• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

ROZVRH - tuck fuke

Started by LNC, 05.09.2009, 18:46:26

« predchdzajce - alie »

romeo

Ziadne pochopenie......na zapis uz idem s tankom....  :buttrock:
....in dreams until my death i will wander on ....

domino3d

Quote from: romeo on  14.09.2009, 14:59:40

a co s tankom chces vybavovat?

ti daju pokutu za parkovanie :D
vivat academicus

romeo

Quote from: Domino3D on  14.09.2009, 15:05:13

no ked tam ostane po mne parkovisko tak kludne........ :D

domino3d

Quote from: romeo on  14.09.2009, 15:07:41
Quote from: Domino3D on  14.09.2009, 15:05:13

no ked tam ostane po mne parkovisko tak kludne........ :D

parkovisko miesto ZP? kto je za?
:D
vivat academicus

nighthunter

moe nespamujte tu ked take vazne temy ako MAIs sa preberaju :D :D :D

inak ani mne nejde nas "doktorandsky"
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

scream

ZP malo fajnu jedalen...co tak na miesto bloku A hlavnej budovy? :)

Aniy

ono s rozvrhom to isto bude nakoniec tak jak minulý rok. bude plno ľudí, čo sa bude snažiť vopchať do inej skupiny. a toho roku to možno aj ja tak spravím.

romeo

Pristup na verejny portal 14.9.2009 je zakazany.  :D ;D

scream

Toto ani o 12tej nepojde jak ma....

domino3d

The message body was left empty.
vivat academicus

sad47

Mna uz prihlasilo bq...

ale zase
na serveri prave prebieha systemova udrzba :whacko:

bu

domino3d

Service Temporarily Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
vivat academicus

toronto_girl

ja sa stavim, ze dodavatel MAISU nasim odkazal: "Riesenie Vasho problemu s prekrocenim kapacity RJ je nasledovny: 1. spuste nove kolo prihlasovania do rozvhru... 2. vyckajte kym sa prihlasi dostatocny pocet studetnov...3. ak sa prekrocila kapacita, nahodte hlasku Systemova udrzba...4. aby to nebolo velmo napadne, tak zakazte pristup do systemu... po splneni bodov 1.-4. nasledne vykonajte manualne deletovanie nadbytocnych uzivatelov zo systemu a RJ, nezabudnite im poslat hromadny e-malil v ktorom uvdeiete, ze je vam to luto ale musite sa prehlasit az po systemovej udrzbe... S pozdravom Vas dodavatel Dupres consulting"

Nemať čo robiť nie je potešením; mať kopu roboty a nerobiť nič, to je pôžitok. – [Mary Wilson]

domino3d

Quote from: toronto_girl on  14.09.2009, 15:32:03
ja sa stavim, ze dodavatel MAISU nasim odkazal: "Riesenie Vasho problemu s prekrocenim kapacity RJ je nasledovny: 1. spuste nove kolo prihlasovania do rozvhru... 2. vyckajte kym sa prihlasi dostatocny pocet studetnov...3. ak sa prekrocila kapacita, nahodte hlasku Systemova udrzba...4. aby to nebolo velmo napadne, tak zakazte pristup do systemu... po splneni bodov 1.-4. nasledne vykonajte manualne deletovanie nadbytocnych uzivatelov zo systemu a RJ, nezabudnite im poslat hromadny e-malil v ktorom uvdeiete, ze je vam to luto ale musite sa prehlasit az po systemovej udrzbe... S pozdravom Vas dodavatel Dupres consulting"
+1
http://www.bisonium.com/blog//images/f5.jpg
vivat academicus

bludar

Cakal som od Technickej Univerzity viac... Systém ktorý stál NIEKOĽKO MILIONOV je nanič, zorganizované to mohlo byť pre každý ročník na iný deň aby sme sa vyhli podobnej kolízii a vobec...TECHNICKA UNIVERZITA, myslel som ze tu robia kapacity, co more ukazu trend ze jake maju stranky a ze jak im to bezi, ze aha tu aky mame system ze taky bude standard o 2 roky vsade, ale realita je ina...

domino3d

Quote from: bludar on  14.09.2009, 15:47:42
Cakal som od Technickej Univerzity viac... Systém ktorý stál NIEKOĽKO MILIONOV je nanič, zorganizované to mohlo byť pre každý ročník na iný deň aby sme sa vyhli podobnej kolízii a vobec...TECHNICKA UNIVERZITA, myslel som ze tu robia kapacity, co more ukazu trend ze jake maju stranky a ze jak im to bezi, ze aha tu aky mame system ze taky bude standard o 2 roky vsade, ale realita je ina...

+1

ty kks tak toto je vystihnute perfektne
vivat academicus

ivo261as

už sú trápni s tou systémovou údržbou, nech rovno napíšu, že im to nejde ani nepôjde...
If you can't finish your work in 24 hours, work at night.
http://www.utfg.net/

domino3d

vivat academicus

Kvacinka

hmm tak ta udrzba je nejaka velmi casta ako nic vzlom ale ja som dnes este ani strnaku maisu nevidel neh sa spamataju  bu bu

bludar

na ich mieste aspon napisem na fakultnu stranku kedy bude opatovne spustenie(necham si tam kurva rezervu aby som nevyzeral este ako vacsi debil) a tak by sme tu nemuseli stracat cas.

ivo261as

ok, nejde im to.. no mohli by dať aspoň oznam, že to pôjde o hodinu, dve, zajtra, o týždeň, mesiac, ..., nikdy. Nebaví ma v kuse sedieť pri PC
If you can't finish your work in 24 hours, work at night.
http://www.utfg.net/

bludar

Otázky alebo pripomienky (čo najpresnejšie popísané, meno a priezvisko, stupeň, ročník, program, kód predmetu, názov predmetu, ...) adresujte:
- k systému MAIS na is.mais@tuke.sk

t0Mi

to by ani gmail neodoslal take slova co by som tam napisal, takze zbytocne...

t0Mi

pice. sa bojim teraz odijst od compu. odidem, to spustia a nahodou tam nic nebudem mat naklikane tak ma seci predbehnu.. ach jaj.. a dost mrťe rozvrh sa mi podaril.