• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Principy programovacich jazykov

Started by stamperlik, 19.02.2010, 06:25:43

« predchádzajúce - ïal¹ie »

deCode666

Quote from: t0Mi on  07.05.2010, 22:34:07
Quote from: deCode666 on  07.05.2010, 22:29:56
Info pre tych, co by chceli ist na dekansky ... Kollar sa dnes vyjadril, ze ti, co pojdu na 1. opravny, tak to bude normalna pisomka ALE ti, co pojdu aj na 2. opravny / dekansky, tak uz to bude ustna skuska z celeho uciva PPJ

Len som to chcel zvyraznit pre nepritomnych, aby potom nehovorili ze sme im nedali vediet..

THX, man ... lebo ked skoncila skuska, tak som zistil, ze to vela ludi nevedelo AJ NEPRIEK TOMU, ze boli na skuske, kde to na zaciatku hovoril :)

piton

A-95 bq bp
ta tazsia skupina :) dalo sa opisat v pohode aj v prvom rade, radili sme si... myslim, ze ti dvaja doktoranti na to kaslali, my sme chodarevovi pred nosom debatovali, na zapocte vobec nezalezalo, ja som mal 30 bodovy :) otazky boli aj take co som v zivote nevidel, ale dalo sa... asi 2 otazky sa ku mne doniesli az z druhej strany radu
zotavenie - musi byt, kollar povedal, ze ked niekto ma zotavenie uplne blbo tak skusku nema. Ked vidi chybu, tak uvidi ci tomu chapes alebo nie a podla toho da.
"Iba život, ktorý žijeme pre ostatných, stojí za to." - Albert Einstein

markus

a otazky co boli tu nikto nenapise?

piton

aj to pride... ale teraz pijeme!!! cela izba A95 :D :D :D

deCode666

1. A -> c ["*" | "-" A] ... upravit tento tvar ... generuje vyrazy ako: 5*4-1 alebo 5*4-1*3 ... podla danej gramatiky dane vyrazy vypocitat a napisat ich v postfixnom tvare
2. Napisat tu kekecinu: "label<L1>E[[Expr]]S[[Stat_Seq]]..." pre "do ... while"
3. nieco s E1 +(v kruzku) E2
4. zotavenie, error, check, ale vyraz si uz bohuzial nepamatam, ale nic strasne ...

toto boli otazky toho "pasikoveho" lahsieho testu

bubo

Quote from: Domino3D on  07.05.2010, 22:38:10
Quote from: LNC on  07.05.2010, 22:31:26
tazka skupina (bez pasika) - C75! hell yeah!
thx. radix!
thx. pipl, pred ktorymi som stresoval..
Len nech toto Ofinka nevidi, lebo Ta roztrhne jak žabu :D

V pohode.. ofinka ma A95 a ja B85  :buttrock:
:puf:

domino3d

edit:
Quote from: deCode666 on  07.05.2010, 22:47:22
1. A -> c ["*" | "-" A] ... upravit tento tvar ... generuje vyrazy ako: 5*4-1 alebo 5*4-1*3 ... podla danej gramatiky dane vyrazy vypocitat a napisat ich v postfixnom tvare + vypocitat zadane priklady
2. Napisat tu kekecinu: "label<L1>E[[Expr]]S[[Stat_Seq]]..." pre "do ... while" plus typovu def pre jump a falsejump
3. nieco s E1 +(v kruzku) E2.... monomorfnu typove pravidlo pre binarnu operaciu (+)
4. zotavenie, error, check, A->A [B | C] D

parada Palo, dobry ste :)
vivat academicus

deCode666

Quote from: Domino3D on  07.05.2010, 22:59:47
edit:
1. A -> c ["*" | "-" A] ... upravit tento tvar ... generuje vyrazy ako: 5*4-1 alebo 5*4-1*3 ... podla danej gramatiky dane vyrazy vypocitat a napisat ich v postfixnom tvare + vypocitat zadane priklady
2. Napisat tu kekecinu: "label<L1>E[[Expr]]S[[Stat_Seq]]..." pre "do ... while" plus typovu def pre jump a falsejump
3. nieco s E1 +(v kruzku) E2.... monomorfnu typove pravidlo pre binarnu operaciu (+)
4. zotavenie, error, check, A->A [B | C] D

parada Palo, dobry ste :)

Diki za upresnenie ... kto si ma tie kekeciny pamatat?  :D

bubo

Cize idete na vyhodnotenie? Alebo mu mam napisat mail ze to je urcite chyba?  :puf:

deCode666

len mu nic nepis ohladom znamok a skusok :) ... ta zabije na dialku cez pocitac ... tak vysledok v MAIS-e je ... dalej sa nestaram

domino3d

Quote from: deCode666 on  07.05.2010, 23:12:29
len mu nic nepis ohladom znamok a skusok :) ... ta zabije na dialku cez pocitac ... tak vysledok v MAIS-e je ... dalej sa nestaram
a cervenym ti napise na pisomku ze tam neni chyba :D
vivat academicus

scream

DNESNA SKUSA OBE SKUPINY

http://ulozto.sk/4762233/ppj7-5-2010.zip

a inak FiXa... prijebane otazky... ale aj tak daval skusku pokial bolo ako tak zotavenie...

