• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Bakalarka

Started by revelc, 09.09.2011, 15:27:46

« predchdzajce - alie »

DarthVader

Quote from: genie on  04.09.2012, 14:29:16
a spokojne si mozes vybrat temu aj z inej katedry ;)

genie nesal ich :D toto nerobte to je very bad idea  :puf:

eminkaa

neviem, ako je to s inymi odbormi, ale pri hi/ai s tym nebyva problem

DarthVader

Quote from: eminkaa on  04.09.2012, 17:36:02
neviem, ako je to s inymi odbormi, ale pri hi/ai s tym nebyva problem

ta bo hi je jak hadov ta jasne ze robia kade tade... ale pri kyb s tym bol min rok problem, rusili spoluziakom temy co mali inde vybavene a podobne nechutne praktiky :D

mino

A ked som odbor Informatika? Prichadza do uvahy este nieco okrem KPI ?

genie

podla mna ta KKUI privita s otvorenou narucou. otazka je, ci si taky blazon, aby si tam isiel dobrovolne :D kazdorocne im ostavaju volne temy, kedze polovica hickarkov zdrhne robit bakalarky na ekf.
"Any fool can use a computer.  Many do."

mino

No co som pozeral temy z KKUI, tak som totalne mimo, vobec neviem "vo co go" :D Asi zostanem pri KPI

M4D4

Ľudia, mám jeden problém . . . písal som 3om ľuďom z CNL, že by som rád mal bakalárku zo sietí, jeden z nich mi iba odpísal, že sa mu mám ozvať prvý semestrový týždeň, lebo prednosť majú ľudia z labáku . . . zvyšní dvaja mi neodpisovali . . . mám počkať, kým mi tí dvaja odpíšu alebo mám ich skúsiť ponaháňať osobne po škole alebo čo mám podľa vás robiť? V MAISe ešte viacmenej žiadne témy zo sieťariny nie sú (len od Michalka a od Jakaba) :/

DarthVader

Quote from: M4D4 on  05.09.2012, 21:01:22
Ľudia, mám jeden problém . . . písal som 3om ľuďom z CNL, že by som rád mal bakalárku zo sietí, jeden z nich mi iba odpísal, že sa mu mám ozvať prvý semestrový týždeň, lebo prednosť majú ľudia z labáku . . . zvyšní dvaja mi neodpisovali . . . mám počkať, kým mi tí dvaja odpíšu alebo mám ich skúsiť ponaháňať osobne po škole alebo čo mám podľa vás robiť? V MAISe ešte viacmenej žiadne témy zo sieťariny nie sú (len od Michalka a od Jakaba) :/

treba ist osobne... prinajhorsom ta posli do puce osobne :D

xxx3

a su tam oni bezne aj takto, ked este nezacal semester ?

DarthVader

Quote from: xxx3 on  05.09.2012, 21:32:41
a su tam oni bezne aj takto, ked este nezacal semester ?

su :D niekedy urcite...

xxx3

niekedy :D ... to bude super ked sa tam dotrepem do Kosic a nebude tam ani jeden z nich :D