• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Bc. Temy 2009/2010

Started by piton, 10.09.2009, 03:16:39

« predchádzajúce - ïal¹ie »

LNC

Dostali sa ku mne info, ze z 220 ludi co sme boli v tretiaku sa podarilo uspesne dokoncit vsetky skusky a bakalarku len 150 kuskom..
Je na tom nieco pravdy???
Ja poznam 2 ludi co nepresli, poznate viacerych?
http://www.digitalnysvet.sk/ lubim moj HP Probook

t0Mi

To mi pripomina film 300 :D Dachto by mohol dojst za velkym sefom do kanclu a skopnut ho zo stolicky so slovami: "THIS IS TUKEEEEEEEEE !"
Ale ak to skutocne je tak ako sa posepkava, ze sa snazili preriedit pocty, tak panom profesorom gratulujem, dobra praca ! :hug:

domino3d

to skor tym 70 ten velky sef spravil   THIS IS FX!   alebo   ZMYZNYTEEE!
vivat academicus

radix

nestaci pockat na papier kolko ludi bude obhajovat potom bude presne cislo

markus

Quote from: t0Mi on  27.05.2010, 20:29:01
To mi pripomina film 300 :D Dachto by mohol dojst za velkym sefom do kanclu a skopnut ho zo stolicky so slovami: "THIS IS TUKEEEEEEEEE !"
Ale ak to skutocne je tak ako sa posepkava, ze sa snazili preriedit pocty, tak panom profesorom gratulujem, dobra praca ! :hug:

To sa neposepkava to je realita :D aj Novitzka nam o tom hovorila:)

domino3d

aj tak je nas vela, potom skoncia 100 ing a  to bude velka konkurencia v KE, to neeee, ide je po 20-30 ludi, ta co je hej :)
vivat academicus

Havran

Quote from: Domino3D on  29.05.2010, 02:01:22
aj tak je nas vela, potom skoncia 100 ing a  to bude velka konkurencia v KE, to neeee, ide je po 20-30 ludi, ta co je hej :)

ale blbost, sak na masarykovej tiez nekonci 20-30 ludi ale 100-200 kazdy rok
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

eLPi

Quote from: Havran on  21.05.2010, 16:28:13
si precitaj BP in Latex thread
kebyze to tam je pekne napisane tak mozno.... ale zatial som tam videl len tu otazku a ziadnu odpoved na nu :P a nic z toho co je tam mi nepomohlo ))
EPITAPH

And then, when he should take on with blessed vision of shining future, shook him waftage of unexplainable fear, feeling, which were completly strange to him...
(c) Nemessis

LNC

Tak a uz ziaden SPAM..
Pytal som sa, kolko poznate ludi co sa nedostanu na obhajobu bakalarky a ci ste tiez poculi tie info o tom, ze len 150 ludi preslo..

thx a o kvalite si diskutujte inde..
http://www.digitalnysvet.sk/ lubim moj HP Probook

MorFiuM

chujoviny riesite, ako vravi radix - uvidi sa ked bude visiet papier. zbytocne teraz polemizovat o nejakom cisle 150, co si dakto vymyslel, dakomu povedal, on to posunul dalej a uz je z toho 100% true...  :ohmigod:

kukinko

Quote from: Aniy on  20.05.2010, 14:04:44
Kto tu mal ten 3D LED displej? Nech sa potom ozve :)

ja  ah:

pocujte, ako je to s "nahradnym" terminom bc? je nas viac co mame vsetky skusky a bc sme "nestihli", zajtra sa zastavim na studijnom, treba nejaku ziadost ?
aj externisti ešte žijú .... len ktovie dokedy ... :(

lama niesom, ale všetko neviem .. ..

kúpim LCD na PS ONE

Sxx

niesom si isty ale kto nestihol odovzdat do toho 21 ci kedy tak proste fail. opravne bakalarky su pretych co pohoria na obhajobe.

domino3d

jak sa da pohoriet na obhajobe?
vivat academicus

JCube

napriklad s posudkom Fx :P
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

skolacik

Inac ked niekto neobhaji Bclarku teraz ani v septembri tak je konec a uz sa to neda  :metal: alebo tym padom na dalsi rok robi bakalarku na inu temu?

dodo

obhajoba je brana ako hocijaky iny predmet, tj. ak ho nespravis po druhykrat tak ides prec.

eLPi

Quote from: skolacik on  10.06.2010, 05:58:57
Inac ked niekto neobhaji Bclarku teraz ani v septembri tak je konec a uz sa to neda  :metal: alebo tym padom na dalsi rok robi bakalarku na inu temu?

nam bolo povedane od veduceho katedry KMka ze nahradne obhajoby budu s najvecsou pravdepodobnostou este v auguste
EPITAPH

And then, when he should take on with blessed vision of shining future, shook him waftage of unexplainable fear, feeling, which were completly strange to him...
(c) Nemessis

Havran

Quote from: JCube on  10.06.2010, 03:04:02

ta ale ked nedostanes ani od veduceho ani od oponenta FX, ta to neviem jak uz by sa dalo posrat a ani neviem ci dakto taky neobhajil vobec
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

domino3d

Quote from: Havran on  10.06.2010, 20:53:10

ta ale ked nedostanes ani od veduceho ani od oponenta FX, ta to neviem jak uz by sa dalo posrat a ani neviem ci dakto taky neobhajil vobec
:thumbs-up: :zuzka:
vivat academicus

Cheiftan

cuate,
mam jednu otazku
od konzulatanta som uz dostal znamku na pracu,

od opnenta dostanem na obhajobe ?
Hello!

piton

nie, najneskor 3 dni pred obhajobou...
"Iba život, ktorý žijeme pre ostatných, stojí za to." - Albert Einstein

skolacik

Kazdopadne nie je to upne ako hociaky iny predmet,na predmet by si mal mat viac pokusov,,,malo by to byt ako volitelny predmet,,,,ked ho nespravis ani na opravny termin tak si mas pravo vybrat v nasledujucom rocniku nieco ine...

t0Mi

Quote from: Domino3D on  10.06.2010, 21:20:12
Quote from: Havran on  10.06.2010, 20:53:10

:thumbs-up: :zuzka:
akurat bol typek co v praci pisal o aplikacii, ktoru vraj vytvoril, no tato vobec neexistovala.. ale neviem ci sa dostal az k obhajobe..

Sxx

to akoze wtf,  a ked prisiel k oponentovi a on mu povedal zapni program, ukaz kod tak co urobil, vymenoval zakladne algoritmy? :D

Cheiftan

caute chalani, co to je Protokol o kontrole originality
to je potvrdenie z knizinice,
alebo to je nieco ine?
Hello!