• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Distribuovane prog.

Started by cory, 24.09.2009, 04:38:06

« predchádzajúce - ïal¹ie »

scream

ta toto je spolupraca? z az jeden tu napise odpovede? ach jaj...takto skusky neporobime ked kazdy bude hrabat za seba... :(

kilomassa

ta reku pravdu mas,ale zas ako je pravda,ze ucit sa treba ,ale predchadzajuci si nejak viac pomahali ...no nic zajtra daco hodim ak tak...

scream

ta zajtra uz bude pre 90% ludi neskoro :)

kilomassa

periem

Quote from: scream on  16.12.2009, 04:46:29
ta toto je spolupraca? z az jeden tu napise odpovede? ach jaj...takto skusky neporobime ked kazdy bude hrabat za seba... :(
neviem ci si videl tie 2 screeny...
pistone.dreamhost.com/FEI/3%20roc/DP/zapocet2skrinsot/

Violet.Violence

Vie niekto nieco o predtermine okrem toho ze je v piatok ?

dodo

pre tych co este nepisali
1- co je potrebne na ziskanie objektu certifikacnej autority :  orb host, orb port, meno
2- co sa pouziva v triede CryptographiImpl: (na vyber bolo niekolko IConstants.nieco) IConstant.KEY_LENGTH
3- presne znenie neviem ale bolo tam daco take; ze kolko je objektov ... : 3
4- ktora trieda sa priamo pouziva na ziskanie documentu: IHTTPServerEntry

zvysne otazky boli take ake su momentalne na FTP, drzim vam palce pani :)

kilomassa

tak pirdam aj ja samozrejme presne znenie uz nwm ale spravne odpovede aspon dam :D

aky zakladny html tag (podlnovacka) - form
ci nieco http (logicky som na to isiel,ze)- ano
ulozeny vyhladavaci dotaz- shareme_param

ostatne som mal uz co tu boli spomenute popripade ftp

Violet.Violence

ide niekto na predtermin :D ? a  z coho sa uci ak ano :D

kilomassa

na to si pametam ako vravel,ze bude len nieco zo shareme nic podrobne len take zakladne a plus teroria z prednasok

mucko

Quote from: Violet.Violence on  16.12.2009, 16:55:31
ide niekto na predtermin :D ? a  z coho sa uci ak ano :D

tak to by som aj ja rad vedel   :) nie su niekde tie prednasky?

Sxx

ja som mal na zapoctovke asi 2 otazky zo vsetkeho co bolu tu a na ftp FAIL :(, dufam ze mi vijde zapich. A ti co maju piatok predstermin prosim podelte sa co bolo (bude) ;)

kukinko

uz ziadne dalsie otazocky zo zapichu?
aj externisti ešte žijú .... len ktovie dokedy ... :(

lama niesom, ale všetko neviem .. ..

kúpim LCD na PS ONE

radix

tak ja co som mal navyse boli akurat vsetky metody rozhrania ISecurityHelper a IHTTPServer

deCode666

ziadne ine materialy na 2. zapocet nie su?  :o

kukinko

no viac sa uz asi nedozvieme ... ale snad bude daco z toho ... ;)
aj externisti ešte žijú .... len ktovie dokedy ... :(

lama niesom, ale všetko neviem .. ..

kúpim LCD na PS ONE

timwood

tak tu su otazky, ktore som si ako tak zapametal: (nerucim)

- ci sa vyskytuje v triede HTTPServerImpl metoda Stop()
- pomocou ktorej metody a v akej triede ziskame dokument ktory requestneme z HTTP web servera - bolo tam ze getDocument(), Register(), Run() a triedy boli HTTPServerImpl a RequestHandlerThread (spravne bolo HTTPServerImpl, RequestHandlerThread(to je ako vnutorna trieda), Run()) - tu hlavnu som nezaskrtol a mala byt tiez.
- ako funguje podpisovanie ziadosti, dotazov-boli tam 4 moznosti, nieco ze prijmeme podpisanu ziadost a odosleme nepodpisanu..to bol gulas proste..ta moznost bola spravna kde sa vyvolava vynimka ShareMeException a potom este jedna(ta prva), ale ta by ma nikdy nenapadla (bola taka nezrozumitelna)
- metoda initialize() v triede CryptographyImpl. ze kedy generuje a kedy negeneruje pary klucov, za akych okolnosti a ze ci ma alebo nema tato metoda navratovu hodnotu
- pomocou ktoreho tagu je mozne si pozriet weby alebo cosi take...odpoved bola: form (asi ze formulare ci co). bolo treba rucne napisat, presne.
- pomocou akeho prefixu je mozne "vyrobit" vyhladavaci retazec, boli 4 moznosti (radioButton). som si myslel ze pomocu .SHAREME_CGI, ale spravne bolo ze .SHAREME_PARAMNAME - tie pouzite prefixy su v triede ShareMeEntry, zvysne je mozne najst v dokumentacii.

Ali N

Otazky na predtermine boli viac-menej take ako su na FTP az na:
- Aka trieda sa pouziva na resolvnutie mien v jave
- URL format adresy objektu v RMI
- Aspon 4 CORBA sluzby
- Algoritmus synchronizacie ktory ziska cas zo servera
- Oneskorenie pred vstupom pre token ring

radix

a bol to test na papier ako sluboval ci moodle?

eLPi

potesim vas.... mail od pana paralica:

Opravne testy planovane neboli, ale bude v januari jeden termin pre
nahradne pisanie testov - pre tych ktori tak neurobili v riadnom
termine. Tam budu moct ti, ktori nemaju dostatok bodov na zapocet pisat
opravny
test. Termin bude zvereneny v systeme moodle - predpokladam tesne po
vyprsani 80% terminu lab4.
EPITAPH

And then, when he should take on with blessed vision of shining future, shook him waftage of unexplainable fear, feeling, which were completly strange to him...
(c) Nemessis

Ali N

Quote from: radix on  18.12.2009, 21:53:50
a bol to test na papier ako sluboval ci moodle?
tak ako sluboval :) 15 otazok a pisalo sa to priamo do testu

Matejus

z ktoreho zdroja sa treba ucit na skusku ? alebo teda je niekde nejaky okruh otazok, ktore budu na skuske ?

Ali N

ja som sa ucil z tych prednasok co su na moodli

mucko

Neviete v ktory den(tyzden) bola prva prezencka? Bol som vtedy chory a potrebujem tie 3 body. Dakujem! :)