• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Logické Systémy

Started by deCode666, 13.10.2009, 21:48:12

« predchdzajce - alie »

puq

skusenosti z minuleho roku ;) opisat priklady neje problem ak mate mobil ktory vam precita PDF...hodte si tam vsetky priklady a neje problem :) a co sa tyka teorie to je uz ine kafe...to sa treba naucit ale ujo baca je vpohode...ak nevies tak prides nabuduce ale uz len na teoriu ak mas dobre priklady a tak mozes aj 2x prist alebo 3x :D podla toho ci bude spokojny :)

radix

Quote from: Matejus on  05.01.2010, 04:15:52
mna by aj zaujimalo, ci tam bol len pán Bača alebo aj ostatní cvičiaci, ako napríklad Šuba a spol.
ved max je 30ludi na termin ;)

puq

budu aj viaceri :) ked sa to nakopi...a bude treba skusat dajme tomu 30 ludi co budu na termine a dalsich 30 alebo 50 co pridu znovu na ustnu :D

Aniy

ináč som sa vrátil k 2 zadaniu konečne ale nedokážem pochopiť ako sa spravia Mapy budiacich funkcií obvodu, viem z čoho, viem približne ako, mám maticu RS automatu ale v KMV mám 3 premenné a KMP 5 takže tie mapy vyzerajú kus ináč ;) tak neviem čo s čím. Help?

tuxik

Ma niekto kto dnes odovzdal zadanie haulisovi zapocet na maise?

drtic

Quote from: Aniy on  05.01.2010, 20:18:05
ináč som sa vrátil k 2 zadaniu konečne ale nedokážem pochopiť ako sa spravia Mapy budiacich funkcií obvodu, viem z čoho, viem približne ako, mám maticu RS automatu ale v KMV mám 3 premenné a KMP 5 takže tie mapy vyzerajú kus ináč ;) tak neviem čo s čím. Help?

Na syntlogu to je velmi dobre vysvetlene, akurat ze to je pre tabulky a nie mapy. Ale transformacia na mapy by uz nemala byt problem.

Aniy

Quote from: drtic on  05.01.2010, 23:07:22
Quote from: Aniy on  05.01.2010, 20:18:05

Na syntlogu to je velmi dobre vysvetlene, akurat ze to je pre tabulky a nie mapy. Ale transformacia na mapy by uz nemala byt problem.
hej, toto ma napadlo asi 10 minút po tom jak som to napísal :)

deCode666

mohol by som sa opytat jak je do p**e mozne, ze na maise nie su ziadne terminy na skusku vyvesene? ... pricom nas cviciaci povedal, ze zadanie staci odovzdat do druheho tyzdna skuskoveho ... 

Aniy

zaujímavé :D aj iné predmety sú "blokované" možno klôvli:
QuoteVazeni pouzivatelia,

vo stvrtok 7. januara 2009 od 16:00 hod. budu do pocitacovej siete TUNET
pridavane nove zariadenia. V suvislosti s tymto budu niektore sluzby
prevadzkovane na serveroch umiestnenych na UVT kratkodobo nedostupne.
Konektivita sluzieb s vysokou prioritou (DNS, CAS, posta, MAIS, ...)
bude riesena prednostne, s minimalnym prerusenim sluzby. 

Predpokladame, ze uplna prevadzka pocitacovej siete TUNET, vratane
vsetkych sietovych sluzieb, bude dosiahnuta najneskor do 18:00.

Internetova konektivita z pocitacovej siete TUNET bude dostupna
bez obmedzenia.
a začínajú od rána :D

domino3d

z kade mas ten oznam?
vivat academicus

drtic

Quote from: Domino3D on  07.01.2010, 17:41:51
z kade mas ten oznam?

Na skolsky mail chodil a aj na stranke tuke.sk.

mucko

ked idem z moodlu na sytlog mi nefunguje .. na ktorom pocitaci to je? na hrone, ruzine ci kde? :) mohli by ste dat link?

Aniy

Quote from: mucko on  07.01.2010, 22:57:09
ked idem z moodlu na sytlog mi nefunguje .. na ktorom pocitaci to je? na hrone, ruzine ci kde? :) mohli by ste dat link?
https://bukovec.fei.tuke.sk/projekty/syntlog/syntlog2/portal.php
choď na to cez IE, neviem o tom aby to niekomu šlapalo na inom prehliadači, applety minimálne teda

rummy

neviete niekto poradit pri rieseni reverzneho kruhoveho pocitadla s periodou 6 impulzov? dakujem

radix

na ftp su take priklady s 3 a 5 periodami

rummy

ja viem, ze na ftp su s 3 a 5, len ked riesim so 6 impluzmi, tak pri vystupnych stavoch mi vyjde 101 a zaciatok mam 000, neviem ci to mozem spojit alebo mam doplnit 101 a 111 / len v tomto pripade neviem ked sa to konci 111 ci sa to vynuluje a zacne odznova /.

domino3d

vivat academicus

Michall

kurnik, neviete preco sa neda prihlasit na skusku, ziadne terminy neukazuje, uz by som sa rad prihlasil na skusku, neviete ako by sa to dalo vyriesit??
Vsetko zle je na nieco dobre:)

LNC

zacinam sa sakra bat tejto skusky.. preco je tolko ludi prihlasenyx na ten termin 28.1.?
http://www.digitalnysvet.sk/ lubim moj HP Probook

kilomassa

na tie priklady sa vlastne treba naucit zadania co su na ftp?

mucko

presne ... z coho sa treba ucit? lebo ked tak premyslam tak KLO zadania neboli ani take tazke(to zvladnem) ale SLO zadania s tymi zámkami tak tym nerozumiem ...  joj uz to vidim, ze pojdem na opravu ak:

domino3d

myslite ze je chopny dat aj protisubehove kodovanie? nocna mora :D
vivat academicus

mucko

Quote from: Domino3D on  12.01.2010, 00:06:18
myslite ze je chopny dat aj protisubehove kodovanie? nocna mora :D

to co je?!  :o

radix

nieco taketo
http://bukovec.fei.tuke.sk/projekty/syntlog/syntlog2/text.php?tree=1&menu_id=532

no mna by zaujimalo ako optimalne urcovat tie vnutorne stavy :/ z tej Qm matice a vobec :D