• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Obhajoba

Started by john_doe, 27.05.2010, 05:12:57

« predchdzajce - alie »

trek

ja som to tam nehadzal...po odprezentovani temy mi precitali posudok a vyjadril som sa k tomu aj k otazke

piton

odpoved na oponentsku otazku mozes mat na konci prezentacie, po slajde Dakujem za pozornost a ked ti ju polozia, tak prejdes na ten slajd s odpovedou...
"Iba život, ktorý žijeme pre ostatných, stojí za to." - Albert Einstein

MorFiuM

Quote from: piton on  16.06.2010, 18:16:02
odpoved na oponentsku otazku mozes mat na konci prezentacie, po slajde Dakujem za pozornost a ked ti ju polozia, tak prejdes na ten slajd s odpovedou...
tak tak, no predtym ho neukazujes. pripadne si vobec nepripravis slide a len odpovies na otazku.

piton

tak tak :) mozes a nemusis ho mat, ukazes az ked sa ta spytaju
"Iba život, ktorý žijeme pre ostatných, stojí za to." - Albert Einstein

stricky

Stricky je Bc. !!!!

markus

vsetkym drzim zajtra prsty ... nech je nas co najviac Bc :D  bv

radix

puq

tomu sa hovori vecny student :D nieco ako van wilder :D

scream

je podmienkou zodpovedat vsetky oponentove otazky?

stricky

scream nie, ale je dobre ked odpovies - aby si vyjadril svoj nazor

Quote from: puq on  17.06.2010, 04:51:10
tomu sa hovori vecny student :D nieco ako van wilder :D

presne, ja som ten clovek co kazdemu pomoze :-)

mishelka

Quote from: scream on  17.06.2010, 07:52:57
ano, na oponentove otazky by si si mal pripravit odpovede vopred aby si hovoril pohotovo suvisle a hlavne neostal ticho... otakzu ti daju z nich podla mna len jednu (malokedy daju viac)...
ostatni clenovia poroty sa potom mozu pytat, ale oni casto hodnotia pohotovost.. aj ked ti mozno daju aj nejaku stupidnu otazku ako ze "co by ste povedali na pecene kurca?" tak cakaju ze sa vynajdes a odpovies nejako vtipne.. hlavne nestresovat a neostat ticho, lebo to posobi zle :)

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

scream

no ja mam celkom osemetne oponentske.... odpovedat odpoviem, len si niesom isty ze odpoved bude spravna.

mishelka

Quote from: scream on  17.06.2010, 15:32:26
no ja mam celkom osemetne oponentske.... odpovedat odpoviem, len si niesom isty ze odpoved bude spravna.
no vacsinou su osemetne :D :P porad sa o tom s veducim ak si nie si isty co odpovedat, ja som sa poradila a pomohol mi v pohode ;)

ywetka

Quote from: mishelka on  17.06.2010, 15:23:17
ano, na oponentove otazky by si si mal pripravit odpovede vopred aby si hovoril pohotovo suvisle a hlavne neostal ticho... otakzu ti daju z nich podla mna len jednu (malokedy daju viac)...

vacsinou treba odpovedat na vsetky, praveze malokedy staci len na jednu (skor je castejsia situacia, ze otazka je len jedna ;))

~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

markus

Quote from: mishelka on  17.06.2010, 15:40:14
no vacsinou su osemetne :D :P porad sa o tom s veducim ak si nie si isty co odpovedat, ja som sa poradila a pomohol mi v pohode ;)
To by si nesmela mat za veduceho slodicaka ktory ti na vsetko odpovie ze nema cas sa tym zaoberat lebo ma vela inej prace: D

mishelka

Quote from: ywetka on  17.06.2010, 15:46:57
Quote from: mishelka on  17.06.2010, 15:23:17
vacsinou treba odpovedat na vsetky, praveze malokedy staci len na jednu (skor je castejsia situacia, ze otazka je len jedna ;))
ja som pocula inac, ale moze byt :)

Quote from: markus on  17.06.2010, 15:48:31
To by si nesmela mat za veduceho slodicaka ktory ti na vsetko odpovie ze nema cas sa tym zaoberat lebo ma vela inej prace: D
aha.. no ta skus niekoho ineho, nejakeho doktoranda alebo co ja viem... a povies ze sincak nema cas :) :P

markus

Quote from: mishelka on  17.06.2010, 16:13:55
Quote from: markus on  17.06.2010, 15:48:31
aha.. no ta skus niekoho ineho, nejakeho doktoranda alebo co ja viem... a povies ze sincak nema cas :) :P

Hej raz som to skusil s novitzkou kedze ona sa zaoberala rovnakou problematikou :D mi povedala ze by bolo neeticke sa miesat do prace slodicakovi :D

mishelka

s doktorandami by si mozno mohol mat vacsie stastie :)

radix

:D Bc! sak to bolo lahke :D

t0Mi

taak a uz som Bc. t0Mi :P

plexisklo

I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn

Havran

Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

m@T0

"Človek, čo má radosť z toho ak mašíruje v zástupe a šíku pri vyhrávaní hudby, je hodný opovrhovania. Dostal omylom svoj veľký mozog, miecha by mu bola celkom stačila."
~Albert Einstein

domino3d

vivat academicus

t0Mi