• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

APS

Started by v_oid, 01.04.2012, 22:09:52

« predchdzajce - alie »

v_oid

Pre tych co maju cvika s Adamom:

Nechce sa niekto zajtra stretnut a prejst si to spolocne?

sulo

Pri násobení s pohyblivou rádovou čiarkou - môže byť niekedy P v tomto vzorci nenulové?
E := XA + XB - P

Safyia

Podla mna m oze byt, aj ked som doteraz nezistila poriadne co to P je :D ale zda sa mi ze ked to po nasobeni uz nijak neposunies tak je to nula, ci trepem hovadiny?

smelyzajo

netusil som ze semester bol az taky dlhy ze je na skusku tolko tem  ak: ved to je nad ludske sily dufam ze sa p. Adam zlutuje a neda zabite otazky je nad ludske sily naucit sa to vsetko  :ohmygod:

v_oid

Nie je len niesme zvyknuti sa ucit tyzden, a este k tomu take low-level veci co nikoho nezaujimaju.

P.a.i.n.

neviete niekto aké boli dnes otázky na skúške?

maros67

Quote from: P.a.i.n. on  26.04.2012, 01:37:34
neviete niekto aké boli dnes otázky na skúške?
2.3 a 7.1

Luk1

Quote from: smelyzajo on  24.04.2012, 05:45:57
netusil som ze semester bol az taky dlhy ze je na skusku tolko tem  ak: ved to je nad ludske sily dufam ze sa p. Adam zlutuje a neda zabite otazky je nad ludske sily naucit sa to vsetko  :ohmygod:
nezlutuje sa :D on je strasne prisny

Za slovensky narod bije mi srdce v hrudi.

Safyia

Neni nejaky Adamov pseudonym Shore? Lebo ked hladam shoreovu klasifikaciu v googli najde mi tri odkazy aj to na hron a na forum, to si iste vymyslel on :D

tommy-sv

Quote from: Safyia on  26.04.2012, 07:40:35
Neni nejaky Adamov pseudonym Shore? Lebo ked hladam shoreovu klasifikaciu v googli najde mi tri odkazy aj to na hron a na forum, to si iste vymyslel on :D

Keny Shore  :thumbs-up:
"Čím skôr zomrieš, tým dlhšie budeš mŕtvy."
"Radšej viac vypiť, ako menej zjesť."

excellent

On skôr Miles Straume
F5 can be so refreshing :thumbs-up:

gladiatus

PLS napíšte niekto aké boli dnes otázky na skúške?

revelc

Čo môžeš urobiť dnes odlož na pozajtra a ziskaš deň voľna.

"I'm a man of simple tastes. I enjoy dynamite...and gunpowder...and gasoline! "

Painkiller03

Nazdar nepamatate sa, alebo nemate zaznacene ze ako zistim ci je uzol v grafe inicializacii uzol inicializacny alebo spracovatelsky (///ten spracovatelsky sme si znacili bodkou) ?