• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

ZSI

Started by Peterray, 17.10.2010, 17:50:02

« predchdzajce - alie »

Peterray

Zdrawim. Vie niekto odkial sa da stiahnut Rational rose? Keby dal niekto presny link...

tino8

torrentz.com je tam jedna verzia z 2007 a je tam vsetko co treba

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

Damien Black

Sevas, nemate niekto testy co maju byt zajtra? Pondelkova skupina uz dnes pisala...
Knowledge is power

Mike

jake testy ??!!  :o :o nam cviciaci o ziadnych nespominal   ???

tino8

hornad.fei.tuke.sk/~gabor

test a1

login: testA1
heslo: studentAlphaOne

Peterray

Zdrawim. Tak ako to vyzeralo na ZSI ten zapocet. Co to boli za testy. A B C D ci pisem definicie na papier

tino8

nieje tu niekto kto uz mal druhy referat? mal by som otazky ohladne rational rose :D

calys

vy ste malio nejkay test?

Peterray

Zdrawim. Ake je heslo a login do testu A2 a A3 s gaborom. Kto mal nech povie.

kukoca

dal dnes pan mados zapoctovku?

Mike

dnes ani cviko s Madosom nebolo  ;D

Peterray

Ma niekto instalacku Rational rose ak hej nech hodi sem

dEVIANT

Tie use case diagramy, UML a neviem čo šetko musia byť v tých nástrojoch? napr Rational rose? Nemôže to byť v niečom inom?

Bo som si stiahol VS 2010 Ultimate, ktoré zahřna aj tie diagram tooly, a dosť si na tom pohonievam teraz :D

A nemáte niekto nejaké bližšie info, ako má vyzerať, čo šetko má mať dobrá dokumentácia k zadaniu u Jakubča?
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

RIPPER

Quote from: Peterray on  22.10.2010, 01:25:13
Ma niekto instalacku Rational rose ak hej nech hodi sem
bude FTP coskoro, mozno uz buduci tyzden ked to pojde hladko, tam by som to hodil potom... ked potrebujes surne napis mi na ICQ, dam ti link (torrenty)

elvolcanoik

myslim si, ze mozte kludne pouzivat aj PowerDesigner alebo ine programy, ktore zvladaju UML

Luk1

Nejaky tutorial k Rational Rose 7 nema niekto? Mam prezentaciu v stredu a neviem v tom programe nic spravit.

Za slovensky narod bije mi srdce v hrudi.

rebro

treba posielat gaborovi ten referat dopredu alebo staci az tam na hodine?

tino8

staci mu ho poslat aj po prezentacii... a vsetkym vela stastia k Rational rose, je to dost shitny program  :ohmigod:

Alienson

mam cviko s Poklembom v piatok o 7:30 a na druhom cviku ked sa pridelovali zadania som chybal tak mi povedal aby som spravil "moduly metody vyuzitia bazy znalosti v LMS" ... vie niekto o co ide ??...nemam ani predstavu v akej forme mu to mam odovzdat ... poradi mi niekto pls ??

calys

tak to mas jedinu moznost, a vyguglit sai ze co to tam vlastne mas robit :)

calys

tak mas z toho urobit prezentaciu,, tak asi taci taka forma...ked nie dodatocne mu donesies aj nejake papieriky k tomu...alebo mu napisa mail ;)

Alienson

Quote from: calys on  28.10.2010, 21:26:58
tak mas z toho urobit prezentaciu,, tak asi taci taka forma...ked nie dodatocne mu donesies aj nejake papieriky k tomu...alebo mu napisa mail ;)

ked on nevravel ze to ma byt prezentacia bo uz je prezentacii dost...a bohuzial mi na mail hadam treti den neodpoveda

calys

:D mne odpovedal hned...tam kde mastie temy referatov tak uplne na kovci, mas secky body co zahrnuju ako ma vyzerat ten referat aj prezentacia :)

Mike

nema niekto tie skripta ? (v elektronickej podobe) ... popripadne mi preda tlacenu formu

Zdenek Havlice - modelovanie a prototypovanie pri projektovani informacnych systemov

ma to okolo 80 stran

Peterray

V elfe to maju a stoji to 3 10