• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Bakalarske prace

Started by ujo.tomiq, 07.09.2010, 19:49:09

« predchdzajce - alie »

stricky

ono statne skusky su prakticky obhajoba bakalarskej prace - spravite prezentaciu na temu svojej bakalarky a budete o tom rozpravat- nie citat prezentaciu, jednoducho to odprezentujete, cca 10min a po prezentaciu budu otazky od konzultanta a oponenta, na ktore budete odpovedat... samozrejme tiez k teme, tod vsio

Daron

kedy zistim kto je oponent?

stricky

posudok sa dava nejako tyzden pred obhajobou ci kedy

puq

Quote from: tino8 on  13.02.2011, 17:38:12
ja som z toho debil... statne skusky su vlastne odovzdavanie bakalarok obhajoba a tak? co sa tam treba tolko pripravovat? a prave kukam ze novarock je presne vikend pred nimy, a ja som vcera objednaval listky  :ohmigod: :ringsmiley:

to mas tak...ked akurat na cas dorobis bakalarku...tak tyzden pijes :D a potom si za den zrobis prezentaciu, dalsi den precitas 2x bakalarku a posledny den sa pripravis na prezentovanie :) to je tych 10 dni :)

mischo167

nazdar,
potreboval by som pomôcť s BC kto viete robiť alebo poznáte niekoho kto vie robiť v C-čku? neako by sme sa dohodli...

semestralny.inzinier

Quote from: puq on  15.02.2011, 05:30:35

to mas tak...ked akurat na cas dorobis bakalarku...tak tyzden pijes :D a potom si za den zrobis prezentaciu, dalsi den precitas 2x bakalarku a posledny den sa pripravis na prezentovanie :) to je tych 10 dni :)

tie "volne" dni sa zacinaju az po ODOVZDANI
   Skoda - simply never

puq

Quote from: semestralny.inzinier on  16.02.2011, 04:39:55

no a? nechapem co tym myslis?

radix

ake "volne" ? :D sak oni su normalne volne, ziadny stres, neni co na praci ani statnice nie su ze by sa bolo treba nieco ucit :D btw na vasom mieste si v predstihu zorganizujte zabezpecenie obcerstvenia a take haluze okolo pre komisiu aj na take treba mysliet

semestralny.inzinier

Quote from: puq on  16.02.2011, 04:54:46
Quote from: semestralny.inzinier on  16.02.2011, 04:39:55

no a? nechapem co tym myslis?

sorka, ja cital "ked akurat MaS cas dorobis.."  br
   Skoda - simply never

NoPainNoGain

Skúšal som si stiahnuť tú šablónu z knižnice a nefunguje mi to. kliknem na odkaz nejde... neviete poradit ako si tom mam stiahnut? pisal som aj do kniznice a oni, ze to maju funkcne a ze sa treba prihlasit a ked to nepojde tak je chyba v mojom pripojeni... vsetko som urobil a ajtak nejde :whacko:

markus

blbost nejde im to tiez som to skusal :)

Edit: Ako zazrakom to uz je opravene :D

Dante

Zdravim, nasiel by sa niekto na pomoc z bakalarkou ? Treba vediet nieco z java scriptu a logickych obvodov. "Vdakou" setrit nebudem ... Thx

NoPainNoGain

jou uz ide... jak dobre, ze sa mozu vyhovarat na moje pripojenie

Mav

Nasiel by sa niekto, kto by mi pomohol s rozsirenim editora PNtool o Deadlockovu analyzu ? Realizovane to ma byt v Jave. Na odmene sa dohodneme...

hanci

zdravim, nema niekto spracovane vyuzitie neuronovych sieti v spajkovani? resp. kto by spracoval, samozrejme nie zadarmo :)

Snake1

hej ludia, neviete aky datumy mam zadat do koloniek v BP Datum odovzdania, Datum obhajoby

NoPainNoGain

datum odovzdania 20.5. a obhajobu sa dozvieme sa mi zda tyzden pred obhajobou a vtedy dostaneme aj oponenta a hodnotenie..

matt

oponenti by vraj mali byt prideleny do konca aprila..
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." (Barney Stinson)
"Where is your suit? Just once, when I say "suit up," I'd like you to put on a suit!" (Barney Stinson)

miso44

dokedy maju byt zapisane zapichy za BP2?

Luk1

Caute, nevie co treba urobit ked si chcem predlzit termin odovzdania prace o tyzden ?

Za slovensky narod bije mi srdce v hrudi.

kukoca

Quote from: Luk1 on  18.05.2011, 21:23:30
Caute, nevie co treba urobit ked si chcem predlzit termin odovzdania prace o tyzden ?

no to sa asi nedá  :(

matt

Quote from: Luk1 on  18.05.2011, 21:23:30

napis, alebo radsej zajdi za svojim veducim a dohodni sa s nim, da sa to poriesit..  ;)
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." (Barney Stinson)
"Where is your suit? Just once, when I say "suit up," I'd like you to put on a suit!" (Barney Stinson)

NoPainNoGain

dnes som bol pozriet nastenky a este nie su vypisane terminy obhajoby(priradenie do miestnosti a cas)... keby uz bolo date vediet?

radix

Hlavne sa dohodnite na občerstvení

NoPainNoGain

vy ste co doniesli? cola, mineralka, nejake chipsy, tycinky a nejake chlebicky ci jak? ah: