• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

UI

Started by krtek, 01.10.2007, 21:38:07

« predchdzajce - alie »

cim-cim

bol to kybernet jeden, poznam ho len z videnia, neviem jak sa vola lebo so mnou nechodi do skupiny, ale chodi s kamosom,
on mi povedal..

ale sranda na tom je ze chalan sedi na vsetkych prednaskach (nie len na UI)  v prvom rade
a pomaly na vsetkych zapoctoch to bolo z jeho strany vsetko co ukazal...

cim-cim

Quote from: mishela on  10.01.2008, 04:18:18
mne sa najviac páčila hláška že mozog je biologický neurón :D a potom keď som prepisovala tie otázky na skúšku tam bola hláška pri I robot že podstatou je, že nevieme vytvoriť umelý neurón alebo niečo podobne tak som sa na tom zasmiala :)))

ty sa nesmej a odpis mi na icq :D

mishelka

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

m!x41

:D :D :D no tiez poznam jedneho takeho na informatike... co furt je na prednaksach a v konecnom dosledku jak treba zapich or skusku thak len ludia pomozte kto mi to zrobi... (to na zapich) a skuska o stasti ale takom brutalnom ze by ste normalne nechapali jak taky clovek dokaze mat secky skusky na informe a (nevie nic) bez toho aby nejaku prenasal... a to je tretiak...

ospravedlnujem sa tu dotycnemu nieze by som chcel na neho kydat... ale ten ma dokaze dakedy tak vytocit ze daco neskutocne...

buhehe

Quote from: m!x41 on  10.01.2008, 04:26:15
:D :D :D no tiez poznam jedneho takeho na informatike... co furt je na prednaksach a v konecnom dosledku jak treba zapich or skusku thak len ludia pomozte kto mi to zrobi... (to na zapich) a skuska o stasti ale takom brutalnom ze by ste normalne nechapali jak taky clovek dokaze mat secky skusky na informe a (nevie nic) bez toho aby nejaku prenasal... a to je tretiak...

ospravedlnujem sa tu dotycnemu nieze by som chcel na neho kydat... ale ten ma dokaze dakedy tak vytocit ze daco neskutocne...

mal som dobru naladu............................................................................................uz nemam

m!x41

comu? pokazil som ti ju spomienkou na "..." ??? :D

mishelka

Quote from: cim-cim on  10.01.2008, 04:23:05
mne sa najviac páčila hláška že mozog je biologický neurón :D a potom keď som prepisovala tie otázky na skúšku tam bola hláška pri I robot že podstatou je, že nevieme vytvoriť umelý neurón alebo niečo podobne tak som sa na tom zasmiala :)))
veď mi nič nedošlo a tvoje icq nemám tak ako mám odpísať?? ???

cim-cim

ono ked chodis na prednasky tak by sa na teba malo daco nalepit.. no to co si napisal je uz extrem..:D
je to makac, ja tiez nevravim ze sa ucim extremne vela ale ked treba tak aspon kus do toho kuknem,
a teraz nemam jeden zapich, dufam ze to este doklepnem, no co uz ked som sprosty a neviem v cecku vygenerovat pilovity signal
ktoreho frekvenciu zadava uzivatel z klavesnice a amplitudu nacitava program cez lab kartu zo zdroja, a to cele cez tu istu lab kartu vykreslit na osciloskope... no nic, som looser....  bu

cim-cim

Quote from: mishela on  10.01.2008, 04:31:08

sak ked pisem ze odpis mi tak to znamena ze som ti pisal...:)

mishelka

Quote from: cim-cim on  10.01.2008, 04:32:14
ono ked chodis na prednasky tak by sa na teba malo daco nalepit.. no to co si napisal je uz extrem..:D
je to makac, ja tiez nevravim ze sa ucim extremne vela ale ked treba tak aspon kus do toho kuknem,
a teraz nemam jeden zapich, dufam ze to este doklepnem, no co uz ked som sprosty a neviem v cecku vygenerovat pilovity signal
ktoreho frekvenciu zadava uzivatel z klavesnice a amplitudu nacitava program cez lab kartu zo zdroja, a to cele cez tu istu lab kartu vykreslit na osciloskope... no nic, som looser....  bu

pilo-čo?? lab čo?? Nejak mi nedochádza čo si napísal v predposlednej vete :D

mishelka

Quote from: cim-cim on  10.01.2008, 04:33:12
Quote from: mishela on  10.01.2008, 04:31:08

sak ked pisem ze odpis mi tak to znamena ze som ti pisal...:)
ale mne nič nedošlo vážne...
možno si dal zlé číslo icq :)

cim-cim

Quote from: mishela on  10.01.2008, 04:33:47
Quote from: cim-cim on  10.01.2008, 04:32:14
ktoreho frekvenciu zadava uzivatel z klavesnice a amplitudu nacitava program cez lab kartu zo zdroja, a to cele cez tu istu lab kartu vykreslit na osciloskope... no nic, som looser....  bu

pilo-čo?? lab čo?? Nejak mi nedochádza čo si napísal v predposlednej vete :D

haha sak ani mne, ale rozdiel je v tom ze ty to ani nemusis vediet..:))))))

pUf

Quote from: cim-cim on  10.01.2008, 02:22:39
teraz neviem ci hovorime o tej istej nahravke... ja myslim tu na ktorej mu rupli nervy a zacal po nas vrieskat...
neviem o tom zeby sa to stalo na viacerych cvikach..

hovorim o tej nahravke ze: vidim ako sa chovate. studium kazdeho z vas tu stoji pol miliona... bla bla je*e bla bla kradnut a podvadzat :P 24 sekundova nahravka :P

co? aka nahravka? ja o ziadnej neviem  :j_rolleyes:

Quote from: mishela on  10.01.2008, 03:12:37
och nie, pardon ujo DOKTOR Vaščák
prepac ale on je Dr. Ing. takzvany Drink  :drink:
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

cim-cim

hej toto, len original ma asi 15 minut, je tam aj prihovor totiz...

pUf

hej ale tato cast presla istymi digitalnymi upravami aby sa zlepsila kvalita
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

cim-cim

jaaaaaj, aha..chvalyhodne  ;D

m!x41

tak zavesite to niekde, nech sa zasmejeme ci ani nie???

cim-cim

neee vesat sa to nebude, vypytaj si od dakoho kto to ma

pUf

no cim cim nebud taky.. zarobime si kus :D
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

cim-cim

Quote from: pUf on  10.01.2008, 06:14:25
no cim cim nebud taky.. zarobime si kus :D

:D :D nj sak mozeme, ako mne je to jedno co si s tym robite len nech sa nedostane von kto to nahraval, poslite to aj na dekanat ak chcete

Ing.Veduci

sak si nam mepovedal kto to nahraval, tak ako by sme to mohli niekomu povedat .... noooooo sup sup
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

pUf

kedy je dalsi termin ui? :D
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

cim-cim

sak sa tu vsetci navzajom poznate tak si to poposielajte, Veduci popytaj od pUfa sak ti urcite posle cez icq...
opravny je 24.1

Ing.Veduci

ale sak on ma len tu kratsiu verziu vravi .. ja chcem full 15min
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

JCube

hodte to na ftp... :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"