• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

povinnosti po získaní Bc.

Started by andy.gee, 18.06.2010, 14:06:40

« predchdzajce - alie »

ivo261as

Quote from: t0Mi on  30.06.2010, 14:36:31
dnes 11:00 ?
ale len tí, čo nejdu na promóciu, tí čo idú na 13:30
If you can't finish your work in 24 hours, work at night.
http://www.utfg.net/

tomash

k tym kartam isic, nezda sa mi, zeby bola nejaka centralna databaza na bus, vlak a mhd... informacie su zapisane v cipe na karte a zmenis ich jedine prilozenim k terminalu... cize kto neprilozi, ma zlavu do 31.8.2010, ako to bolo na zaciatku...

ppt

Quote from: tomash on  30.06.2010, 18:19:45
k tym kartam isic, nezda sa mi, zeby bola nejaka centralna databaza na bus, vlak a mhd... informacie su zapisane v cipe na karte a zmenis ich jedine prilozenim k terminalu... cize kto neprilozi, ma zlavu do 31.8.2010, ako to bolo na zaciatku...
To by bolo lahko heknutelne, keby sa vsetky informacie ukladali na kartu :-P

domino3d

Quote from: ppt on  30.06.2010, 22:17:07
Quote from: tomash on  30.06.2010, 18:19:45
To by bolo lahko heknutelne, keby sa vsetky informacie ukladali na kartu :-P
je, precitaj si moj prispevok
vivat academicus

Sxx

tak som dnes failol studijne, budu sa tety velmi hnevat ked pridem pondelok? :)

MorFiuM

tak ako, cestujete stale v pohode za polovicu vo vlakoch?

pemix

jj zatiaľ stále za polovičné...

neo68

aj mne este funguje zlava vo vlaku, dufam ze aj na mestskej lebo chodim za 25 csntove listky po kosiciach a este som nestretol revizora tak neviem

jardo

dnes ma odchitil revizor v mhd, a vpohode som siel za polovicny listok

radix

piton

mne ide, je vobec niekto, komu zrusili zlavy??
"Iba život, ktorý žijeme pre ostatných, stojí za to." - Albert Einstein

Aniy

Quote from: piton on  07.07.2010, 23:39:34
mne ide, je vobec niekto, komu zrusili zlavy??
mne revízorka hovorila že do 18.6. a tak padla, náročky som sa na to pýtal ešte pred tým jak ma kontrolovala {čo sa MHD týka}

Havran

Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

Geniusss

mne neide tiez od 19.6, sa mi nedal kupit mesacny zlavneny na DPMP a pod. ....som musel ist prilozit na terminal a odvtedy sa mi da aspon cely mesacny kupit...

domino3d

a zlavnena elektronicka penazenka vam ide?
vivat academicus

markus

isla mi v pohode kym som neprilozil k terminalu asi pred tyzdnom.... bo som to nechcel riskovat pri tych dementoch revizoroch clovek nikdy nevie :D

domino3d

ta si dobacoval :D
a ostatny ako?
vivat academicus

thom

Quote from: Domino3D on  09.07.2010, 21:33:19
a ostatny ako?
tak ja som si neprilozil ku terminalu vobec, mi ukazalo na velkej cervenej masine, ze  mam platnu zlavu do 31.8.2010 a uz som stretol aj revizora a uplne v poriadku som cez neho presiel.ale kupujem si listky - polovicne, nemam zaplateny mesacnik a cestujem normalne kazdy den takto.

piton

Quote from: thom on  10.07.2010, 03:17:25
Quote from: Domino3D on  09.07.2010, 21:33:19
a ostatny ako?
tak ja som si neprilozil ku terminalu vobec, mi ukazalo na velkej cervenej masine, ze  mam platnu zlavu do 31.8.2010 a uz som stretol aj revizora a uplne v poriadku som cez neho presiel.ale kupujem si listky - polovicne, nemam zaplateny mesacnik a cestujem normalne kazdy den takto.
ja presne tak isto, chcel som si aj mesacnik kupit polovicny, pre istotu som siel na DPMK a povedali mi, ze radsej nemam kupovat, lebo skola mi zrusi zlavy a mesacnik pojde asi tiez... tak chodim zatial na polovicne listky...

Korgen

kym neprilozite isic k tej pekelnej masinke tak mate vsetko zlavy vpoho ako keby si bol normalne studak :)

domino3d

vivat academicus

radix

vo vlaciku funguje stale isic! :D

Squirrel_sK

kamarat neprikladal k terminalu a v piatok uz dostal pokutu :/
Odkladanie robí ľahkú vec ťažkou a ťažkú vec nemožnou.

piton

ale kde? v mhd, vlaku ci u mekaca? :)

ivo261as

podla mňa trebalo priložiť k terminálu alebo ísť na obed do jedálne/bufetu. Iba takým zrušilo zľavu, ja mám napr stále a platí mi všade
If you can't finish your work in 24 hours, work at night.
http://www.utfg.net/