• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Logické Systémy

Started by deCode666, 13.10.2009, 21:48:12

« predchádzajúce - ïal¹ie »

LNC

no, to spravis po tom ako si zrobis abstraktnu syntezu v tom druhom zadani, nasledne strukturnu, nakreslis nejaku peknu schemu a s usmevom na perach prijmes fakt, ze ides na opravu k Haulisovi :D
http://www.digitalnysvet.sk/ lubim moj HP Probook

piton

nahodou, ked ti ma kto vysvetlit tie priklady, tak je to celkom v pohode... ja som sa druhy priklad naucil za cca 1 den... stale sa tam robi to iste. a ten prvy je uplne easy.
"Iba život, ktorý žijeme pre ostatných, stojí za to." - Albert Einstein

kilomassa

tak by si mohol povedat to co som sa pytal na predchadzajucej strane

piton

no podla mna sa neda presne urcit, zalezi ako to robis... ty si sam urcis pocet stavov. Aspon tak si myslim, sam tomu velmi nerozumiem :) napr. mne pri opravovani baca povedal, ze som mohol mat o jeden vstup menej, ale netusim preco.

markus

mam otazku ... keby bol napr. na skuske zamok X1,X2,X3,X4 alebo naplnovanie na 1001 ... treba to robit vzdy cez optimalne kodovanie ? alebo len ked to tam bude v zadani napisane tak to treba robit cez optimalne kodovanie?

domino3d

co je optimalne kodovanie? teda jak sa to robi?
vivat academicus

domino3d

viem ze tam ma videa, len som chcel vediet ktore to je. V skratke.
vivat academicus

drtic

Quote from: markus on  25.01.2010, 15:38:08
mam otazku ... keby bol napr. na skuske zamok X1,X2,X3,X4 alebo naplnovanie na 1001 ... treba to robit vzdy cez optimalne kodovanie ? alebo len ked to tam bude v zadani napisane tak to treba robit cez optimalne kodovanie?

Na zaciatku skusky by mal hovorit.
Nam vravel, ze tam kde sa robi cela strukturna synteza, tam pre nedostatok casu netreba robit optimalne kodovanie.
Ale v niektorych typoch prikladov sa to vyzaduje.

majster

Davam este raz do davu a ziadam o pomoc  :baaa: nevymeni niekto 1 februara mam skusku za poznejsi termin , kedze by som si rad opar dni lsko predlzil  ;D nenajde sa niekto kto chce ist skor a mat to za sebou  :angel:

LNC

majster, sak som pisal na predchadzajucej strane.. som mal termin na 8. a nikto sa mi neozval..
uz som ho vymenil za 25. takze bohuzial..
http://www.digitalnysvet.sk/ lubim moj HP Probook

meki

inak ked ste si nevsimli zvysil kapacitu o 10 na najblizsie tri terminy takze sa mozete prihlasit

plexisklo

na persikrat ls done :) btw to kto tam vzdychal jak bujak pri ustnej pri Bacovi? :D
I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn

andy.gee

vcerajsia skuska z krku  :beer1:

baca bol super, sme mali s kolegom priklady dobre ale teoriu sme tam hapkali riadne, sme skoro nic nevedeli z teorie ale dal nam prejst nakoniec ..  :thumbs-up:

priklady ako stale, prvy funkcia, druhy som mal mealy automat (slovo zakoncene postupnostou 110), kolega mal zamok

cca 5 pisomiek si zobral Haulis, cca 6 suba a zvysok skusal baca .. ale fakt som si myslel, ze baca bude robit problemy ale bol v pohode, nebol zakerny ani nic take, priklady opravoval mierne

EDIT: este som chcel, ze suba opravuje a skusa velmi mierne tiez, takze kto bude mat stastie a bude mu opravovat suba tak je podla mna 99% sanca, ze ma skusku  .. samozrejme nieco tam uz len napisane mat musi asi ale  ;)

andy.gee

Quote from: plexisklo on  26.01.2010, 16:18:34
na persikrat ls done :) btw to kto tam vzdychal jak bujak pri ustnej pri Bacovi? :D

neviem  ;D 

ale uz som toho typka videl minule ked ho sujansky nicil pri odovzdavani zadania .. teda len na chodbe mu ho daval do ruky lebo nevedel, ze najprv sa odovzdava cviciacemu  :whacko:

a tak tam vzdychal a fukal, ze sme sa s kolegom skoro valali po zemi  :evica:

markus

ludia nema niekto dobre vypracovany priklad s velinom?

domino3d

Quote from: markus on  27.01.2010, 17:18:17
ludia nema niekto dobre vypracovany priklad s velinom?
aj mne by pomohol PLS
vivat academicus

meki

a komparator dvoch cisel nahodou

meki

dikes  :)  a toho velina asi fakt nikto nema co?

piton

na velina kasli... je mala sanca ze ho dostanes a ked ano, tak si ho vymenis

scream

nema niekto material na JK-RS? lebo tie 2 zadania su vraj zle.

t0Mi

Quote from: piton on  27.01.2010, 22:31:43
to si mozes vymenit ? :D

piton

domino3d

Quote from: piton on  27.01.2010, 22:31:43
dufam ze bude dakto chciet vymenit
vivat academicus