• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

ROZVRH - tuck fuke

Started by LNC, 05.09.2009, 18:46:26

« predchdzajce - alie »

periem

fajne aj ja uz mam... sice dost onicim  :ahaha: ale aspon ze je hotovy

bludar

ja som stale nestihol jeden predmet, aj tak setko mi pisalo ze je obsadene :( no dufam ze to uz nebudeme musiet absolvovat...

Trent

Quote from: toronto_girl on  14.09.2009, 19:59:39
smutna sprava pre pouzivatelov systemu MAIS: dnes v "skorych" rannych hodinach (cca 8:10), ...

Umrel až 8:40 od 7:55 však nastali komplikácie nezlúčiteľné so životom :)

Každopádne sa pochválim vďaka mojej včerajšej večernej prípave som mal dnes 8:04 všetky predmety nahlásené ako som chcel  ah:

bludar

Quote from: Trent on  14.09.2009, 20:59:29
Quote from: toronto_girl on  14.09.2009, 19:59:39
smutna sprava pre pouzivatelov systemu MAIS: dnes v "skorych" rannych hodinach (cca 8:10), ...

Umrel až 8:40 od 7:55 však nastali komplikácie nezlúčiteľné so životom :)

Každopádne sa pochválim vďaka mojej včerajšej večernej prípave som mal dnes 8:04 všetky predmety nahlásené ako som chcel  ah:

mal si šťastie, mne sa o 8:04 naťahoval MAIS neúspešne už 10 minút

ivo261as

mne sa rozvrh podaril spraviť celý asi pred cca polhoďkou.. ale koľko nervov ma to stálo
If you can't finish your work in 24 hours, work at night.
http://www.utfg.net/

sad47

Priraďovaný študent neštuduje študíjny program, na ktorý je obmedzená kontrolovaná rozvrhová jednotka predmetu štúdia.

??? :whacko:

to je akoze uz obsadeny termin alebo co?

Squirrel_sK

ale akoze uz by nas mohli informovat ze co s tym tolko robia.. 6x udrzba a stale nemoznost prihlasit sa... ci pana uz 8 hodin som tu stravil a este nemam rozvrh
Odkladanie robí ľahkú vec ťažkou a ťažkú vec nemožnou.

scream

By som strasne rad vedel co tam 9 hodin robia... Sak teraz sa tam prihlasuje uz minimum studentov oproti tomu co bolo rano... Asi rucne vypisuju zapisanych z databazy na papier, keby system klekol tak zeby ho ani oni nenahodili.

ivo261as

Neviem, či sa ten mód údržby nenahodí ak je preťažený server. Ja som bol prihlásený a šlo mi to celkom plynulo a kamarátovi nahodilo údržbu, ktorý sa prihlasoval v tom isto čase...
If you can't finish your work in 24 hours, work at night.
http://www.utfg.net/

scream

Quote from: Mattys on  14.09.2009, 22:47:59
Quote from: ivo261as on  14.09.2009, 22:44:25
Neviem, či sa ten mód údržby nenahodí ak je preťažený server. Ja som bol prihlásený a šlo mi to celkom plynulo a kamarátovi nahodilo údržbu, ktorý sa prihlasoval v tom isto čase...

neviem ci si to nahodne nevytipuje spojenie .... a nahodi mód údržby ...  :D

Aha aha, ze podobny random algoritmus ako na vacsine "Testov" na facebooku hej? :)

scream

Prekročili ste štandardný počet povolených prístupov do systému za vybrané časové obdobie.  

Ejhaaaa... no ja na vine tomu niesom, mne by dnes stacili 2 plnohodnotne pristupy...

scream

○ 16,40 hod
- na základe informácií z ÚVT prihlasovanie do rozvrhu je prístupné študentom, ale s obmedzeným množstvom prístupov
- na úplnom odstánení problému naďalej pracuje ÚVT s dodávateľom
- na základe zistených skutočností odporúčajú študentom, aby nespúštali automatické skripty na odklikávanie web rozhrania a aby nerefreshovali-F5 rýchlo web stránky
- v stredu až piatok prebiehajú zápisy na štúdium na FEI vo vyšších ročníkoch, zástupcovi z ÚVT prídu na začiatok zápisu a informujú študentov o aktuálnom stave a ďalšom postupe, pripravuje sa počítačová miestnosť v areáli TUKE, ktorá bude k dizpozícii na prihlasovanie do rozvrhu

markus

akoze si robite srandu? :D spal som 4 hodiny a im to furt nejde? :D:D:D:D
uz vidim ze si budem musiet dat ten sku*veny posledny predmet na stvrtok a ze to bude prvykrat tza 5 semestrov ked nebudem mat volny jeden den v tyzdni ale zasa budem 3 dni chodit do skoly na jednu posratu hodinu

akoze do pi*i nestlacajte F5... fasa rozvrh bude mat ten co sa mu podari prihlasit nejak a to ani nemusel byt cely den na nete ... a predpokladam ze sa 90% ludi z maisu neodhlasuje cize som zvedavy jak sa prihlasia ostatni ... a hlavne ze ja som od 8mej na nete (mimo 4och hodin) a furt nemam kompletny jeden predmet :-/

darko

dostávam info z réžie,že mais nevie udržať databázy či čo a že budeme pekne krásne chodiť všetci na studijne oddelenie sa zapisovať :D

dEVIANT

Quote from: darko on  14.09.2009, 23:12:09
dostávam info z réžie,že mais nevie udržať databázy či čo a že budeme pekne krásne chodiť všetci na studijne oddelenie sa zapisovať :D

si rob picu z plasteliny :D
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

darko

kamoš volal na studijne a niečo v takom zmysle sa dozvedel... tak uvidíme :)

Squirrel_sK

mozno nie na studijne ale do tej "special room"

LNC

kua ryxlo robte printscreeny!!! nex mate cim dokazat, aky mate rozvrh!!!

tak ja uz mam screen spravene hehe :) sice hovno mi to asi bued platne, ale tak mozno..
http://www.digitalnysvet.sk/ lubim moj HP Probook

darko

nemusite nič robiť :D fake,stal som sa obeťou klamstva :D

markus

kua ludia neviete preco ked sa chcem prihlasit na ZSI na piatok 9.10-10.40 tak mi vypise
: Priraďovaný študent neštuduje stupeň štúdia, na ktorý je obmedzená kontrolovaná rozvrhová jednotka predmetu štúdia.

Squirrel_sK

asi preto ze je to pravda? to cviko je pre HI

markus

aha ... a preco je tam kua na vyber? :D tak nic no dik

Aniy

asi preto lebo sú na výber aj zapratané cviká. tiež bug podľa mňa. ináč tiež som pozeral prve že wtf a tak som poriadne pozrel rozvrh :P

markus

holt je to na hovno :-/ na zaciatku som mal nadherny rozvrh bez medzier jeden den 1 prednaska zvysok tak 2-3 hodiny z toho stvrtok volny .... teraz mam prvykrat za cely cas kazdy jeden den predmet ani jeden den v tyzdni volno z toho 3 dni mam sa jebat koli jednej hodine do skoly .... no comment

Agamemnon

skoro ako na strednej... nic nove :)

ono... ine fakulty davaju tie rozvrhy na pevno... ty mas aspon sancu si nieco nejak zostavit...
All code is crap.

42