• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Bakalarka

Started by revelc, 09.09.2011, 15:27:46

« predchádzajúce - ïal¹ie »

ondrej0071

P.a.i.n.

a aký je rozsah strán, ktorý by mala mať bakalárka?

Brand

30+ stran a k tomu prilohy (pripadne), resp. veduci si to urcuju individualne.

DarthVader

Quote from: Cukor on  20.09.2011, 17:34:04
Bakalarku si mozme vybrat aj z inej katedry??? Cize ked studujem Inf mozem si dat Bakalarku z Matiky?

no mozes to skusit  :ropebanana: ale popravde skusali to dost masivne spoluziaci co si povybavovali bakalarky na inych odboroch lebo ich to zajimalo a chceli to robit, mali to dohodnute, vypisane dokonca tusim a vsetko im to na zaciatku semestra porusili, kedze to je najnovsi trend v tomto chaose  :bananadance:

v_oid

Quote from: DarthVader on  25.10.2011, 05:23:55
Quote from: Cukor on  20.09.2011, 17:34:04
Bakalarku si mozme vybrat aj z inej katedry??? Cize ked studujem Inf mozem si dat Bakalarku z Matiky?

no mozes to skusit  :ropebanana: ale popravde skusali to dost masivne spoluziaci co si povybavovali bakalarky na inych odboroch lebo ich to zajimalo a chceli to robit, mali to dohodnute, vypisane dokonca tusim a vsetko im to na zaciatku semestra porusili, kedze to je najnovsi trend v tomto chaose  :bananadance:

cicho tam kybernetika

DarthVader

sa pravy ozval  :P

NDK

Nazdar ludia. Chcem sa opytat ci ma niekto bakalarku u pana Stanislava Subu?

HejaHop

Quote from: NDK on  02.11.2011, 18:51:42
Nazdar ludia. Chcem sa opytat ci ma niekto bakalarku u pana Stanislava Subu?
ano napriklad ja

Cukor

Neviete dokedy treba mat zapisany zapocet z Bak. projektu?

DarthVader

do konca skuskoveho, teda ako na volakom paieri to je napisane ze do dvoch tyzdnov skuskoveho ale do konca sa to bude brat  :ropebanana:

totaluser

ja som sa pytal kamarata cviciaceho a mi povedal

zapocet --> prve 2 tyzdne skuskoveho
klasifikovany zapocet --> pocas celeho skuskoveho

DarthVader

to je tych zapoctov viac? :D nuz tomu hovorim bordel :D

smelyzajo

ako ja este nemam ani tu do bakalarky tak neviem zaco dostanem ten zapocet...

v_oid

Neviete mi povedat, co treba mat na ten prvy zapocet?

Lebo cviciaci mi hovori, ze treba mat daco napisane a ked mu poslem Google Dokument ta sa odmietne vyjadrovat, lebo je neni v 30 stranovej sablone (!).

Leclair

Zalezi s kym mas, ale tak malo by to byt nieco co je(bude) zakladom do teoretickej casti bakalarky.

Inak kedze je to klas. zapocet staci ked je udeleny do konca skuskoveho.

DarthVader

ze zakladom teoretickej casti.... mno meh   8) ale inak v_oid ze google docs? :D ty si teda fajnsmeker :D

totaluser

ved google docs me priamo prikazal konzultant, kvoli kolaboracii
a na konci to iba pastnes do tej sablony ;D

v_oid

totaluser: Presne!!! Sak to dava rozum, ze sa ti na to pozrie skor nez to je finalne. Ne??

Safyia

v_oid ale ved ty mas prakticku bakalarku ne? To je potom celkovo hlupost pisat daky text ne? Sak ked nieco kodis mesiace tak to potom logicky vies a napises text za dva dni :D

DarthVader

no len ci aj podla ich predstav... neni teoria ako teoria... :metal:

xxx3

temy na bakalarky su len kodenia alebo da sa dat aj nieco teoreticke, nie prakticke (ziadne programovanie) ?

lecter

Quote from: xxx3 on  17.01.2012, 15:28:32
temy na bakalarky su len kodenia alebo da sa dat aj nieco teoreticke, nie prakticke (ziadne programovanie) ?
da. odbory: socialna praca, filozofia, psychologia.

luky

teoretická sa dá aj na informatike ale je to skôr výnimka

radix

Quote from: lecter on  17.01.2012, 15:47:57
da. odbory: socialna praca, filozofia, psychologia.
tak pod takou novitzkou sa nekodi

xxx3

a so sietami sa da nejaka bakalarka ? Ak hej, o com cca to moze byt ?

Alebo este jedna vec ... nieco v PHP-cku + MySQL, nejaky webovy projekt sa da robit ako bakalarka ?