• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Pocitacova grafika

Started by plexisklo, 01.10.2009, 20:21:07

« predchdzajce - alie »

deCode666

tak to som v prdeli zajtra ... A3 mam, kruzitko mam, ale sa mi rysovacia tabula do tasky nezmesti ... tak nic, no :)

ivo261as

myslíte, že by dal aj iné otázky ako tohto roku? napr riadkový algoritmus
If you can't finish your work in 24 hours, work at night.
http://www.utfg.net/

deCode666

scream

ja dufam ze sa bude drzat standardnych otazok:)

mucko

Quote from: scream on  03.02.2010, 00:03:04
Sposoby zobrazenia z 3D do 2D + axonometria popisat  co konkretne v tejto otazke treba mat aby sa to ujovi Sujovi pacilo?:)

never tomu co napisali... pis len to co povie... ja som rozpisal do podrobna zobrazenia preskrtol mi to,lebo mu stacilo len napisat v 4 bodoch... takze radsej sa ho opytajte

mucko

tak jak sa vam dnes darilo?

ake otazky boli?

bv dufam,ze budem takto vyzerat na skuske :D 

meki

1. vymenovat krivky, Fergussonova krivka
2. sposoby generovania usečky, Bresenhanov algoritmus

drtic

Quote from: mucko on  03.02.2010, 18:29:24
Quote from: scream on  03.02.2010, 00:03:04
Sposoby zobrazenia z 3D do 2D + axonometria popisat  co konkretne v tejto otazke treba mat aby sa to ujovi Sujovi pacilo?:)

never tomu co napisali... pis len to co povie... ja som rozpisal do podrobna zobrazenia preskrtol mi to,lebo mu stacilo len napisat v 4 bodoch... takze radsej sa ho opytajte

Presne tak, zbytocne vela netreba pisat, len k veci. Ked vymenovat zobrazenia 3D, tak staci vymenovat a nic viac. A u axonometrie trebalo par vetami co to je, nakreslit tie obrazky, popisat ich a odvodit rovnice pre vypocet polohy na priemetni.

mucko

Quote from: meki on  03.02.2010, 18:40:13
1. vymenovat krivky, Fergussonova krivka
2. sposoby generovania usečky, Bresenhanov algoritmus

fíha... takze 9teho by som nemal ocakavat Fergussonovu krivku :) podla mna su teraz najpravdepodobnejsie otazky na 9teho:
1.otazka - Zobrazenia 3D + axonometria ALEBO Cohen-Sutherlandov alg.
2.otazka - riesenia viditelnosti + jeden algoritmus podrobne

timwood

Ako ste to riesili, ked ste sa nemohli prihlasit na termin, lebo bol plny? Sujanskemu som pisal, neodpisuje. Je mozne tam prist aj bez nahlasenia?

piton

ked nato dobre pozeram, tak na poslednych troch terminoch nebola axonometria, cize podla mna 9. bude isto... a druha moze byt hocico...
"Iba život, ktorý žijeme pre ostatných, stojí za to." - Albert Einstein

Patto

Quote from: timwood on  05.02.2010, 19:49:57
Ako ste to riesili, ked ste sa nemohli prihlasit na termin, lebo bol plny? Sujanskemu som pisal, neodpisuje. Je mozne tam prist aj bez nahlasenia?

zopakujes si predmet na rok tolko :)

markus

myslimze pri nas prisiel niekto kto nebol zapisany na skusku a isiel pisat lebo bolo volne ... neviem ci bol dohodnuty alebo co... kazdopadne za pokus nic nedas

neo68

neviete niekto co znamena ten znak medzi 0 a 1, v poznamkach z grafiky je to casto pouzivane

piton

myslim, ze to znamena "az", cize y z intervalu 0 az 1

Aniy

Quote from: piton on  06.02.2010, 03:44:08
myslim, ze to znamena "az", cize y z intervalu 0 az 1
jo je to "až" :)

plexisklo

no ja som sa natiskal na termin hoci som nebol zapisany,potom mi Sujansky hovoril ze ak je volne miesto tak nieje problem zobrat ostatnych
I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn

timwood

no ved tiez sa mi zda, ze tam bolo dost miesta volneho..

Aniy

by ma zaujímalo čo ti vyšlo :D

timwood

ze v Afrike bude snezit  :D

Korgen

a pocujte, to kolko minut sa pise skuska... lebo na maise pise ze 500  :) nech mam prdstavu

timwood

pre tvoju prdstavu sa pise hodinu a pol :)

piton

ludia, dostal sa ku mne fajny material na ucenie... http://www.upnito.sk/subor/8938d01d1b790cd2cadc7cc24a352c9b.html je to super, su tam applety, animacie, flashka k zobrazeniam, axonometrii, krivkam a transformaciam... Povodom je to od mirca, mozete dakovat jemu :)

EDIT: alebo je to aj na webe: http://tinyurl.com/y8u7crk

ivo261as

škoda, že mám PG už za sebou :) z toho by sa perfektne učilo :)
If you can't finish your work in 24 hours, work at night.
http://www.utfg.net/

domino3d

bomboval dakto ? podarilo sa? nejake rady?
vivat academicus