• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Bezpe?nos? v Internete

Started by Aniy, 16.02.2010, 13:25:31

« predchdzajce - alie »

radix

Dodik

Quote from: radix on  07.05.2010, 00:54:44
jj nieco ako APS, prednasky kukaj
to fakt z tych prednasok sa ucite co su na moodly? ???

Aniy

hej z tých sa BUDEM učiť :D za predpokladu, že spotím ešte aspoň 10 strán z bakalárky

t0Mi

Ok no, ine nie je okrem tych prednasok ? Popripade nieco v slovenskom jazyku.. ?

Dodik

teraz som na to pozeral....sak to jaka blbost...sak tie co su v AJ pisane..tak same magoriny.... z toho sa vela nenaucime  :ohmigod:

t0Mi

Aspon zoznam otazok keby bol.

ropman

tu su nejake otazky co boli po minule roky aj vypracovane

majster

No ja som zvedavy na pondelkovu skusku isiel bysom aj na prvy termin, keby sa niekto odhlasil  ;D zas clovek nevie, comoze cakat, ked bude jak Aps , tak to sa odstrelit mozem  bu

Dodik

Quote from: majster on  08.05.2010, 01:33:22
No ja som zvedavy na pondelkovu skusku isiel bysom aj na prvy termin, keby sa niekto odhlasil  ;D zas clovek nevie, comoze cakat, ked bude jak Aps , tak to sa odstrelit mozem  bu
ale ved su 3 volne miesta momentalne na pondelok ;)

fo_fo

Mate niekto zozbierane nejake otazky alebo okruhy co moze byt na skuske??? Alebo aspon nejake materiali v slovencine!!! Prosiiiiim. :o :o :o

majster

Bratia tu mate a nedakujte ale pivo kupte  :hammer: :beer1:

Ofinka

hm..a vy ste inak nasli vsetky tieto veci co su v tomto zozname vsetkeho co sa akoze prebralo na prednaskach:  https://moodle.fei.tuke.sk/mod/resource/view.php?id=1269 aj naozaj v tych prednaskach co su na moodli?..lebo ja som ich presla cele a tretinu veci som tam nevidela..tak neviem ako to mam brat..ze to vsetko mame vediet aj ked to nie je v prednaskach?..alebo to bolo odprezentovane len ja som si to nevsimla?

scream

Quote from: majster on  08.05.2010, 17:48:19
Bratia tu mate a nedakujte ale pivo kupte  :hammer: :beer1:

fuuuu ...dost zle sa to cita... to radsej kvalitne a po anglicky  :beer1:

trium

Dufam ze to zajtra dame a ze nebude struhat chuja aj ked priprava stoji na <> nieje sa z coho ucit. Len dufam ze Balaz nebude brat vazne nariadenie dekana ze sa maju preriedit tretiaci

ropman

hmm, odkial si zobral to nariadenie dekana ?

scream

ja si myslim, ze vzhladom na pocet realne oprednasanych prednasok,informacie o skuske, kvalitu studijnych materialov a to ze je to prvy termin volitelneho predmetu, by nemuseli davat zaludne otazky... proste zaklady, bez dojebavania... Som sa to ucil viac jak si ten predmet zasluzi, tak dufam, ze zajtra bude jedno pismenko am

bubo

Quote from: scream on  10.05.2010, 01:50:58
ja si myslim, ze vzhladom na pocet realne oprednasanych prednasok,informacie o skuske, kvalitu studijnych materialov a to ze je to prvy termin volitelneho predmetu, by nemuseli davat zaludne otazky... proste zaklady, bez dojebavania... Som sa to ucil viac jak si ten predmet zasluzi, tak dufam, ze zajtra bude jedno pismenko am

vzhladom na tieto fakty by sme tam mali prist s vedomostou co je to internet, sifra, a by sme mali dostat Acko lebo fakt to je maximalne odflaknute z ich strany..

edit: zrejme aj preto to je odflaknute lebo tento predmet bol akoze vyucovany nasou greckou excelenciou, a vsetci co to museli zanho robit to mali v pazi..
:puf:

scream

...na druhu stranu, asi najzabavnejsi predmet za tie roky... som neveril ked som videl na cviku routre vpocte viac ako jeden kus ;D

radix

toto je snad najlahsi predmet rocnika :)

domino3d

a este kazdy z nas da vokymu 150 evry :D ta to by mal nam dat AAAAA
vivat academicus

mucko

t0Mi

Quote from: mucko on  10.05.2010, 03:19:00
skor celeho štúdia :D
Lol pred 3 tyzdnami si sa potil ze nevies spravit najlahsie zadanie (cislo 4), as far as I know si sa s nim tyzden trapil, a teraz tu robis ramena.. :D ROFL

t0Mi

7 otazok, okrem tych co su v tom vypracovanom 2 stranovom pdfku som mal este linkove sifrovanie a stavovy firewall. Pisalo sa iba 40 minut takze ku kazdemu staci par riadkov vlastnymi slovami, ako tu uz bolo spomenute. O desiatej je vyhodnotenie, drzte palce !

bubo

Jop, uplna pohoda.. otazky z pdfka. Esteze som sa neucil viac nez 3 hodiny  bp
:puf:

Aniy

Som zvedavý čo vám dá na ústnej :)