• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

FY II. (opakovanie)

Started by feistory, 14.09.2009, 22:23:17

« predchdzajce - alie »

feistory

Je tu niekto taky koho to caka?

stricky

Fr3E

stricky

ale ako som pozeral do rozvrhu tak my sme posledny? to by nam mohli dat automaticky skusku co ja viem tak aj E 51 napr

Kvacinka

uz vidis ako da hlavacova skusku zadarmo ak to bude mat ona svamy bu

feistory

Quote from: stricky on  15.09.2009, 17:33:04
ale ako som pozeral do rozvrhu tak my sme posledny? to by nam mohli dat automaticky skusku co ja viem tak aj E 51 napr

No ja sa s tvojim navrhom 100% stotoznujem :)... Usertilo by to cas, nervy a namahu obom stranam

Uz ste niekto pisal niekomu z  KF ohladom rozvrhu? Alebo viete niekto kedy bude prednaska a cvika?

stricky

este stale sa da uznat min. zapocet, ale ako jednotku som mal s julcou a skuska bola ppc... 9/10 otazok  za e58

Fr3E

No vsak ona je svetova... a kedy budu cvika/prednasky :trestac:

feistory

Quote from: Fr3E on  16.09.2009, 02:49:36
No vsak ona je svetova... a kedy budu cvika/prednasky :trestac:

To by aj mna zaujimalo... ja nemam v MAISe moznost vyberu a nieje tam ani ziadny termin urceny...

Fr3E

stricky

tak pisal tam uz niekto?

Fr3E

Som pisal uz pred 3 tyzdnami ale neodpovedala... mozno treba inemu napisat

stricky

ta skocim tam dnes potom... dam vediet...

stricky

dnes som bol za Julcou... a opakovany zapis je DNES O 13,30 v PC6

Fr3E

stricky

a cvika maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ujooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo SEEEEEEEEEEEEEEVCOVIC mother fucker
kurva

skorec1

F2 má prednášku v utorok 13:30-15:00, a
     3 cvičenia v utorok 10:50-12:20,v štvrtok 9:10-10:40,10:50-12:20.
V maise by mali byť v ponuke.
Kaššovicová

feistory

To kolko nas opakuje ze sa pomestime do PC6 ?? Chapem spravne ye tam budu prednasky?

A cvika kde budu?

dissipator

mna by skor zaujimalo v akych miestnostiach maju byt tie cvika, lebo spravit termin na prihlasenie, v ktorom je prednaska nabalena s 3 roznymi cvikami (to akoze za trest mame chodit na 3 cvika do tyzdna alebo ludia nevedia ako sa vklada cviko/prednaska do slavneho maisu ?) je dalsia koruna. Samozrejme, ze potom je velka pravdepodobnost, ze maju ludia koliziu s tym "multicvikom", ktore je v ponuke v maise. V rozvrhu pre druhakov ani tretiakov na mais portali som fyziku II nevedel najst.

Inak, nepadla v utorok zmineka o uznavani zapoctov ?

stricky

baa padla, uznavaju sa take ako mate, cize kto mal 30 a chcel si dat uznat tak 30b aj dostane... ja mam 21 ale u sevcovica je to brutal risk a to budu labaky za 15 a priklady za 16b

kilomassa

Quote from: stricky on  24.09.2009, 04:54:03
baa padla, uznavaju sa take ako mate, cize kto mal 30 a chcel si dat uznat tak 30b aj dostane... ja mam 21 ale u sevcovica je to brutal risk a to budu labaky za 15 a priklady za 16b
sevcovica som mal na labakoch a vracial labaky casto + pisomky sme mali najhorsie ,pretoze ini mali s tetami...cize u nho to je blbe no...inak ak by trebalo mam nieco v pc aj v zositoch tak pisnite rad sa podelim a pomozem...

stricky

kilomassa kolko mas toho ? rad by som sa na to pozrel...
btw: mame tyzden na rozdhodnutie a potom tete hlavacovej napisat alebo osobne na prednaske povedat kto si chce dat uznat zapich

Fr3E

boly ste niekto na cviku?? som bol dnes o 9:10 a nebol tam nikto... som v prdeli z toho

kilomassa

Quote from: stricky on  24.09.2009, 13:55:03
kilomassa kolko mas toho ? rad by som sa na to pozrel...
btw: mame tyzden na rozdhodnutie a potom tete hlavacovej napisat alebo osobne na prednaske povedat kto si chce dat uznat zapich
kontaktuj ma na mail

stricky

sak na forumovici pokecame...