• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Logické Systémy

Started by deCode666, 13.10.2009, 21:48:12

« predchdzajce - alie »

piton

no kolega student velina asi od teba nezoberie, ale baca by ti mal dat inu otazku, ked ho ukecas
"Iba život, ktorý žijeme pre ostatných, stojí za to." - Albert Einstein

meki

to uz sa niekomu podarilo?

piton

no takto... co som cital na fore, tak minule roky sa dalo a teraz co viem, tak spolubyvajuci chcel vymenit otazku, baca mu povedal, ze OK, ale bude o stupen horsia znamka, tak potom uz spolybuvajuci nechcel. A dalsi co chceli vymenit, sa ich baca spytal, ze co nevedia a im to vsetko vysvetlil, tak uz ani nechceli menit... On ti fakt v pohode pomoze ked nieco nevies.

radix

jj tak bolo, chceli vymenit a on povedal ze o stupen dole.. ale myslim ze by zabudol po tych 3 hodinach alebo by sa na to vykaslal, baca urcite nerobi zle pri skuske... ved sak skuste :)

romeo

Caute, som prihlaseni na termin 8. februara a chcel by som ist 4.ho.  Kto ma zaujem nech mi napise. Dik

mail: mrp.koren@gmail.com
....in dreams until my death i will wander on ....

domino3d

Quote from: scream on  28.01.2010, 00:58:35
nema niekto material na JK-RS? lebo tie 2 zadania su vraj zle.
jedno som si preratal a je zle, druhe este neviem
vivat academicus

markus

osobny supis z dnesnej skusky
Zapocet 28
1. priklad 17
2. priklad 18
Odpoved 12

sucet 75 ... C ... skusku nemam ... tuke rulesz :D musim ist opakovat teoriu.

a Inak mal som zasobnik

meki

markus

kilomassa

mna tam drtil ale dal nakoniec znamku mi kedze som bol druhykrat ...uz "len " bc napisat a mozem chvilku prazdninovat :D

scream

Suba je cool :) ...len tolko ku dnesku:)

domino3d

Quote from: markus on  28.01.2010, 18:45:05
osobny supis z dnesnej skusky
Zapocet 28
1. priklad 17
2. priklad 18
Odpoved 12

sucet 75 ... C ... skusku nemam ... tuke rulesz :D musim ist opakovat teoriu.

a Inak mal som zasobnik

jaky zasobnik si mal? prvy krat pocujem
vivat academicus

piton

asi ten zasobnik vody s ventilmi...

domino3d

aha, dik, ja som sa zlakol ze stack alebo neico take vymyslel :)
vivat academicus

mucko

vysvetli mi niekto akeho typu su otazky na skuske? A treba mu vela rozpravat o tom alebo sa jedna o taky dialog o danej teme(otazke)?

mucko

majme f(x1,x2,x3)=[5(2,4)] -> toto znamena,ze v bode 5 mame 0 a v 2,4 mame nedefinovany stav?
a fakt nikto nevie napisat,ze ako sa pyta? akoze da napr otazku 146 a o nej mam rozpravat?a jak sa vam darilo? lebo kamosi boli len B alebo A-cka... to fakt nedava E a D? A treba nadpolovicnu cast prikladu? to znamena 11b z 20tich?

markus

Quote from: mucko on  30.01.2010, 17:04:52
majme f(x1,x2,x3)=[5(2,4)] -> toto znamena,ze v bode 5 mame 0 a v 2,4 mame nedefinovany stav?

ano

akoze da napr otazku 146 a o nej mam rozpravat?

ano ... pripadne ti k tomu pomoze ... na minulej skuske robil tak ze si mu povedal 3 cisla ... tie cisla pripocital abo odpocital k nejakym cislam co si vymyslel a take ti dal otazky

a jak sa vam darilo? lebo kamosi boli len B alebo A-cka... to fakt nedava E a D? A treba nadpolovicnu cast prikladu? to znamena 11b z 20tich?

Terba mat nadpolovicnu vacsinu zo vsetkeho ... napr. ja som mal body na Ccko ale nemal som skusku lebo mi chybali 4 body do ustnej ...
a s tymi znamkami to mas tak... mas napr. zapocet 25 bodov ... teraz si vezmi ze potrebujes nadpolovicnu vacsinu zo vsetkeho cize
25+11+11+16 = 63 D
cize Ecko nemozes mat ak mas zapocet 25 bodov ... a dostanes z toho viac z toho viac a uz nemozes mat ani horsie ako Ccko ... cize assi tak :)

domino3d

Mozem sa spytat, bolo tento rok aj protisubehove na skuske, alebo je sanca ze take dostanem?
vivat academicus

radix

priklad nvm, teoria bola o tom

deCode666

18 stahakovanych SLO prikladov na LS ... v pripade zaujimu, poslite mail, alebo spravu

domino3d

Quote from: Domino3D on  30.01.2010, 17:37:00
Mozem sa spytat, bolo tento rok aj protisubehove na skuske, alebo je sanca ze take dostanem?
a mal dakto taky priklad? alebo teor. otazku?
vivat academicus

mucko

ta ked odpoved je za 30 tak naco sme chodili na prednasky a zapisovali sa jak puci? :ohmygod:

neo68

Quote from: Domino3D on  30.01.2010, 19:22:06
ja som mal teoreticku otazku ze jak sa robi ta matica pri protisubehovom kodovani

EDIT: to Domino3D: hej tu maticu ale neviem presne co chcel baca k tomu.asi vysvetlit ze ake pravidla sa pouzivaju na minimaliuaciu tej matice

domino3d

Quote from: neo68 on  31.01.2010, 01:53:48
Quote from: Domino3D on  30.01.2010, 19:22:06
ja som mal teoreticku otazku ze jak sa robi ta matica pri protisubehovom kodovani
hmm, a vies jak?

edit: myslis maticu podmienok Q=[--1--0] 0-0, 1-1    aťď.
ak hej tak OK :)
vivat academicus

andy

Cavte... chcem sa spytat ake dava najcastejsie otazky baca ked idete len na ustnu cast, po tom ako ste na prvykrat neurobili??

EDIT: a este ze, co vacsinou chce aby ste mu na papier robili.. :)

Diikk