• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

APS

Started by tino8, 16.02.2011, 15:46:54

« predchdzajce - alie »

tino8

mna potesilo ked som ten isty priklad videl inak vypocitani v knihe ako sme ho robili na cviku.

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

NoPainNoGain

mate uz zapisane hodnotenie v maise?

NoPainNoGain

este furt neni v maise zapisane :o :o ved je koniec tyzdna... kedy ma byt opravna pisomka?????

tino8

nam hovorila ze vyhodnotenie na dalsom cviku a opravna az v skuskovom

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

Dante

Nazdar, neviete niekto kedy presne ma byt opravna zapoctovka ?

NoPainNoGain

opravna je v 29.4.2011 o 10:50 v PC6 ... ked mas 21b tak nemozes ist... jak ste na tom s bodami? ja mam 30.. inac z coho sa ucite na skusku?

NoPainNoGain

[1] M. Jelšina: Architektúry počítačových systémov: princípy, štruktúrna organizácia, funkcia. Elfa s.r.o. Košice, 2002, ISBN 80-
89066-40-2.

je niekde tato kniha?

radix

NoPainNoGain

mohol si napisat aj na ktorom... lebo vy tu mate asi sto ftpcka a 50 z nich su nefunkcne... no nic idem hladat

EDIT> ked som isiel na kane tak mi zomrel prehliadac :whacko: asi nepotrebujem tu knihu az tak velmi

NoPainNoGain

bude aj ustna cast? lebo nejak mi to nesedi, ze dve skusky za jeden den a len hodinova(???) prestavka medzi nimi...

meki

ustna bude potom budu mat vsetci spolu takze niekedy o 1 pol 2 mozno to zacne...neviem kde mas tu hodinovu prestavku

matt

Quote from: meki on  27.04.2011, 23:52:07
ustna bude potom budu mat vsetci spolu takze niekedy o 1 pol 2 mozno to zacne...neviem kde mas tu hodinovu prestavku

bol si na prednaskach? tam vravel co si ine..
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." (Barney Stinson)
"Where is your suit? Just once, when I say "suit up," I'd like you to put on a suit!" (Barney Stinson)

NoPainNoGain

Quote from: matt on  28.04.2011, 01:21:27
Quote from: meki on  27.04.2011, 23:52:07

bol si na prednaskach? tam vravel co si ine..
tajnostkar ... rovno si mohol napisat co vravel  ap

Luk1

sam nevie ci bude ustna cast

Za slovensky narod bije mi srdce v hrudi.

meki

tak to uz je o inom ked ustna neni alebo nebude, snad to nebude az taky problem tato skuska :)

NoPainNoGain

minuly rok to bolo tak, ze na ustnej dokonca dal aj doplnujuce otazkyPpisemne) (napr. 5 ale kratke odpovede) a ked si urobil dajme tomu 3 z nich bez chyby tak ti dal minimalny pocet bodov na spravenie skusky... nuz zajtra sa dozvieme prve otazky... ale minuly rok boli otazky vacsinou z prvej, druhej kapitoly a potom 5 a z tych na konci... hlavne je vediet definicie: ČP,  Potom ISA, IA, RISC, CISC, Scitacky ake existuju a nakresy polovicnej a uplnej ... potom procesor je tiez dolezity a z tych poslednych napr. Pamäte

kukoca

čo bolo dnes na skúške?  bv

dEVIANT

O 9:10 boli otazky 1.3 a 6.1

:banana_guitar:
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

Brand

dEVIANT, si to dal? :)

kukoca

ústna časť bola?

dEVIANT

Quote from: Brand on  29.04.2011, 20:10:19
dEVIANT, si to dal? :)

Dal...uz len BC a bude Bc. :D

Quote from: kukoca on  29.04.2011, 20:37:50
ústna časť bola?

Nebola...len ked sa niekomu nieco nepacilo, alebo chcel body naviac...
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

Luk1

najrv NIE NIE NIE a potom ANO ANO ANO, lebo zle mi spocital body  :)

kukoca

len jedna skupina bola? kto bol dozor?

Luk1

hej len jedna a bol tam haulis, dankova aj adam

mArtinko5MB

Podľa mojích výpočtov by na skúške v pondelok nemal byť hauliš :D kedže má v tom čase cviko

www.vcielkacs.sk

Ešte nikto nebol taký veľký, aby sa nezmestil do vlastnej truhly ...