• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Opakovanie rocnika?

Started by john_doe, 20.01.2010, 00:23:18

« predchdzajce - alie »

mucko

tak tak... a doplnim... odovzdas nieco do 24teho a da ti zapocet za bc pracu... obhajobaFX a potom do tyzdna od statnic musis napisat ziadost o opravny termin...

stricky

zajtra idem na konzultacie, tak uvidim ktorym smerom ma to bude tahat.... :D

Sxx

poslat hotovu Bc do kniznice mozme najneskor do 24. ?

kukinko

35 kreditov na opakovanie rocnika asi nebude stacit, ze? :(
aj externisti ešte žijú .... len ktovie dokedy ... :(

lama niesom, ale všetko neviem .. ..

kúpim LCD na PS ONE

stricky

Quote from: Sxx on  14.05.2010, 00:51:31
poslat hotovu Bc do kniznice mozme najneskor do 24. ?
jj

mucko

Quote from: kukinko on  14.05.2010, 14:19:40

treba 36 ... ale ved ked opakujes nejake predmety tak tie sa tiez pocitaju :P

ivo261as

If you can't finish your work in 24 hours, work at night.
http://www.utfg.net/

mucko

počítajú ... veď som sa pýtal tety presne nato ...

Sxx

Quote from: mucko on  14.05.2010, 16:53:58
Quote from: kukinko on  14.05.2010, 14:19:40

treba 36 ... ale ved ked opakujes nejake predmety tak tie sa tiez pocitaju :P
myslis ak tento rok robil neake druhacke? lebo to ne, musi mat 36 za 3. rocnik

mucko

blbost ... ved som sa pytal ze ci aj druhacke predmety sa pocitaju :P

mucko

mozes  si tvrdit co chces... teraz som sa bol spytat a za akademicky rok musis mat 36 kreditov... to znamena,ze ja mam pravdu a ty nie

piton

no este minuleho roku bolo isto tak, ze opakovane sa nepocitali... a nechce sa mi verit, zeby to menili
"Iba život, ktorý žijeme pre ostatných, stojí za to." - Albert Einstein

plexisklo

no este minuleho roku bolo tak,ze opakovane sa pocitali... a nechce sa mi verit,zeby to menili  :D z prvej ruky
I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn

Sxx

podla mna mucko nema pravdu, minuly rok som opakoval, a mam vtychto veciach a podmienkach jasno.
Quotemozes  si tvrdit co chces... teraz som sa bol spytat a za akademicky rok musis mat 36 kreditov

Tento akademicky rok, to ze mas druhacky predmet/y to bol minuly akademicky rok, to sa do uvahy neberie. Proste podmienka opakovania je porobit existencky a mat 36 za tento rok z tretiackych predmetov.

mucko

Sxx tak bud si ten typ co vsetko najlepsie vie alebo si neviem predstavit jak ta to dalej moze nutit tvrdit nieco co je absolutna picovina  :whacko: ... teraz som sa bol pytat a pozrela mi aj vypis znamok a povedala, ze v klude mozem opakovat rocnik aj ked neurobim uz ziaden predmet z letneho ... ked neveris chod na studijne a pytaj sa ... mne je to jedno ... ja viem svoje a to mi staci ...

ivo261as

prečítaj si študijný poriadok :)
If you can't finish your work in 24 hours, work at night.
http://www.utfg.net/

mucko

ano ... a tam sa pise, ze za akademicky rok mas urobit 36b! :hammer:  a mas to tam zapisane? mas... takze?! seriem nato ... uz sem radsej do tejto temy ani nepozriem, lebo len nervy mi robite .. jak mulovia kokos

stricky

Quote from: Sxx on  14.05.2010, 17:29:01
Tento akademicky rok, to ze mas druhacky predmet/y to bol minuly akademicky rok, to sa do uvahy neberie. Proste podmienka opakovania je porobit existencky a mat 36 za tento rok z tretiackych predmetov.

ja to viem tiez takto... ze sa nepocitaju

Matejus

Do 24.mája je potrebné odovzdať bakalárku elektronicky do knižnice. Treba aj odovzdať zviazanú pracu dovtedy ? Alebo staci neskôr ? Lebo to tak blbo vychadza, ze uz vlastne v piatok (21.maja) treba mat pracu zviazanu, aby bola v pondelok pripravena na odovzdanie ... preto sa pytam

radix

mucko

vy ste normalne  :whacko: ked to tak musim povedat... bol som sa pytat na studijnom a nechal som si uviest aj priklad ako to je a povedali,ze za akademicky rok treba mat 36 kreditov... a ked mas zapisane tie predmety v tomto ak.roku tak sa ti predsa nebudu pocitat do predosleho ale do tohto  :hammer: ved ked neverite sa chodte opytat... ale je rozdiel v tom,ze "myslim,ze viem" a "viem,ze viem"

Edit: :D ale ked podla vas je to tak ako vravite tak ked opakujete len bakalarku tak sa tie body zapocitaju do minuleho ak.roku :D

drtic

Quote from: mucko on  15.05.2010, 17:09:07
vy ste normalne  :whacko: ked to tak musim povedat... bol som sa pytat na studijnom a nechal som si uviest aj priklad ako to je a povedali,ze za akademicky rok treba mat 36 kreditov... a ked mas zapisane tie predmety v tomto ak.roku tak sa ti predsa nebudu pocitat do predosleho ale do tohto  :hammer: ved ked neverite sa chodte opytat... ale je rozdiel v tom,ze "myslim,ze viem" a "viem,ze viem"

Edit: :D ale ked podla vas je to tak ako vravite tak ked opakujete len bakalarku tak sa tie body zapocitaju do minuleho ak.roku :D

Malo by to tak byt kedze riadne chodis na ten predmet a robis z neho zapocet/skusku, aj ked ho uz mas druhy krat zapisany.
A dokonca aj MAIS pocita kredity opakovanych predmetov do celkovych kreditov za semester.

timwood

radsej sa ucte kym je este cas..a nie na opakovanie rozmyslajte..

mucko

ved sa ucime... to bakalarka robi problemy

kukinko

no kedze sa vcera podarilo ppj tak uz mamza tretiaka 36 kreditov + 5 za F2 z druhaku...
naserie ma to ze bc nestihnem a porobim aj aps a bvi ...

co uz ... uskromnim sa, nebude pivko cez leto, potiahnem nejake nadcasy a bude na opakovanie ;)
aj externisti ešte žijú .... len ktovie dokedy ... :(

lama niesom, ale všetko neviem .. ..

kúpim LCD na PS ONE