• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Pocitacova grafika

Started by plexisklo, 01.10.2009, 20:21:07

« predchdzajce - alie »

clovek57

10-teho bolo vraj to iste co aj 9-teho...a zajtra da dufam len nieco z tych otazok ktore uz doteraz boli viackrat:)

steblo

ide este niekto na skusku v sobotu?   bu

tomash

Quote from: steblo on  12.02.2010, 01:44:29

heh to si este nebol alebo ides opravovat?

steblo

Quote from: tomash on  12.02.2010, 02:29:16

heh to si este nebol alebo ides opravovat?

idem opravovat...neviem kolki este idu v sobotu...sujovi nestacili terminy :)

tomash

idem opravovat...neviem kolki este idu v sobotu...sujovi nestacili terminy :)

jaj uz som si myslel, ze si externista a pri doc. sobotovi opakovat... uz som sa zlakol... tak vela stastia ti prajem, dufam, ze sa podari...

steblo

jaj uz som si myslel, ze si externista a pri doc. sobotovi opakovat... uz som sa zlakol... tak vela stastia ti prajem, dufam, ze sa podari...
[/quote]

noo pri sobotovi by som to mal uz asi davno za sebou :D Dik!

Korgen

myslim ze dost ludi ide, ja len co viem tak 5 kamosov :-( ..a to nehovorim kolko ludi neurobi piatok ;-)

steblo

a myslite ze tam bude len cisto sujo ako dozor?

Korgen

Quote from: steblo on  12.02.2010, 05:58:51
a myslite ze tam bude len cisto sujo ako dozor?

myslim ze csabovi sa nebude chciet dva krat trepat sobotu do skoly, no ale ked mu sujo zaveli, tak pride, nehovoriac ze co som videl na skuske ako som bol, tak sujo potrebuje aspon jedneho asistenta =P

Korgen

BTW vy co ste boli 09.02 na skuske, a neskor, mate uz vysledky v maise? lebo ja nie, a uz presly 3 dni a nie je to tak ze by profak mal dat do 2 dni na mais skusku? myslim ze to je v dajakom vokyne  ???

LNC

vidite, presne tak.. ani ja to nemam v maise.. vokyny sa zjavne pekne ignoruju :D neheheeeee
http://www.digitalnysvet.sk/ lubim moj HP Probook

steblo

no co bolo dnes na skuske???

Patto

Quote from: Korgen on  12.02.2010, 20:01:43
BTW vy co ste boli 09.02 na skuske, a neskor, mate uz vysledky v maise? lebo ja nie, a uz presly 3 dni a nie je to tak ze by profak mal dat do 2 dni na mais skusku? myslim ze to je v dajakom vokyne  ???

nechapem si bol na skuske z grafiky a nevies vysledok? Ved ked ta ustne skusa, tak ti hned povie vysledok a vies hadam nie?

clovek57

Quote from: steblo on  12.02.2010, 20:28:12
no co bolo dnes na skuske???
dnes bol Bresenham a Ferguson + nejake mensie podotazky typu vymenuj to a vymenuj tamto...a sujo bol v pohodicke:) gl zajtra

timwood

Quote from: Patto on  12.02.2010, 21:59:47
nechapem si bol na skuske z grafiky a nevies vysledok? Ved ked ta ustne skusa, tak ti hned povie vysledok a vies hadam nie?
oni vysledok vedia, aj ja ho uz viem, ale tiez nemam v maise zapisanu skusku...

Sxx

Quote from: Korgen on  12.02.2010, 20:01:43

dnes som bol odovzdat zadanie z PG (mal som nieco opravit co nebolo dobre) a vravel ze tych co mali skusku v utorok (9.2) este nezapisoval tak dont panic :)

LNC

podla tohto:
http://www.fei.tuke.sk/home/studium/bakalarske-studium/legislativa/dokumenty-legislatva/pd-4-2009-evidencia-hodnoteni-indexy.pdf

to uz musi byt napisane, aby nebol problem, lebo toto pisu na webe fei:
"Prípomíname študentom ich povinnosť skontrolovať si včas správnosť zápisu hodnotení v Maise podľa Pokynu dekana 4/2009 o evidencii hodnotení. Po skúškovom období sa bude vykonávať kontrola podmienok pokračovania v štúdiu v letnom semestri u všetkých študentov iba na základe údajov v informačnom systéme. Pri nesplnení získania (nie uznania) 12 kreditov u prvákov bakalárov a pri neúspešnom absolvovaní opakovaných zápisov predmetov, študenti budú ihneď vylúčení zo štúdia.
28.12.2009, 1.12.2009"

takze zase som ja si sam za to zodpovedny??? ajked to mam zapisane v indexe??? komu mam akoze vyvolavat, vypisovat, informovat sa??? hmmm? :D
http://www.digitalnysvet.sk/ lubim moj HP Probook

Aniy

pičný systém, to bolo jasné, že to tak dopadne. LS som mal ešte ten deň v systéme len šujovi sa nejak asi nechce.

Sxx

ja som z LS dostal 65 a v maise mam 56 .... asi kaslat nato ze

teraz pozeram ze mam zapisanu PG, dostal som 78 a v maise mam tiez 56 ...to coje toto uz

Aniy

domino3d

Quote from: Sxx on  13.02.2010, 21:02:33
ja som z LS dostal 65 a v maise mam 56 .... asi kaslat nato ze

teraz pozeram ze mam zapisanu PG, dostal som 78 a v maise mam tiez 56 ...to coje toto uz

ja stale nemam, v utorok som u neho robil
vivat academicus

matusqo

ani ja nemam a robil som utorok 9.2. wtf  :03:

domino3d

vivat academicus

plexisklo

I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn

Brand

Ake je heslo na moodle do kurzu PG ?

... zacina na 'p'

Chcem sa pozriet, ze co nas to caka buduci semester  :), dik