• Welcome to TUKE FĂ“RUM - FĂłrum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

povinnosti po zĂ­skanĂ­ Bc.

Started by andy.gee, 18.06.2010, 14:06:40

« predchádzajúce - ďaląie »

andy.gee

oznam (pre tych co o tom nevedia):

po tom ako spravite obhajoby, treba ist ku p. mackovej (piate poschodie blok B myslim) a oznamit jej ci chcete alebo nechcete ist na promocie

v tychto dnoch sa zastavit na studijnom kde si vyzdvihnete 6 potvrdeni o ukonceni studia

a potom 30.6. sa bude podpisovat na studijnom preberanie vysvedceni, diplomov atd. (ak sa niekto nemoze zucastnit treba URADNE splnomocnit niekoho kto tam za vas pojde a podpise prevzatie)

t0Mi

ak nechcem ist na ten bašável, musim ist za mackovou ?

andy.gee

Oznamit ci chces alebo nechces ist na promocie. Citaj pozorne.

t0Mi

Citam pozorne, ale predpokladam ze toto si niekto zle vylozil. V opacnom pripade krutim hlavou nad nezmyselnostou tohto nariadenia..
Napriklad ani na Desmod som nesiel, no a nebol som nikde povedat ze nejdem...

JCube

problem je v klauzule default..pri desmode bolo defaultne jasne ci nejdes..tuna sa to bude chovat nedeterministicky a preto sa moze stat ze si pojdes zobrat diplom na studijne a tam ti povedia ze ho dostanes na promociach respektive naopak
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

MuckoReloaded

na studijnom som dnes nacuval a ked nepojdete 30.6. bud vy alebo splnomocneny tak diplom dostanete az na jesen...

t0Mi

ok volal som s mackovou, treba tam ist dnes do tretej :D parada..

vlajus

Nás sa pýtali hneď po obhajobách či ideme alebo nie.

domino3d

Quote from: andy.gee on  18.06.2010, 14:06:40

po tom ako spravite obhajoby, treba ist ku p. mackovej (piate poschodie blok B myslim) a oznamit jej ci chcete alebo nechcete ist na promocie

v tychto dnoch sa zastavit na studijnom kde si vyzdvihnete 6 potvrdeni o ukonceni studia

a potom 30.6. sa bude podpisovat na studijnom preberanie vysvedceni, diplomov atd. (ak sa niekto nemoze zucastnit treba URADNE splnomocnit niekoho kto tam za vas pojde a podpise prevzatie)

dost skoro si to dal

kedy sa treba zastavit na studijnom? to z kade mas? nestaci toho 30.?
vivat academicus

andy.gee

Quote from: Domino3D on  18.06.2010, 23:39:18
dost skoro si to dal

pozri ja som to tu dal iba ako oznam .. a dal som to tu hned ako som sa dostal na net po obhajobach
neviem ci ti 30teho okrem diplomu daju aj potvrdenia o ukonceni studia .. to je len na tebe ci ich potrebujes (tie potvrdenia) lebo ak si ich neprevezmes tak ich vyhodia proste

ja som sa to tiez dozvedel iba nahodou a aj na studijnom vraveli, ze to je nas problem ci potrebujeme potvrdenia o ukonceni studia alebo nie

domino3d

Quote from: andy.gee on  19.06.2010, 02:06:37
Quote from: Domino3D on  18.06.2010, 23:39:18
dost skoro si to dal

pozri ja som to tu dal iba ako oznam .. a dal som to tu hned ako som sa dostal na net po obhajobach
neviem ci ti 30teho okrem diplomu daju aj potvrdenia o ukonceni studia .. to je len na tebe ci ich potrebujes (tie potvrdenia) lebo ak si ich neprevezmes tak ich vyhodia proste

ja som sa to tiez dozvedel iba nahodou a aj na studijnom vraveli, ze to je nas problem ci potrebujeme potvrdenia o ukonceni studia alebo nie
ok vpoho
ale aj studijne ... aaaa jebat na to uz  nevyjadrujem sa....
vivat academicus

scream

zajtra idem do skoly... a rad by som vybavil co sa da, pocnuc promociami.... cize kde a co vybavit?

