• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Distribuovane prog.

Started by cory, 24.09.2009, 04:38:06

« predchádzajúce - ïal¹ie »

dodo

a kedy si odosielal to svoje zadanie, enem ta odpoved by sa mala dostavit cca do tych dvoch pracovnych dni; a este vobec uplne na zaciatok by ti mal prist mail ze kompilacia prebehla uspesne.

neonfish

prislo mi ze kompilacia prebehla uspesne ...a potom nic lenze ja som odovzdal aj dvojku aj trojku pocas jedneho dna ..a dvojka bola este v 100% termine a 3 bola v 120= termine
,kedze mi neprislo vyhodnotenie ----tak neviem co sa deje a uz mam o termin menej ...je to nefer

deCode666

HOJ, neviete ako je to za zapoctom? ... je napisane, ze v 9. tyzdni, ale tak 16.-teho je dekanske a 17. je volno ... ci nie je volno? ... neviem ... ked niekto nieco vie, nech da vediet PLS co najskor ... diki

Matejus

už sa pisal mail cviciacemu, takze treba cakat :)

deCode666

parada ... takze o tyzden budeme vediet :D

bludar

PRE VSETKYCH CO MAJU DP V UTOROK S MARTINOM TOMASEKOM.

Dobry den,

pisomka sa presunula na 10. tyzden. Mozete aj vsetkym kolegom (z obidvoch podskupin) povedat, ze pisomka bude v 10: tyzdni, aby prisli vsetci.

Martin Tomasek

radix

dodo

chlapi viete mi povedat ako dlho ste asi cakali za vyhodnotenim ja osobne mam teraz podobny problem ako neonfish, tj. v pondelok som poslal druhe zadanie a este furt nemam vysledok (mail o uspesnej kompilacii som dostal)

markus

neviem mne nikdy vyhodnotenie neprislo automaticky az ked mi to poslal profak na cviku ...

kukinko

z coho bude zapoctovka? z teorie? ci aj nejaky kodik zo shareme?
aj externisti ešte žijú .... len ktovie dokedy ... :(

lama niesom, ale všetko neviem .. ..

kúpim LCD na PS ONE

dodo

shreme ulohy 1 a 2 (aspon tak to je na moodli)

kukinko

co je to stub? ako to dostanem v tej tretej ulohe?
aj externisti ešte žijú .... len ktovie dokedy ... :(

lama niesom, ale všetko neviem .. ..

kúpim LCD na PS ONE

periem

zapoctovka sa bude vykonavat na papier ci na mudli?

timwood

periem

a to bude len klikacka alebo bude treba aj nieco dopisovat a vysvetlovat?

periem

nehcem strasit ale na mudl to nevyzera.. z archivu:
http://www.tu-ke.com/forum/3-rocnik/ds-distribuovane-programovanie/285/
Quoteon to nazval test ale to bolo tak ze si dostal papier a na nom otazky s miestom na vypracovanie

timwood

tak to je brutal potom...to sa do toho treba fakt lepsie pozriet ;)

McLarenPP

Quote from: timwood on  22.11.2009, 01:08:58

pozrite si na ftp - kane.sk v zlozke 'Vypracovane otazky'. Minuly rok som sa ucil z toho a na zapoctovke boli presne tie iste otazky, takze to bolo za full. Dal som tam aj otazky k skuske, tiez sa mi vidi, ze iba 1-2 nove otazky sa na skuske objavili (aj to len v jednej zo skupin). Navyse na tom ftp je este jeden zdroj, asi s tymi istymi otazkami, takze mate na vyber.

Kuko

Quote from: McLarenPP on  22.11.2009, 03:25:47
Quote from: timwood on  22.11.2009, 01:08:58

pozrite si na ftp - kane.sk v zlozke 'Vypracovane otazky'. Minuly rok som sa ucil z toho a na zapoctovke boli presne tie iste otazky, takze to bolo za full. Dal som tam aj otazky k skuske, tiez sa mi vidi, ze iba 1-2 nove otazky sa na skuske objavili (aj to len v jednej zo skupin). Navyse na tom ftp je este jeden zdroj, asi s tymi istymi otazkami, takze mate na vyber.

ak tomu spravne rozumiem tak zapoctovka nie je na moodle ?

tuxik

Na konci prednasky povedal Paralic ze bude moodle

timwood

nepovedal explicitne ze bude na moodli :)

Kuko

mal dnes niekto cviko z dp?

tuxik

Niekto sa ho opytal ci moodle a on ze moodle

neonfish

akonahle budete vediet co i len otazku supnite ju niekam :-) najlepsie sem :-)

markus

Quote from: tuxik on  23.11.2009, 18:01:35
Niekto sa ho opytal ci moodle a on ze moodle

pocul som ze aj minule bol mooodle.... moodle vyhodil otazky a ty si PISAL odpovede :D:D:D ... cize sa mozme nechat prekvapit :D bohuzial som v skupine ktora ma zapocet ako prva :-/ takze ja budem pokusny baranok