• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

BP in LATEX

Started by Matejus, 20.05.2010, 15:22:43

« predchádzajúce - ïal¹ie »

piton

no poobede som bol za kulichom a v pohode mi to opravil, cez ten pdf creator...
"Iba život, ktorý žijeme pre ostatných, stojí za to." - Albert Einstein

deCode666

Zdravim, .... jedna otazocka ... mam zadavaci list vlozeny cez tento kod:
\begin{figure}
\centering
  \includegraphics[width=1\textwidth,angle=0]{IMG_0001.jpg}
\end{figure}
ako docielim, aby mi ten zadavaci list smarilo komplet na celu stranu, bez toho aby som to mal od vrchu, spodu a oboch stran oddialene?

jim-beam33

Quote from: piton on  22.05.2010, 03:46:38
mozes mi vysvetlit ako to funguje cez ten pdf creator a ako si to vlastne vlozil??????

DuffMann

mal niekto problem s tym ze mal pouzitu novu sablonu a ten debilny system mu stale trvrdil ze je to stara??? ak ano ako ste to poriesili ??

piton

Quote from: jim-beam33 on  22.05.2010, 14:52:09
Quote from: piton on  22.05.2010, 03:46:38
mozes mi vysvetlit ako to funguje cez ten pdf creator a ako si to vlastne vlozil??????
ja nijak, spravil mi to kulich... normalne otvoril pdf v adobe readeri, a ked dal tlacit, tak vybral tlacit cez pdf creator do suboru... ja som to skusal tak isto, ale neslo mi

eLPi

nieco take ako sablony pre pouzivatelsku/systemovu prirucku existuje? alebo to si musim upravit tukedip.tex podla toho co vidim na inych diplomovkach?

som z toho v tazkej <> ... dakde pise ze pouzivatelska prirucka je priloha B a systemova priloha C ale v sablone tam mam obsahy, literaturu a ostatne picoviny....
EPITAPH

And then, when he should take on with blessed vision of shining future, shook him waftage of unexplainable fear, feeling, which were completly strange to him...
(c) Nemessis

markus

hej ludia ma niekto problem ze mu nechce robit odseky v novych odstavcoch pri novej sablone?

napr.
...odstavec1.

Odstavec2....

napise ako druhy odstavec(ma vacsiu medzeru) ale neda ziadne odsadenie od kraja... ani \indent nefunguje... vyriesil to niekto?

piton

mozes dat napr. do hlavicky \setlength{\parindent}{25pt}, ale to trochu rozhadze prvu a druhu stranu sablony, cize potom musis este v sablone manualne posunut nazov univerzity, najdes toto, a pridas tam ten hspace... dufam, ze som napisal zrozumitelne :)
\newcommand\prvastrana{\thispagestyle{empty}%
{\Large \textbf{%
  \hspace{-25pt}\centerline{\@univerzita}\\[2mm]
  \centerline{\@fakulta}
}

markus

fuck nedari sa mi uploadovat bakalarku :( fuck system :(

eLPi

EPITAPH

And then, when he should take on with blessed vision of shining future, shook him waftage of unexplainable fear, feeling, which were completly strange to him...
(c) Nemessis

markus

a ty sa co cudujes ked ju trebalo do vcera ? :D

eLPi

Quote from: markus on  25.05.2010, 19:56:52
a ty sa co cudujes ked ju trebalo do vcera ? :D
no... dajme tomu :p
EPITAPH

(c) Nemessis

plexisklo

I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn