• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Distribuovane prog.

Started by cory, 24.09.2009, 04:38:06

« predchdzajce - alie »

timwood

tusim v prvom alebo druhom tyzdni bola..

mucko

Jeden kamos mi povedal,ze 7meho... Idem pozriet do kalendara :) ale dakujem :) aspon viem,ze v ktorych tyzdnoch mam hladat

mucko

9viateho som myslel :D ale uz mi znova nieco ine povedal... Ze v prvom tyzdni... Taze dakujem

Matejus

potom daj vediet ako si dopadol, či ti tie 3 body dal ... pretože aj mne odpočítali 3 body kvôli prezenčke na ktorej som nebol z dôvodu silnej chrípky ... mal som vtedy horúčky, takže som nemohol prísť. A tie body by sa zišli.

mucko

tak to ti viem aj teraz povedat :) mi povedal, ze ak mu to viem zdokladovat ospravedlnenim od doktora tak mi uzna nepritomnost a da mi ich :) inac je rozdiel ci mas 24 alebo 27 :D kks a ti doktori su strasni ... furt len peniaze pytaju ... kks 1,66€ stoji to potvrdenie.

Sxx

a to snim ako riesis, alebo kedy/dokedy mu to mozes doniest ukazat, som natom podobne

mucko

jeden den sa vyberiem do KE a pojdem za nim... teraz pred skuskami samozrejme  :laugh: asi mu napisem mail

Matejus

Quote from: mucko on  30.12.2009, 20:37:44
jeden den sa vyberiem do KE a pojdem za nim... teraz pred skuskami samozrejme  :laugh: asi mu napisem mail

uz si mu ten e-mail pisal ?

radix

nvm co riesite :D ked bude 1-3body chybat do E51 potom mu ukazte ospravedlnenku :D

Matejus

no jasne :) to už mi bude horieť pod zadkom ... radix ty si vravel este pred sviatkami niečo ine, pamatas ? :D

Aniy

Tomáškovci, už sú v maise číselká?

majster

Quote from: Aniy on  12.01.2010, 16:30:12

jjj uz mame :buttrock:

Aniy

Quote from: majster on  12.01.2010, 19:48:41
Quote from: Aniy on  12.01.2010, 16:30:12

jjj uz mame :buttrock:
no už mám i ja :P ale až 14teho :D

kilomassa

Kuko

Quote from: tacouz on  13.01.2010, 03:32:06
odhadom by som povedal ze stvorkilove, ale vela zalezi od toho ako si fyzicky pripraveny
a konkretne ake boli tie otazky?
a ten test bol ze vybrat si z moznosti alebo vypisat celu odpoved?

scream

z coho sa ucite? len prednasky? a toto pdf s vyprac. otazkami na ftp? iny matros neni?

radix

scream

kus chujovo su daktore pisane ale ta co uz, ked neni nic ine...

Inak ako vyzera skuska? Kolko otazok, po kolko bodov?

Kuko

;) nema niekto urobeny nejaky dobry tahacik ?  bv

jardo

chlapci na predtermine bola vacsina otazok z tych co boli minule roky (su na ftp) cize nieco nakreslit nieco popisat a nieco vybrat z moznosti. V celku pohodicka den ucenia uplne stacil ;)

Kuko

Quote from: jardo on  14.01.2010, 23:36:19
chlapci na predtermine bola vacsina otazok z tych co boli minule roky (su na ftp) cize nieco nakreslit nieco popisat a nieco vybrat z moznosti. V celku pohodicka den ucenia uplne stacil ;)

aspon niekto potesi :)

scream

dufam, ze ten den ucenia bude stacit aj ked mam len 27b :)

bubo

Ty vole.. z poslednych 3-4 prednasok sa uz absolutne neda nic pochopit. Dufam ze z toho nic nebude  bu
:puf:

scream

akoze v ramci moznosti to chapem ale ako ucebny material je to dost chujove... trebalo si robit poznamky na prednaskach bv  ;D

bubo

Quote from: scream on  15.01.2010, 03:21:04
akoze v ramci moznosti to chapem ale ako ucebny material je to dost chujove... trebalo si robit poznamky na prednaskach bv  ;D

a premarnit kvalitny cas straveny s mobilom? nehrozi   :emot-shakehead: :ropebanana:

edit: ale ako napisali v topicu v predchadzajucich rokoch.. "ked nejde, tak netlac"  :emot-LMAO:
:puf: