundException. Aspoň mne tak...
Taky tak ...
Čo môžeš urobiť dnes odlož na pozajtra a ziskaš deň voľna.

"I'm a man of simple tastes. I enjoy dynamite...and gunpowder...and gasoline! "

GryfonN

ciza chaby u mna lebo u neho ? ci to mam upravovat alebo nie ?

revelc

Ja som tam nechal prazdny catch blok. Problem solved  ;D
Čo môžeš urobiť dnes odlož na pozajtra a ziskaš deň voľna.

"I'm a man of simple tastes. I enjoy dynamite...and gunpowder...and gasoline! "

ursus

vypisy su aj tak len pre teba ..

palechandro

ahojte. mam spravenu 1.4 a pekne mi to islo. vypisovalo mi zoznam uzlov, ale od vcera mi to zrazu nejde, pricom som s tym nic nerobil..chybu mi hlasi pri tej serializacii objektov z imalive paketov.. a chybova hlaska je: invalid stream header: 00000000 . neviete mi poradit co moze byt vo veci ?

v_oid

Pche!

Ja som celu jednicku odovzdal, 28 bodov, teraz to pustim a ta ista chyba.

Podla mna dajaky troll posiela sracky a ty sa ich snazis rozlustit, ale nebavi.

m4recek

kedy vam prisiel email o odovzdani zadania? a kam? do mail zlozky na dslabe alebo do tuke mailu?

ricco102831

Quote from: m4recek on  12.10.2011, 04:19:20
kedy vam prisiel email o odovzdani zadania? a kam? do mail zlozky na dslabe alebo do tuke mailu?

mne prislohned na dslabe, mam tam 2x napisane 120%...ale o bodoch ani zmienka.

@void: kde ti vyhodilo kolko mas bodov?