Matejus

Stalo sa niekomu, že pani Olšiaková mu podpísala tie Potvrdenia o ukončení štúdia a zabudla mu dať pečiatky? :D

t0Mi

ja tam idem za hodku, do dvanastej dnes ordinuju.. aj zajtra, v stredu tiez (+ od jednej do tretej) a v piatok tiez len 9 az 12..
treba ist za mackovou podpisat ci idete alebo nejdete na ten bašável.. treba tam ist tak ci tak, len neviem ci ma stale ona ten papier,
v piatok vravela ze ho poobede nesie na studijne.. no a na studijnom mi dnes daju asi potvrdenia o ukonceni, aj ked su mi na fras lebo
uz robim normalne.. mozno este nieco ine dostanem tak idem, nejaky odznak alebo tak.. uvidime..

EDIT: takze nic, len potvrdenia..

scream

tak mackova ma stale  papier, zapisal som sa, na studijnom hovorili, ze este im neposlali ziaden zoznam z katedry ohladom promocii... neviem ako to bude zajtra

markus

neviete do kedy sa da zbehnut po papiere na studijne?

Sxx

po potvrdenie o ukonceni skoly? asi do 30. potom neviem. Cim skor tym menej nahnevas tety :)

Havran

ludia nechodte si updatovat ISIC, bo este rano som isiel MHD na zlavu a jak som si udatol ta uz chodim na normalne listky...
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

neo68

hmm to sa mi nezda nejak. cize ked neprilozim ISIC na ten terminal tak mozem cele leto chodit na studentsky ??

Havran

Quote from: neo68 on  22.06.2010, 17:25:15
hmm to sa mi nezda nejak. cize ked neprilozim ISIC na ten terminal tak mozem cele leto chodit na studentsky ??

ta neviem pravdepodobne ti to vypne dakedy v priebehu prazdnin, ale urcite dlshie budes jazdit na zlavu ked si ho tam neprilozis

domino3d

Quote from: Havran on  22.06.2010, 17:22:10
ludia nechodte si updatovat ISIC, bo este rano som isiel MHD na zlavu a jak som si udatol ta uz chodim na normalne listky...
BÄŚK? teda elektronicka penazenka?
vivat academicus

Havran

Squirrel_sK

jediny sposob ako zrusit zlavu je nahrat nove informacie na kartu -  cez ten skolsky terminal... takze ak to neurobite.. mali by ste mat zlavu do 31.8.2010 .... otazne je vsak ci revizorom staci tato informacia na karte... s busmi by  problem nemal byt.. tam revizorov je ako safranu... ale vo vlakoch a MHD teoreticky moze byt problem
Odkladanie robĂ­ ÄľahkĂş vec ĹĄaĹľkou a ĹĄaĹľkĂş vec nemoĹľnou.

Sxx

Quote from: Squirrel_sK on  22.06.2010, 20:14:26
jediny sposob ako zrusit zlavu je nahrat nove informacie na kartu -  cez ten skolsky terminal... takze ak to neurobite.. mali by ste mat zlavu do 31.8.2010 .... otazne je vsak ci revizorom staci tato informacia na karte... s busmi by  problem nemal byt.. tam revizorov je ako safranu... ale vo vlakoch a MHD teoreticky moze byt problem

ved stale prikladas kartu aj v SAD. Niektori soferi dokonca ked chcem platit kartou tak mi ukaze prilozit (ci je platna, asi aby netukal zbytocne) a potom znova prilozim aby mi stiahlo sumu za listok. jak u bananov

ivo261as

dnes som šiel vlakom a problém nebol :)
If you can't finish your work in 24 hours, work at night.
http://www.utfg.net/