• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Vyzna sa tu niekto v SQL ORACLE ????

Started by snoopy77, 15.11.2010, 20:14:49

« predchdzajce - alie »

snoopy77

genie

myslim, ze keby si napisal presnejsie, co potrebujes, tak sa ti skor niekto ozve  ;)
"Any fool can use a computer.  Many do."

Mike

napis konkretne co nevies, radi pomozeme  :)

radix

zacinaju prve problemy s bakalarkami?

Mike

co maju bakalarky so zadaniami z Databazovych Systemov ?  :D

radix

snoopy77

nie nie, to je iba predmet, nie bakalarka...... robime to cez oracle databaze homepage, aaa pri tvoreni mam problem s primarnymi a cudzimi klucmi, lebo podla mna vytvorena databaza nefunguje ako ma, problem by som specifikoval ak by sa ozval niekto seriozny kto s tym robil/robi a vie poradit.

Mike

na fore je kopa odbornikov, len napis co ti nejde

tino8

nebolo by odveci napisat ake zadanie mas

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

dEVIANT

Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

Luk1

Za slovensky narod bije mi srdce v hrudi.

dEVIANT

Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

harpuna2

vie niekto aspon odporučiť nejakú knihu čo je na nete podla ktorej sa da spravit to zadanie ???? :o

Mike

SQL jazyk
http://www.w3schools.com/sql/default.asp

pekne priklady a jednoducho vysveltene

+
Java, c, php

podla toho v com robis

miki106

Mám zadanie č.17 databáza pre evidenciu súčiastok (súčiastka, výrobca, oblasť použitia...) ... nájde sa niekto kto by mi to za priateľnú cenu urobil komplet aj s dokumentáciou ? odpovede prosím na mail miki106.8@gmail.com.   br

Luk1

Ked niekto chce zo sql zadanie tak nech mi napise PM isto sa dohodneme.

Za slovensky narod bije mi srdce v hrudi.

petyos

Caw ja by som potreboval spravit zadanie z SQL Oracle, za kolko by si spravil? zadanie: 21. Evidencia áut na polícii (výrobcovia, typy, typ pohonu, kontroly, majitelia, prevádzkovatelia...)

mcmaros

Cavte potreboval by som surne niekoho kto by mi vedel prerobit zadanie...cele zadanie je uz hotove aj so zdrojakmi, len je to napisane v MySQL a treba to prerobit do ORACLE SQL ja uz nestiham :((( Ozvite sa cez PM (SS). Samozrejme za odmenu.

wirer

stihne niekto za rozumnú finančnú odmenu urobiť zadanie: 
9. databáza pre katalóg firiem (firmy, zamestnanci, ďalšie údaje o firmách....)

dík, PM, mail, ICQ...