• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

UI

Started by krtek, 01.10.2007, 21:38:07

« predchdzajce - alie »

JCube

okej viem na koho si dat pozor...alebo...mam sa ist predsa len zabavat? :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

buhehe

ked si cital margitu figuli si za vodou :D :D D:

JCube

tuna na fore som zistil ze existuje tento skvost slovenskej beletrie :D

m!x41

inac pisal som doc. Vascakovi minule mail ze co znamena to "odnaja bukva i kakaja raznica", co pouzil ako vysmech studenta v "perlach ducha"... tak si predstavte z eto znamena "jedno pismeno a aky rozdiel..." (napr.: vascak - vajcak)

m!x41

no ked toto bude citat nahodou tak uz ozaj ma zo skoly vyrazia...

Ing.Veduci

jooooooo ta to sa musel potesit tomu mailu ... looooooooooooool
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

m!x41

Quote from: Veduci on  10.01.2008, 03:27:44
jooooooo ta to sa musel potesit tomu mailu ... looooooooooooool

anonymne samozrejma bo som neriskoval ze... este som nemal ani zapich ani skusku... no pre istotu ani teraz by som mu asi nepisal inak ako anonymne... clovek nikdy nevie...

JCube

Quote from: m!x41 on  10.01.2008, 03:21:59
no ked toto bude citat nahodou tak uz ozaj ma zo skoly vyrazia...
zo skoly ta nevyrazia...maximalne ti bude problem robit ten dotycny... :)

m!x41

no snad nie... sak neni som tu uvedeny pod meno a priezviskom ani pod TEckom... aj ked asi by mu nerobilo velke problemy si to zistit keby cel...

mishelka

ozaj, nemá niekto tie perly ducha? ja som ich nestihla prečítať a oni ich vymazali :(

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

buhehe

si si isty ale on ma FS, NS, ES a porusany geneticky algoritmus

btw m!x41 ich mal tie perly

m!x41

hmmm moja no ja ich mam, sak mam pocit ze uz som ti to raz na cviku aj vravel ale... mam to lne v tlacenej podobe nie digitalnej a jaksi scener domaci ma neposlucha tak jak by som cel... tak niekedy inokedy...

cim-cim

ono tie perly zo 70 percent neboli vobec vtipne, mam taky pocit ze vascak ma aj svojsky zmysel pre humor..
sak aj moja tam je jedna, ta s tym krestanom..

no tak som sa zmylil, ale si myslim ze tam slo o nieco ine, aj keby tam bolo napisane ze to povedal slon Dumbo tak by to malo ten vyznam aky to malo mat

mishelka

Quote from: m!x41 on  10.01.2008, 03:41:51
hmmm moja no ja ich mam, sak mam pocit ze uz som ti to raz na cviku aj vravel ale... mam to lne v tlacenej podobe nie digitalnej a jaksi scener domaci ma neposlucha tak jak by som cel... tak niekedy inokedy...
ja viem že ich máš.. ale nedoniesol si ich ešte... :/

mishelka

Quote from: cim-cim on  10.01.2008, 03:45:01
ono tie perly zo 70 percent neboli vobec vtipne, mam taky pocit ze vascak ma aj svojsky zmysel pre humor..

no tak som sa zmylil, ale si myslim ze tam slo o nieco ine, aj keby tam bolo napisane ze to povedal slon Dumbo tak by to malo ten vyznam aky to malo mat
akože hej, keby to bol opravoval niekto iný, tak by ti to uznal aj tak...

m!x41

hojoooj no tam ich bolo dost vtipnych... napr daco s daciou starou mamou alebo uple s ami pacilo to ze jak studak jede napisal nato ze co je perceptron to ze sluzi na klasifikaciu do 2 tried napr ze sa tym daju odseparovat ryby... a vascak nato ze... "tak prajem prijemnu rybackovu chut"

no zvazte jakych my len mame vtipnych profakoch... normlane radosat ist studovat na FEIku

buhehe

aj poucku na pisommku dal:
def. Neuronova siet je ako student....a nebude sa ucit a nebude.

m!x41

hej nebude sa ucit a nebude... a ucitel bude trapny a bude trapny... :D

cim-cim

Quote from: mishela on  10.01.2008, 03:46:24
Quote from: cim-cim on  10.01.2008, 03:45:01

akože hej, keby to bol opravoval niekto iný, tak by ti to uznal aj tak...

ja neviem, mne sa zda ze on mi uznal tu otazku len sa na nej asi troska zasmial, sak ja mu doprajem,
ja som rad ked su ludia happy, a ako sa tak pozeram na vascaka ten sa nesmeje velmi casto, a potom
to tak vyzera...

m!x41

aproppo sa to tu brutalne rozohnilo okolo UI a menovite doc. Vascaka... co tak ho navrhnut na "top neviem co 2007"

mishelka

ale na cviku vravel maliňák príklad že máte dva typy rýb a chcete ich oddeliť strojom...

m!x41

no sak hej... tu ti jeden povie nieco... ty to pouzijes a potom zdrba zato este dostanes ze...

cim-cim

hej ved to, si pamatam, to malinak spominal,
a tie perly ducha som ani nedocital do konca mna sa to nezdalo vobec vtipne..
sem tam nieco bolo na zasmiatie...

napr ta sfotena pisomka na konci :D :D, a aj par inyh hlasok,
a vlastne mne by nevadilo ze ich vyvesil len tie komentare tam nemal davat, takto to uz moze
byt pre niekoho urazajuce..

m!x41

no tak k tej sfotenej pisomke: tak to ako klobuk dole... to by ma strasne zaujimalo kto to bol... normlane ma moju uctu take daco zrobit na zapichu... :D to chce vela odvahy neskrtnut nic ani "prosto ani nic"

mishelka

mne sa najviac páčila hláška že mozog je biologický neurón :D a potom keď som prepisovala tie otázky na skúšku tam bola hláška pri I robot že podstatou je, že nevieme vytvoriť umelý neurón alebo niečo podobne tak som sa na tom zasmiala :)))