• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Distribuovane prog.

Started by cory, 24.09.2009, 04:38:06

« predchádzajúce - ïal¹ie »

cory

Nechcel by sa niekto vymenit vramci cvicenia v stredu o 9:10 u Paralica z druhej skupiny do prvej?

puq

ked to bude ako minuleho roku...tak su vam cvika na velku rit...minuly rok som bol na prvom a 9-tom cviku(kvoli tomu ze bola pisomka)...inac boli cvika len konzultacky...

cory

tak ale asi nie u paralica nie ?:) a ako to bolo s prezenciou ci kto nepotreboval nemusel chodit ?

puq

ja som konkretne mal s tomasekom...a on tam bola kazdy druhy tyzden, ked niekto potreboval konzultovat...pripripade sa dalo emailom dohodnut

McLarenPP

u Paralica to bolo rovnake - stacilo prist len na zapoctovku a na posledne cvicenie po zapocet. Sice si Paralic robil prezencku, ale na pocet bodov nemala ziadny vplyv.

cory

tak to je paradne ale tak asi na cvika budem chodit, daco sa urcite nalepi :)

tuxik

Ahojte
zacal som robit zadanie (uloha 1.2). Na mojom PC v pohode skompilujem pomocou ant lab1, ale na dslabe skoncim s chybou:
java:
    [javac] Compiling 1 source file to /home/uebungen/rnue/rnue091/classes
    [javac] /home/uebungen/rnue/rnue091/src/at/ac/tuwien/infosys/rnue/implementation/ShareMeImpl.java:8: cannot access at.ac.tuwien.infosys.rnue.helpers.ShareMeException
    [javac] bad class file: /home/uebungen/rnue/rnue091/lib/ShareMe.jar(at/ac/tuwien/infosys/rnue/helpers/ShareMeException.class)
    [javac] class file has wrong version 50.0, should be 48.0
    [javac] Please remove or make sure it appears in the correct subdirectory of the classpath.
    [javac] import at.ac.tuwien.infosys.rnue.helpers.ShareMeException;
    [javac]                                                       ^
    [javac] 1 error

Ma niekto podobny problem?

kukinko

nema sa to kompilovat az po ukonceni celej prvej ulohy?
aj externisti ešte žijú .... len ktovie dokedy ... :(

lama niesom, ale všetko neviem .. ..

kúpim LCD na PS ONE

tuxik

Quote from: kukinko on  27.09.2009, 21:02:38
nema sa to kompilovat az po ukonceni celej prvej ulohy?

Mozes to skusat priebezne.

kukinko

dnes som sa na to kukol ale poriadne nechapem co tam z tych cvik vlastne treba ... na dslab som sa dostal, ale ako to tam ovladat ???? mam radsej graficke prostredie ....
aj externisti ešte žijú .... len ktovie dokedy ... :(

lama niesom, ale všetko neviem .. ..

kúpim LCD na PS ONE

cory

Quote from: tuxik on  26.09.2009, 23:25:12
Ahojte
zacal som robit zadanie (uloha 1.2). Na mojom PC v pohode skompilujem pomocou ant lab1, ale na dslabe skoncim s chybou:
java:
    [javac] Compiling 1 source file to /home/uebungen/rnue/rnue091/classes
    [javac] /home/uebungen/rnue/rnue091/src/at/ac/tuwien/infosys/rnue/implementation/ShareMeImpl.java:8: cannot access at.ac.tuwien.infosys.rnue.helpers.ShareMeException
    [javac] bad class file: /home/uebungen/rnue/rnue091/lib/ShareMe.jar(at/ac/tuwien/infosys/rnue/helpers/ShareMeException.class)
    [javac] class file has wrong version 50.0, should be 48.0
    [javac] Please remove or make sure it appears in the correct subdirectory of the classpath.
    [javac] import at.ac.tuwien.infosys.rnue.helpers.ShareMeException;
    [javac]                                                       ^
    [javac] 1 error

Ma niekto podobny problem?

jj mam ten isty problem.... na nete som hladal ako nato no este som sa k rieseniu nedopatral ale pokial som dobre cital tak by to mal byt problem s verziou jdk .... asi mas verziu 1.6 a ma byt 1.4 .... idem skusit ci to pomoze ak ju tam hodim

tuxik

Podla mna je chyba u nich. Paralic na cviku vravel ze shareme prekompilovali na navsiu verziu a na rnue je podla java -version verzia 1.4

tuxik

Na moodli uz je upozornenie na nastavenie javy na dslabe

piton

ludia, v ulohe 1.2 nechapem ako mozem zmenit hodnotu konstanty public static final RMI_REGISTRY_HOST, neviete poradit?
"Iba život, ktorý žijeme pre ostatných, stojí za to." - Albert Einstein

Squirrel_sK

nemas zmenit konstantu, ale musis do objektu typu Properties (dedi od hashtable) priradit hodnotu s klucom IConstants.RMI_REGISTRY_HOST. Hodnota toho je nejaky string - kluc.. a IP adresa je hodnota. Pozri si ShareMe API co je na moodli a klikni si na ten interface a bude ti to jasnejsie.
Odkladanie robí ľahkú vec ťažkou a ťažkú vec nemožnou.

piton

hej uz som na to prisiel, ale diky aj tak :) :beer1:

ghostdog_sk

nenapise tu niekto podrobnejsi navod ako do frasa spravit 1.5 a 1.6?...velmi by to pomohlo nielen mne...

bludar

ked to už mam pozeram že mam v adresari src napisat :tar cvfz - `find . -name "*.java"` | uuencode submission.tgz | mail -s 1 rnabgabe@dslab.fei.tuke.sk
aky je dalsi postup?? ako zistim ze ci mi to uznalo, kolko bodov za to mam abo co ? mi pride mail z tej adresy ?  thx za odpoved.

Squirrel_sK

zadaj prikaz mail
zobrazi ti dosle maily... potom si najdi na svoj mail.. asi tam budes mat teraz len jeden.. a stlac T...
zobrazi sa ti mail, ked docitas ta stlac Q...
ukoncis s X a potvrdis enterom
Odkladanie robí ľahkú vec ťažkou a ťažkú vec nemožnou.

piton

ale v tom maile nepise hodnotenie, len ze skompilovalo bez errorov, to je ok?

frapko

jj tak to ma byt, hodnotenie spustia az v nedelu po ukonceni odosielania a az tak pridu vysledky

piton

frapko

timwood

Quote from: ghostdog_sk on  14.10.2009, 02:17:15
nenapise tu niekto podrobnejsi navod ako do frasa spravit 1.5 a 1.6?...velmi by to pomohlo nielen mne...
vidis ake su tu hoveda sebecke bk