• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Bezpe?nos? v Internete

Started by Aniy, 16.02.2010, 13:25:31

« predchdzajce - alie »

mucko

hm ... no ved z tych materialov som sa ucil a asi tam boli pi :ohmigod: viny ke som nedostal skusku :) ale mal som znova tu istu skupinu tak som zvedavy, ze kolko bodov mi znova vykuzli

eLPi

pre mna Riadny 18.5.2010 8:00

1. proxy firewall (aplikacny)
2. management hesiel
3. transpozicna sifra
4. digitalny podpis sifrovany verejnym klucom
5. hash funkcia, pouzitie, princip a este daco...
6. sposoby detekcie skodliveho kodu
7. ani za nic si nespomeniem na tu otazku....   ...linky...vrstva...kodovanie.... daco na ten styl

Odpisovat sa dalo v poho, ti co sedeli v polke a v zadu, stal len v predu, nechodil skoro vobec, lebo musel dozerat na tych navyse co si ich poukladal dopredu. Hodnotil podla mna v poho, ked som prisiel na vyhodnotenie tak ti co nemali dostali novu pisomku, zakruzkoval im 2 otazky ktore mali vyriesit a dostali... Takze ziadne strachy :) skuska v poho

P.S. (E)xcelentne na 57  :beer1:
EPITAPH

And then, when he should take on with blessed vision of shining future, shook him waftage of unexplainable fear, feeling, which were completly strange to him...
(c) Nemessis

domino3d

Quote from: eLPi on  18.05.2010, 21:57:03
pre mna Riadny 18.5.2010 8:00

1. proxy firewall (aplikacny)
2. management hesiel
3. transpozicna sifra
4. digitalny podpis sifrovany verejnym klucom
5. hash funkcia, pouzitie, princip a este daco...
6. sposoby detekcie skodliveho kodu
7. ani za nic si nespomeniem na tu otazku....   ...linky...vrstva...kodovanie.... daco na ten styl

Odpisovat sa dalo v poho, ti co sedeli v polke a v zadu, stal len v predu, nechodil skoro vobec, lebo musel dozerat na tych navyse co si ich poukladal dopredu. Hodnotil podla mna v poho, ked som prisiel na vyhodnotenie tak ti co nemali dostali novu pisomku, zakruzkoval im 2 otazky ktore mali vyriesit a dostali... Takze ziadne strachy :) skuska v poho

P.S. (E)xcelentne na 57  :beer1:
aj ja som mal toto pred tyzdnom, ties Excelent :D :D
vivat academicus

mucko

ja som mal tiez pred tyzdnom a aj dnes :) napriek tomu 57 E

kukoca

C73 stale dava podobne otazky

nezabudka88

mozno dava podobne otazky, ale hodnoti jak mu pride. som si pozerala jednu opravenu skusku a ten dotycny mal napisane uplne to iste(asi to mal z tych istych materialov) a on 10b za otazku a ja 0. ....atd. Takze radsej nekomentujem akym sposobom to opravuje. :mishela

Matejus

suhlasim
Quote from: nezabudka88 on  19.05.2010, 12:54:01
mozno dava podobne otazky, ale hodnoti jak mu pride. som si pozerala jednu opravenu skusku a ten dotycny mal napisane uplne to iste(asi to mal z tych istych materialov) a on 10b za otazku a ja 0. ....atd. Takze radsej nekomentujem akym sposobom to opravuje. :mishela
suhlasim, ku otazke Traspozičná šifra som mal napisane 2 vety na dva riadky a mal som 10 bodov ... ku iným otazkam som pisal ovela viac a mal som 1-3 body

kukinko

aj externisti ešte žijú .... len ktovie dokedy ... :(

lama niesom, ale všetko neviem .. ..

kúpim LCD na PS ONE