LNC

uz mi hrabe z APS, ale nezamyslel sa niekto nad tym, ci nie je mozne zalovat tuke za to, ze kollar cital mena aj znamky nahlas a verejne bez predchadzajuceho suhlasu ludi? ved ti, co tam neboli, tak nemali ako suhlasit.. nie, ze by som to mal v plane, ale co ak sa niekto taky najde?
http://www.digitalnysvet.sk/ lubim moj HP Probook

piton

ja si myslim, ze to mozne je :) kazdopadne to urcite podla zakona spravit nemoze...

bubo

Quote from: LNC on  08.05.2010, 20:42:07
uz mi hrabe z APS, ale nezamyslel sa niekto nad tym, ci nie je mozne zalovat tuke za to, ze kollar cital mena aj znamky nahlas a verejne bez predchadzajuceho suhlasu ludi? ved ti, co tam neboli, tak nemali ako suhlasit.. nie, ze by som to mal v plane, ale co ak sa niekto taky najde?

a co potom? budu z oblohy padat pecene kremese do ust? za to nedostanes diplom :D pekne sa uc APS.

edit: keby aj tak kollar povie ze nic take sa nestalo, a potom v noci pride do tvojho domu a ta s palkou rozbije  :evica:

MorFiuM

Quote from: bubo on  08.05.2010, 21:25:38
...budu z oblohy padat pecene kremese do ust?...
to by som bral...

deCode666

Quote from: LNC on  08.05.2010, 20:42:07

a co potom? budu z oblohy padat pecene kremese do ust? za to nedostanes diplom :D pekne sa uc APS.

edit: keby aj tak kollar povie ze nic take sa nestalo, a potom v noci pride do tvojho domu a ta s palkou rozbije  :evica:

Palkou? ... videl si niekedy, ze by Aget 47 niekoho mlatil palkou?  ;D

domino3d

... a potom v noci pride do tvojho domu a ta s palkou rozbije  :evica:

sa prideme pozret :)

Quote from: deCode666 on  08.05.2010, 22:59:58
... Aget 47 niekoho mlatil palkou?  ;D

:D :D :D  :evica: :evica: :evica: :hug:  zabiiiiiiiiil
a ja ze podla koho spravili tu postavicku do hry :D
vivat academicus

bubo

s palkou vtedy iba ked chcel niekoho velmi brutalne dobit :D piano wire necha doma lebo to by bolo velmi rychle..

domino3d

Quote from: bubo on  09.05.2010, 02:57:12
s palkou vtedy iba ked chcel niekoho velmi brutalne dobit :D piano wire necha doma lebo to by bolo velmi rychle..
ne, najprv cierna ruza na vankusi, alebo konska hlava nech vie ze sa ma bat
potom bubak z pod postele vylezie s palkou a biiiiim po nohach aby nemohol ujst a potom si ho postupne vychutna :)
vivat academicus

deCode666

Quote from: Domino3D on  09.05.2010, 05:12:29
Quote from: bubo on  09.05.2010, 02:57:12
ne, najprv cierna ruza na vankusi, alebo konska hlava nech vie ze sa ma bat
potom bubak z pod postele vylezie s palkou a biiiiim po nohach aby nemohol ujst a potom si ho postupne vychutna :)
Nieco ako Dexter  ;D

jim-beam33

1. A -> c ["*" | "-" A] ... upravit tento tvar ... generuje vyrazy ako: 5*4-1 alebo 5*4-1*3 ... podla danej gramatiky dane vyrazy vypocitat a napisat ich v postfixnom tvare
2. Napisat tu kekecinu: "label<L1>E[[Expr]]S[[Stat_Seq]]..." pre "do ... while"
3. nieco s E1 +(v kruzku) E2
4. zotavenie, error, check, ale vyraz si uz bohuzial nepamatam, ale nic strasne ...

toto boli otazky toho "pasikoveho" lahsieho testu
------nema niekto vyriesene obe skupiny co boli naspoledy na PPJ??

radix

1. A -> c ["*" | "-" A] => A -> c [("*" | "-") A]
2. do while ... -> label<L1> S[[Stat_Seq]] E[[Expr]] falsejump<L2> jump<L1> label<L2>
3. nepamatam
4. A[B|C]D

domino3d

Quote from: radix on  12.05.2010, 15:38:58
1. A -> c ["*" | "-" A] => A -> c [("*" | "-") A]
2. do while ... -> label<L1> S[[Stat_Seq]] E[[Expr]] falsejump<L2> jump<L1> label<L2>
3. nepamatam
4. A[B|C]D
toto som mal aj ja v piatok
3. je typove pravidloalebo daco take
vivat academicus

jim-beam33

Tusi niekto odpoved na otazku, ktora bola v teste: Nakreslite vzajomnu poholu deklaracii volajucej procedury A a volanej procedury B, pri ktorej dojde k znizeniu poctu poloziek zobrazenia aktivacneho zaznamu o 2. ??? :whacko: