• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Prenasanie bakalarky

Started by torsten, 09.05.2011, 22:44:38

« predchdzajce - alie »

torsten

Zdravim,
co treba urobit ked mam zrobene vsetky skusky, ale nestihnem dokoncit bakalarku do 20. maja a chcel by som si ju prelozit na dalsi rok? Na studijnom mi nic konkretne nepovedali a na stranke FEI-ky som tiez nic nenasiel.

sharko

nepotesim ta, ale taka vec sa neda uskutocnit... preto bud ju dokonc teraz, alebo poziadaj o presunutie obhajoby a tym padom aj jej odovzdanie na cca koniec augusta popripade september...

Brand

Prerus studium. Zaplatis 500 E, dokoncis/obhajis o rok

radix

ako sa to neda dokoncit do konca buduceho tyzdna? sak to casuuuu

kukoca

bol vlani taký, čo len bakalárku opakoval, ale do septembra by si stihol, ale platis 500€

sharko

Dodik

P.a.i.n.

a aké dôsledky by malo to keby som nedostal tento semester zápočet z BC?.....ako by sa to dalo riešiť v takom prípade?

kukoca

hmm. ja som mal zápočet, a nešiel som na obhajobu, tento rok som mal inú bakalárku, ale aspoň teraz nemám, že opakujem Bakalárku. V systéme sa prepísalo na to nové

P.a.i.n.

Quote from: kukoca on  10.05.2011, 17:55:52
hmm. ja som mal zápočet, a nešiel som na obhajobu, tento rok som mal inú bakalárku, ale aspoň teraz nemám, že opakujem Bakalárku. V systéme sa prepísalo na to nové

a to sa dá zmeniť si tému bakalárky ak ju budem "prenášať"?

kukoca

P.a.i.n.

Quote from: kukoca on  11.05.2011, 21:31:46
áno, dá sa

a keď si chcem zmeniť tému tak komu by som to mal nahlásiť alebo kde by som mal ísť o to požiadať?..........lebo som sa bol pýtať na študíjnom ale nevedeli mi k tomu povedať nič lebo, že oni to neriešia, že by som mal ísť za niekym s katedry...........ale povedala, kedže mám uzavretý zimný semester tak si tému bakalárky asi nebudem môcť zmeniť  ???

kukoca

to sa riešilo až na jeseň, normálne sme si vyberali z tém a sme išli za konzultantmi, to oni sa rozhodli, či nás zoberú...

P.a.i.n.

Quote from: kukoca on  18.05.2011, 21:45:02
to sa riešilo až na jeseň, normálne sme si vyberali z tém a sme išli za konzultantmi, to oni sa rozhodli, či nás zoberú...

a nevadí, že za tu starú tému mám zápich v zimnom semestri?..............a tu starú tému ako zruším?

Mav

Quote from: kukoca on  18.05.2011, 21:45:02
cize len tak pre uistenie...ak mam zrobene vsetky skusky a aj zapich za bc projekt v zimnom semestri, budem si moct na dalsi rok zmenit bakalarku, hoci nebudem v zimnom studentom ?

Member

a neviete mi niekto povedať kde by som zistil viac info o tom ako vlastne je s prenášaním bakalárky (napr. prodekan/prodekanka).....kedže zo študíjneho sa toho moc nedozviem?

kukoca

neviem kde :( hej dá sa, ale možno aj v septembri by si to stihol :) odovzdat, obhajit

stricky

Quote from: Member on  19.05.2011, 01:32:38
a neviete mi niekto povedať kde by som zistil viac info o tom ako vlastne je s prenášaním bakalárky (napr. prodekan/prodekanka).....kedže zo študíjneho sa toho moc nedozviem?

garant programu...

mattoxx

vraj sa neda v auguste/septembri odovzdat a obhajit. Odovzdana musi byt teraz a mozna je len obhajoba v septembri, aspon take informacie som dostal na studijnom

rebro

odovzdas o rok normalne. s terajsimi druhakmi

Mav

Momentalne mam prerusene studium v ZS a pokracujem az v letnom len s bakalarkou. Da sa aj v takom pripade zmenit tema ? Ma niekto prosim vas s tym skusenosit ?